Friday 30 December 2011

Žetva češnjak

Uzgoj i sadnja češnjaka u svom vrtu ne je izazovan kao što je berba. Kao jedan od najjednostavnijih biljaka obrađivati, češnjak je najviše preferira izbor biljaka rasti za mnoge početnike vrtlari. U stvari, jedan češanj češnjaka mogu se uzgajati u punom cvijet češnjaka biljka, sa svakim žarulja ima oko 15 do 20 cloves.
Kao i većina biljaka, češnjak raste dobro u plodno tlo i bogata organskim zahtijeva pravilnu sunčevog svjetla za rast i uzdržavanje. While sadnja češnjaka, provjerite da li biljka u uspravnom položaju, o inch ispod površine tla, a kada sadnju pojedinih cloves, ne biljka vrlo blizu i čuvati najmanje razmak od 3 do 5 cm između njih tako da su dobili dovoljno prostora da raste dobro. Dakle, s dovoljno sunca, prehrane i vode, biljka može rasti vrlo lako. Međutim, gdje je većina gardeners pronaći sebe zaglavi ili pitate, a odlučujući što je najbolje vrijeme za žetvu češnjak. Stoga, nastavite čitati znati kada za žetvu češnjak, zatim osnovne smjernice o žetvu češnjak. Pročitajte više o tome kako biljka češnjaka.
Žetva Češnjak: Smjernice
Kada Harvest češnjak?; Utvrđivanje pravo vrijeme berbe češnjaka može biti malo zastrašujuće, kao da ste prije nego što vrijeme žetve ili prerano, klinčića će biti malen i ne mesnat, dok s druge strane, ako se bere kasno, žarulja će prsnuti. Dakle, nakon što je biljka narasla, te bi trebao početi u potrazi za znakove koji mogu ukazivati ​​svoje vrijeme berbe. Budući da različiti češnjak sorti i vremenskim uvjetima imaju različite berbe puta, pravilo da se smatra da za berbu češnjak je čekati da se ostavlja da se rumenila boje ili žarulja rasti do odgovarajuće veličine. Za to, jednostavno popustiti prljavštine preko jednog ili dva češnjaka lukovice i dok ih držite u prizemlju, pokušajte imati ideju o njihovoj veličini. If žarulje su dovoljno veliki, ovo je pravo vrijeme za žetvu i ako su premale, a to znači da je potrebno više vremena da se razvije. Međutim, u prosjeku, idealno je vrijeme za žetvu češnjak je između srpnja i kolovoza, kada je odrastao u normalnim klimatskim uvjetima i u toplijim podnebljima, to je bolje žetve tijekom proljeća.
Kako za žetvu češnjak?; Nakon znajući kada za žetvu češnjak, sljedeća važna stvar za naučiti je kako žetve češnjak. Za neke ljude to će biti samo kopanje iz zemlje, ali postoji nekoliko stvari koje treba imati na umu dok žetve češnjak bulbs. While žetvu, ne povući lukovice van, drugo vam svibanj kraj gore vlasništvo pregršt vrhova, bez češnjak bulbs. Umjesto toga nježno ih kopaju se kao svježe iskopane žarulje su više skloni modricu ako se ne rukuje pažljivo. Stoga, koristite vilica kopanje popustiti tlo, a zatim iskopati češnjak. Nakon što je kopanje češnjak van, ne ostavljajte ih leži na zemlji kao previše sunca izloženost može polirati i spali češnjak cloves i pogoršati njihovu ukusu. Umjesto toga, otarasiti tlo i držati svježe ubrani češnjak bulbs na hladnom, tamnom i suhom mjestu što je ranije moguće.
Pročitajte više na:; Češnjak Uzgoj Savjeti; Uzgoj Češnjak kod kuće, kako rastu Češnjak Lukovice, kako rastu od jedan češanj češnjaka, dakle, nakon čitanja članak ste svi će se složiti da sadnju, kao i berba češnjak nije tako teško kao što čini se da je. Vi samo morati biti malo oprezan i nježan, a žetvu i ne treba žuriti napraviti ili odgoditi, a odlučujući ubiranja vrijeme. Nadam se da su informacije navedene u ovom članku na žetvu češnjak dokazuje korisno za sve vas.

No comments:

Post a Comment