Thursday 8 December 2011

Smrad Bug infestacija

True svojim ime, smrad bug emits male količine jedan štetnih tvari iz njegov miris žlijezde pod svojom tijelo. Miris služi kao obrambeni agent protiv grabežljivaca i kao način komunikacije s drugim njegove vrste. Ovaj bug obično nalazi u Sjevernoj Americi i postoje oko 260 vrsta ovog insekata. Smrad bug infestacija postaje češća u zimama, kao ove bugovi početi naći svoj put u domove. Domovi su najbolja mjesta koja može pružiti toplom i osvijetljeni okruženje za ove pesky štetnika provesti dobar odmor.
Iako ove bugovi poza nikakvu prijetnju ljude, njihove ugriz može biti bolno. Za dodavanje ovom, kad oni upasti vaš vrt, oni mogu ubrljati iz svog dragocjenih biljaka. Dakle, evo kako možete brinuti o Smrad bug infestacija. Pročitajte više na zajedničkom kućanstvu bugova.
Smrad Bug Deratizacija
Smrad su bugovi privlači svjetlo. Dakle, jedan dobar smrad kukac trap je instalirati svjetlo zamki u mjestima kao podrumima, tavanima i puzati prostora. Privlačnost prema svjetlu će poslužiti kao dobar mamac za hvatanje ovih insekata prije nego što učiniti svoj put u vaš stambeni prostor. Da ne spominjem, prazan zamke dnevno i mjesto u zamku u novim mjestima, jednom kada primijetite da je prestao hvatanje više bugove na istom mjestu. Opet, učinkovita metoda za kontrolu ubod bug zaraza je iskoristiti ljepljive zamke. Mjesto ovih stuffs u prozorske, kao i opet, bugovi privlači svjetlost. Premjestite zamke na različite lokacije ako ne bug izgleda da se pojavi.
Sting bug kontrole štetnika se da zatvori svoje pristupne točke u vaš dom. Imati uvid u otvorenom svoje kuće i potražiti cervices ili pukotina, jer su to mjesta koja uvesti bugova u vašem domu. Dakle, ako ste naći nijedan od tih, a zatim ih dobiti zatvoreni i blokirani pomoću cementa brtvilo. Nabavite neki ekrani instaliran na vaše prozore i vrata. Mjesta na kojima možete provjeriti rupe i pukotine su obično okrugli prozori, vrata, komunalnih cijevi, iza dimnjaka i sl. Pročitajte više na to učiniti sami i borba protiv štetočina.
Usisavanje je još jedan obećavajući način smrad bug istrebljenja. Nakon Vašeg usisavača usisati sve te greške, ne odgode za zatvaranje vrećicu i uništiti squashing ili ih rasvjeta u jednom pogodnom mjestu. Nikada nemojte držati vrećicu pun tih bugova unutar svoje kuće. Nakon Smrad bugova u vrtu je također vrlo neugodno. Dakle, da bi ih dobili vanjska strana, dobili osloboditi od korova, jer ti oni koriste kao pokrov. Također, očistite otvorenom svoje kuće bilo korova ili lišća. Nakon što je to učinio, sprej some kaolin glina oko područja i rješenja od gline na vaše biljke. This glina je koristan to ne dopušta smrad bugova polažu jaja na biljke i hrane za životinje. Glina se također mogu isprati biljke, kada je zaraza je pod kontrolom. Znati više o neem ulje kao insekticid.
Ako se ništa ne radi i kontroliranje smrad bug zaraza ide iz ruke, a zatim konačnu naselje je poziv za profesionalni štetočina kontroler. Umjesto da pokušavate koristiti bilo koji štetni insekticidi ili kupujete bilo kakve posebne opreme, to je poželjno i mudar previše, ako ga ostavite na profesionalaca. Oni su obučeni u rukovanju takvim situacijama i oni obaviti posao bez ikakvih glitch. Svakako ćete morati shell out neki iznos novca, ali to bi bilo vrijedno full-house zaštita koju štetočina kontroler će Vam pružiti.
Pročitajte više na:; Stink Bug kontrole; načina da biste dobili osloboditi od Stink Bugs, poduzeti odgovarajuće mjere, naročito tijekom početka hladno, kako bi se spriječilo Smrad bug zaraza. Ako je, međutim, to je prekasno za sprječavanje situaciju, pokušajte obuzdati invazije čim ga primjetite.

1 comment: