Wednesday 7 December 2011

Self Esteem

Prema psihologije, samopoštovanje je ukupna procjena osobe self vrijedi. Drugim rijecima, samopouzdanje je ono što pojedinac misli o sebi, svojim self image. Potrebu za zahvalnost, ljubav, neovisnost i dinamičnost u životu su samo odraz duboko ukorijenjen visokim self poštovanje zahtjev u našu osobnost. Poor samopouzdanje, koje mogu biti uzrokovani zbog nebrojenih razloga, obstructs putanju vrline kao samopouzdanje i pozitivno razmišljanje. Visoka samopoštovanje, druge strane, nas aktivira na povećala naša potencijal i izazove nas započinjati novih odgovornosti. Pojedinci bave različitim samopoštovanje pitanja ne smiju odustati pokušava vratiti njihovo povjerenje. Da citiram Jay Leno, mislim visokim samopoštovanje je precijenjena. Malo nisko samopoštovanje je zapravo prilično dobro. Možda ste nije najbolja, pa trebate raditi malo teže. Previše naglaskom na kratke dolaske i slabosti, to biti bilo koje vrste, samo pogoršava situaciju. Znači, umjesto razmišljao, zašto ne jamče da povrate izgubljenu samopoštovanje.
Self Esteem aktivnosti, poboljšanje self poštovanje je nije naporan zadatak, kao što ste napravili da se u vašem umu. To je jednostavan i metodički. Dakle, podići vaše čarape, prašine negativnosti iz svog psiha i dobiti spremni da znaju i implementirati razne samopoštovanje aktivnosti.
Zaljubiti se u svoj rad!; Najveći dio od 24 sata vremena provesti radi svoj rad. Pa ma kako dosadno, dosadno, monotono ili teško vaš rad može biti, imaš ga ljubav. I vjerujte mi, ako ste bili to za godine i godine, sigurno mora pasti u ljubavi s njom. Budući da sudjeluju u radu pomaže vam da se usredotočite sve svoje inherentne kreativnost, dinamičnost i energija na svoj posao. Vi ćete biti u mogućnosti da se sjaji u vašem radnom mjestu obavljajući dobro, utiskujući svoj šef i kolege. Vi ćete biti cijenjen zbog svog rada i to zasigurno čini jednom osjećati dobro. Pa zašto ne gledati u sebe i zavjet provesti radno vrijeme, potpunu kontrolu i voli ono što radite. To će, sigurno biti jedan od najlakših načina za vas naučiti kako potaknuti samopoštovanje.
Redefinirati sebe i ponovno izmisliti!; Prevladavanje niskog self poštovanje u nekim slučajevima, čini se vrlo teško pogotovo, ako se pojedinac bavi pitanjima vezanim za fizički izgled. Nije li to? Ne, to nije tako. Neću poreći da neki fizički deformacijom ili je nešto što ne možemo promijeniti u našem fizičkom izgleda često čini nam se uznemirila, ali onda tko na ovoj Zemlji je savršeno? Nije sve samo materija percepcija? Način na koji vidite život, način na koji su nastali njezine slike u vaš um. I zapamtite što Platon rekao, ljepota leži u očima posmatrača. Vi svibanj biti najljepše stvorenje živi za nekoga, čak i ako je za mnoge druge, vi ste ne tako! Razmislite o Stephen Hawking, fizičar poznat po svom pionirskom radu na crne rupe, a njegov fizički izgled? Da li mu fizičko oboljenje, na bilo koji način smanjiti svoje samopoštovanje. Ne, to nije. I tu je, izazov teorijama o Svemiru i crnih rupa. Udaranje teretana, slijedi neki novi hobi i eksperimentiranje s načinom odijevanja, ili izgleda može dati vam sliku svoje različite samouprave. Zašto ne dati ga probati? Možda, to vas može dovesti do neke zanimljive načine kako podići samopouzdanje.
Razgovarajte s Inner You!; Vrlo manje prakticirati naviku da se stvarno može pomoći pojedinca u izgradnji visokim samopoštovanje je self razgovor. Sada, ne brkati self razgovoru s negativnosti. Nemate čuvati sebe podalje iz društva i potrošiti bezbroj broj sati analiziranja tvojih radova i što si rekao ili učinio. By self pričaju, mislim, pozitivne self pričaju. Odvojite barem pola sata dnevno, za sebe. Za to vrijeme, vi ćete biti sami. Do pozitivne introspekcije. Za mene, osobno, ovo je jedini doba dana, da sam moći reći i izraziti sve htjela sam reći netko ili učiniti nešto više bolje, ali nije mogao reći ili učiniti, zbog različitih razloga . Ova navika će vam pomoći da više vidjeti svoje dublje i odrastamo strani. Osim toga, itll vam pomoći da poduzeti bolje odluke. Vi ćete se bore s negativnim mislima ali zapamtite, jednom kad ste napravili naviku, da ćete pasti u ljubavi s tom praksom. Postupno, kako znate sami, više usko a vi ste više svjesni o vaše prednosti i slabosti, možete koristiti izazovna i pokušava uvjetima kao samopouzdanje testove. Face ih hrabro i odvesti ih kao priliku da poboljšate Vaše samopouzdanje. Tako će vam lice izazovima? Morate, za sebe, za unutarnje you! Istodobno, razmisli nad ovim lijepim linije Oscar Wilde, ljubiti sebe je početak doživotnog romansu.
To je bio samo tračak različite načine self poštovanje aktivnosti zgrade. Nesumnjivo, tu se može mnogo više metoda za self poboljšanje. Bilo je to pitanje samopouzdanja u djece i kod odraslih, samopoštovanje može napraviti drastičan razlika u kvaliteti života. Dakle osigurati da su vaše napori usmjereno čineći vas više promišljeni i svjesni o kako sebe projekt u vašem umu. Na kraju, tu su neke citati za sebe motivaciji koja su baš kao i samopouzdanje citati u raspirivanju vašeg moral! Uživajte čitajući ih. Zapišite svoj omiljeni one na komadiće papira te ih zalijepiti na stolu vašeg studija, ured stolom i raznim drugim mjestima ćete potrošiti svoje vremenu. Riječi nemaju moć i oni će vam pomoći da se osjećate bolje. Ste učiniti, jer na kraju krajeva, život ne o sebi nalaz, no riječ je o sebi stvarate. Priuštite si prekrasan dar sami kiparstva, na najbolje od vaših potencijala! Ovo je mjesto gdje ću zaključiti.

No comments:

Post a Comment