Tuesday 20 December 2011

Mačkast Herb

Mačja trava biljka je gotovo zagonetka za ljude koji ne posjedujete mačka. Mnogi ljudi često pitaju, zašto je biljka zove mačkast. The mačkast biljka je višegodišnja biljka koja je član Labiatae metvice obitelji. Mačja trava je također poznat po njegov latinski naziv Nepeta cataria. To je poznato kao mačja trava, kao što se može privući i promijeniti ponašanje članova mačji obitelji. Latinski naziv cataria stoji za 'mačka', kao što je poznato privući mačke. Postoje mnoge mačkast herb koristi koje uključuju stišavanja nervozan živce i umirujuće uzrujan probavnog trakta. Prije no što smo vidjeli neke korisne mačkast biljnog lijeka, neka nas razumjeti više o mačja trava biljka.
Informacije o mačkast Herb
Mačja trava biljka je aromatično bilje koje je porijeklom iz Europe i uveden je u Sjevernoj Americi. Biljka mačkast može doseći visinu od tri noge i karakterizira trgu proizlazi i fazi sivo zeleno lišće metvice obitelji slične biljke. Mačja trava biljka je narasla kao ukrasna biljka u vrtovima i proizvodi malih bijelih cvjetova koji imaju ljubičasto mjesta u kasno ljeto. Možete pročitati više o mačja trava sjeme.
The mačkast herb koristi su bile poznate po rimski liječnici koji su ga koristili u liječenju mnogih bolesti medicinski. The mačkast herb koristi u srednjem vijeku također uključeni borbi protiv gube, prehlade, kašalj i upale grla. Možete pročitati više o biljnim lijekovima.
Mačkast Herb lijek
Postoje mnoge mačkast herb koristi koje uključuju koristiti kao probavnog pomoć, sedativ i sredstvo za smirenje. Tu je lijek mačja trava biljka za liječenje želučanih problema. Najbolja mačja trava herb lijek pije mačkast biljni čaj ili infuziju. Da vidimo kako mačkast biljni čaj infuziju.
Mačkast biljni čaj, morate strmim dvije žličice sušene mačja trava biljka koja sadrži lišće i cvjetnice vrhovima u 1 šalicu kipuće vode. Trebali bi strmim to za 10 - 20 minuta i procijedite tekućinu. Možete dodati med zasladiti i dodati okus mačkast biljnih čajeva. Nikada ne dodavati biljka mačja trava izravno u kipuću vodu. Ovo će uzrokovati uništenje ljekovite komponente biljke. Trebali sipati kipuće vode preko herbe i dopustiti da strmim za nekoliko minuta. Možete konzumirati oko 3 šalice dnevno i to piti odmah.
Koristi mačkast Herb
Sada kada znate kako napraviti mačkast biljni čaj, pođimo u detalje mačkast herb koristi. Mačkast infuzija se koristi za opuštanje napetih mišića, uklanja probavne smetnje, plin, menstrualne grčeve i predmenstrualni sindrom (PMS). Također je poznato biti koristan decongestant i ekspektorans. The mačja trava tropskog kreme se koriste kao antiseptici koža, topao oblog za rane i modrice i kao komarac odbijajući. Možete pročitati više na biljni medicini.
Mačkast bilje i ulje koriste za liječenje nervoza, tjeskobe i nesanice. Kemikalija zove nepetalactone naći u catnips, ima umirujući učinak na ljudska bića. This sedativni učinak je vrlo korisna u ublažavanju bolova zbog migrene. Ponekad, mačkast herb koristi također uključuje liječenje oteklina zbog artritisa i hemoroide. Također se koristi kao antibiotik, antispasmodic, adstrigentno, anti-reumatske i karminativno bilje.
Mačkast Herb koristi za Cats
Postoje mnoge koristi mačja trava biljka za mačke. Rečeno je da mačke njuškati i lizati mačkast prije ga jesti. The njuškanje pomaže u kreiranju visoko u mačka i jedući mačkast pomaže oslobađanje više nepetalactone that uzroka koji stimulirajući učinak u mačaka. To čini se mačka osjećati dobro i uživati ​​u igri, jurnjava i lovne aktivnosti. Mačkast biljka djeluje rekreativni biljka za mačke. Učinci catnips on mačaka razlikuje od mačka za mačka. Međutim, postoje nema poznatih mačkast herb nuspojave.
Mačkast Herb nuspojave
The mačkast biljka je smatra sigurna i neotrovnog bilje. Može se uzeti svakoga bez bilo kakvih većih mačkast herb nuspojave. Međutim, zbog svojih sedativ svojstvima, treba ga izbjegavati prije vožnje ili operativni strojevi. Trudnica i dojilja trebali izbjegavati uzimanje mačkast. U vrlo rijetkim slučajevima, može uzrokovati ojaditi želudac. Ako iskustvo ovog efekt, smanjite doza. Također, provjerite da li se biljke samo pod nadzorom liječnika ili biljni prakse. Nikada premašuje preporučenu dozu pod bilo okolnostima.
To je neke informacije vezane za mačkast bilje. Možete donijeti kući mačkast i vidjeti vaše Kitty energized razigranih energije. Mačke ljubav mačkast herbe i sam sigurni da previše ćete uživati ​​pijenje mačkast biljni čaj.

No comments:

Post a Comment