Thursday 8 September 2011

Gljiva komarac Control

Gljiva komarce su mali, prolazan leti. Oni su tamno sive ili crne boje. Njihova dužina je obično 1,6 milimetra. Međutim, neke vrste gljiva komarce su izvijestili da je narasla do dužine od 6,4 milimetra. Gljiva komarce se odlikuju vrlo tanka krila, duge noge i dugim antena. Gljiva komarce često nalaze se prikazivati ​​uz tlo, saksiji biljaka i gljiva. Vole tamne, vlažne površine da bi se uspješno i radije se hrane propadaju organske tvari. Oni se često nalaze utjecati i štete biljkama, oba unutra i vani. Dakle, bilo vrtlar trebali znati o neke mjere kako bi ih kontrolirati. U ovom članku se fokusira na gljivice komarac kontrolu. Govori vam nekoliko jednostavnih za korištenje ali učinkovite mjere kako da biste dobili osloboditi od gljiva komarce i voćnih mušica. Ali prije nego skakanje u tom dijelu ovog članka, to će biti dobar ako znate kako da saznate zaraze gljiva komarac.
Kako to Prepoznati zaraze komarac gljiva?; Gljiva komarce privlači prema vlage i gljivica. To je razlog zašto, oni često nalaze se lebdeći nad trule banane, breskve, krumpir, rajčica, nad-zali biljka lonci i smeće smeće. To je vrlo lako pronaći zaraze gljiva komarac. One su male, tamne boje mušica koje se razlikuju od komaraca u biti manji i lete, bez ikakvih zujanje zvuk. Ova točka razlike će vam pomoći identificirati prisutnost mušica.
Komarac uši gljiva je ozbiljna i može uzrokovati ozbiljne štete na biljkama. Šteta često uključuje požutjeti i venuća lišća. Oni leže stotine jaja u tlu. These jaja izlegu se i ući u ličinki fazi njihova životnog ciklusa. Ličinke pojesti biljke korijena prisutan u tom dijelu zemljišta. Gljiva komarce ostavljaju trag ljigav goo, koja privlači puževi i puževi. Ako ste pronašli nagli provala puževa ili čepa populacije možete sumnjate zaraze komarac gljiva u vašem vrtu. Odrasli ne uzrokuju oštećenja biljke. Međutim, zasigurno su smetnja kada je bio prisutan u vašem domu ili vrtu.
Kako kontrolirati gljiva komarce?, Najbolji je način za kontrolu gljiva komarce stanovništva kako bi spriječio njihovu reprodukciju i rast. Potražite ih na površini tla. Karakteristične značajke gljiva komarce opisano u stavku gore će vam pomoći da provjeriti njihovu prisutnost. Očekuje se da će biti prisutna desno ispod površine tla. Držite unutarnji, kao i vanjski vrt čistim otpalo lišće, cvijeće i krhotine. Nemojte previše vode biljkama. Ova dva koraka će dokazati da će biti od velike pomoći u gljiva komarac kontrolu i prevenciju kao i oni vole da se hrane mrtvih i propadaju biljni dijelovi i ostati u vlažnim područjima.
Pšenica mami gljiva mušica. Biljka pšenice u nekim posudama. Držite monitoring prisustva gljiva komarca oko nje. Kad otkrijete da su ženski komarce stave svoje jaja u lonce biljka pšenice, kompost tlo. To će zaštititi vaš vrt od gljiva mušica. Ova tehnika osobito radi u stakleniku ili staklenika prozora. Još jedna mjera za kontrolu gljiva komarac je korištenje bakterija pod nazivom Bacillus thuringiensis. Ova bakterija djeluje kao organski kontrolu nekoliko insekata poput gusjenice. Oni rade za ubijanje insekata ličinke. Vi svibanj koristiti ga zalijevanje biljaka s rješenjem tog posebno bakterije. Ovo prirodno gljiva komarac kontrola je sigurno da će se koristiti čak i oko djece i kućnih ljubimaca. Koristite ovu metodu osobito gljiva komarac kontrole samo na zahvaćena biljke bakterije ubija sve vrste gusjenica, uključujući larve leptira. Vi svibanj koristiti piretrin sprejevi na biljkama pogođeni s gljiva komarac.
To je sve na gljivice komarac kontrolu. Držite okolici vaše biljke suhom i dobro izložena svjetlu. To je najmanje što možete učiniti kako kontrolirati mušica. Ako želite, vi svibanj dobiti instant uklanjanje komarce iz svog vrta uzimanje pomoć deratizacije profesionalaca. Slijedite prijedloge i mjere za kontrolu dati ovdje u ovom članku da se spriječi, kao i osloboditi svoje biljke od mušica.

No comments:

Post a Comment