Sunday 4 September 2011

Travnjaci oštrenje Ideje

Dodavanje rubova na svoj vrt, travnjak, otvoren greeneries i krajolika u svoju kuću, daje prhki definiciju na njega. A lijepo ukrasne dodir s probran granice trave ili cvijeće poboljšavaju prirodnu ljepotu vaše kuće. The ivica također može biti učinjeno s materijalima kao što su drvo, plastike, metala, kamena, cigle, itd. To su materijali izdržljiva i dugo trajati neko vrijeme. Ako ste strastveni vrtlar, morate čitati te travnjak ivica ideje da ukrase otvorenim prostorima i greeneries u vašem vrtu. Saznajte više informacija o travnjak skrb.
Travnjaci rub Metod
Travnjaci ivica metode mogu biti skupo ili jeftino. Ako želite izgraditi graniči s landscaping cigle i cement, zatim ulaganja je visoka. Također možete koristiti inovativne vještine za izgradnju ivica sa cvijeće, trava i drvo. Self instalacije s jeftinim travnjak ivica ideja je vrlo jeftin način. Landscaping ideja oštrenje ili vrt ivica ideje su slične Štoviše, samo materijala i dizajna za granice variraju. Dakle ovdje su neke travnjak granice ideja za vas.
Ivica sa Biljke i trave, trava oštrenje ideja dati život rubu da travnjaka i vrtova. Trava ili pokrovnost biljke obliku ugodan granice u cvijet vrtovima. Biljke kao što je, Aegopodiumalso and Alyssum su lijepi vrt ivica biljke. While oštrenje s biljkama i travom, morate održavati visinu biljaka. To bi trebao biti obrubljen na svakoj rotaciji za održavanje visine. Čak i jednak rast pojedinih biljaka i trava se mora uzeti njegu. Možete čak miješati različite vrste biljaka i cvijeća dodati multicolor rub otvoriti krajolika i greeneries. Niskim ukrasne trave može se širiti na granice da ukrase travnjaka u vašem domu. Pročitajte više o cvijet krevet oštrenje ideje.
Oštrenje s Stones i Plastic; Travnjaci granicu ideje s kamenjem i plastičnim zahtijeva malo održavanja. Oni su dugotrajni i također jeftini. Razne kamenje, šljunak i školjaka donijeti prirodni izgled na otvorenim prostorima vaše kuće. Možete boji kamenje dati neformalni pogled na svoj bilje vrt. Graniči s cementa i opeke studija i izdržljiv. Fieldstone je dobar rub agent za travnjake, povrća vrtovima i krajolicima. Brick i cementa granice dolaze u različitim stilovima, oblika i boja. Oštrenje, stjenovitih dodaje definiciju na vrt. Plastic rubova iako nedostaje u estetici je prilično jednostavan instalirati. Plastični granice se lako rukovati u toplom vremenu kao gipkost povećava.
Oštrenje s metalima i Drvo, Metal ivica je malo skupo i treba biti učinjeno od strane stručne osobe. Metalni encasing granicu može oslikana s različitim bojama i polished donijeti metalik sjaj granica. Ovaj također sprečava rusting i povećava život granica. S drveta, možete stvoriti minijaturne fence kolac. Također možete napraviti ivica s komadićima zapisnik. Keramičke pločice u privitku šperploča izgleda vrlo atraktivno when granice u vrtovima. Oštrenje s pejzažnim drveta je također dobar izbor. Pre-napravio drvenim blokovima također su dostupne u log kuća za travnjak oštrenje svrhe. Jedinstvenim komada drva za ogrjev te i cjevaste komada drveta i oblika dobar travnjak i vrt rubova.
Travnjaci ivica ideje su u izobilju. Ako imate neke kreativne instinkata, možete okvira dizajn sami. Ili ako tražite prema za neki iznos ulaganja radi dobiti Internet ispunjavanja strane stručne, onda ivica dizajna će definitivno izgledati savršeno, uredan i stilski. Odaberite bilo koji od ovih materijala za izgradnju graničnog dizajn za vaš vrt ili krajolika u svojoj kući.

No comments:

Post a Comment