Sunday 11 December 2011

Japanski Hair Ravnanje

Ravnom kosom uvijek izgleda veličanstven, a može biti styled na bilo koji mogući način. Uz sve to, puno je lakše upravljati u odnosu na kovrčavu kosu. To je razlog zašto žene su ludi za dobivanje njihovim ravnanje kose. Za takve ravno-kose-ljubavnik žene, došlo je do ravnanje kose permanentan tretman upoznati ljepote i kozmetičke svijetu. To se zove japanski hair ravnanje. Poznato je nekoliko drugih imena, kao dobro. Neke od uobičajenih su Termalni remonta, Bio jonski Izravnavanje, Magic Straight, Yuko sustava i Liscio and Rebonding. Japanski hair ravnanje Metoda je dobila ime 'Yuko sustav' u čast japanski frizer koji je poznato da su radili da ga popularizirati.
Kao što je sugerirao imenom, metoda će vam dati trajno ravnu kosu. Vi svibanj morati ići na touch-up da bi dobili novi rast uspravio. Učestalost takvih touch-up sjednice ovisi o stopi rasta vaše kose. Ako ste obličje naprijed da biste dobili vaše kose trajno ravnanje ovom određenom metodom, potrebno je prikupiti što je moguće više podataka. Sadašnji članku se pokušava pružiti Vam sve potrebne informacije koje vam mogu pomoći donijeti odluku da li biste trebali ići za to ili ne.
Jeste li pravo?Ti su podobni za japanski hair ravnanje tretman ako vam je kosa jaka i ne lako pucaju. Drugim rijecima, ne pate od problema kao gubitak kose ili dlake proreda. Drugo, kosu nije postupalo s bilo kojom vrstom kemikalija kao što je bojanje agentima. Na kraju, vaša kosa nije oštećena suncu ili kemikalija.
Što je cijena?; Japanski hair ravnanje tretman se ne uklapaju u svačiji budžet. To je prilično skupo. Japanski hair ravnanje troškova ovisi o određenim faktorima. Najvažniji među njima su dužina kose i vrsti kose salon ste uzimajući liječenje od. Vi svibanj morati potrošiti bilo gdje između $ 100 - $ 900 za potpuni tretman. Provjerite Japanski hair ravnanje recenzije na Internet kako bi saznali o svojim troškovima u vašem gradu. Ovo će također pomoći da znate odakle da biste dobili japanski hair ravnanje tretman.
Što je Opće Process?; Kada unesete Japanski hair ravnanje salon kako bi dobili tretman učinio, bit će vam dati opći pregled cjelokupnog procesa. Proces će početi s priprema kosu za to. The stilist kosa će oprati kosu temeljito šampon pogodan za kosu. Ovaj korak je potrebno kao prisutnost kemikalija, ulja, prašine i prljavštine mogu reagirati s kemikalijama zaposlenih i ometati rezultat. Nakon pranja kose, on će se primijeniti uređaj proteina. Sada, stilist kosa će primijeniti Japanski hair ravnanje proizvoda poput krema tio osnovu relaxer na svoju kosu. To će omekšati kosu i razdvojiti sumpora obveznica danas unutar dlake. On će ostaviti vaše kose s kremom na za određeni vremenski period. Nakon vremenskom razdoblju više, stilista kosa će izvršiti test da provjerite ako su sumpora obveznica odvoji na pravu mjeru. Kada odgovarajuću količinu sumpora obveznica oborio na potrebne granice, on će isprati krema s vaše kose.
The stilist kosu sada će suhu kosu s fenom. On će podijeliti vaše kose u male dijelove skoro jednake debljine, te ih vezati sa gumenim bendova da bi svaki dio odvojeni jedni od drugih. On će se jedan dio kose i povucite prema dolje primjenjuju se kao ravno moguće češalj i druge potrebne alate. On će primijeniti neutralizator na njega. The stilist će obavljati posljednja dva koraka za svaki dio kose, jedan po jedan. Kada sve vlasi kose su prekrivena slojem neutralizator, on će napustiti kose kao takav za određenu duljinu vremena. Kada se vrijeme dužine je gotovo, on će isprati i osušiti kosu. On će stan željezo kosu u stilu želite nositi. The neutralizator će se početi ponovno suradnik sumpora obveznica. Cijeli proces će potrajati 4-6 sata. Vaša kosa treba apsorbirati vlagu. Ona će to naravno iz zraka. Nakon što je japanski hair ravnanje tretman učinio, vi ne treba da šampon kosu za 1-3 danima. To je neophodno kako bi vaša kosa se u potpunosti neutralizirati u trenutni oblik.
Što je rezultat Sviđa mi?; Japanski hair straighteners su lako rukovati alatima. Ti bi doći vidjeti novu vas s svilenkasta, mekana, glatka, i naravno, ravnu kosu. Ako vjerujete onima koji su ga dobio učinio na sebi, nećete odoljeti potrebu za pokretanje prstiju kroz kosu. Nepotrebno je reći, ti bi ljubav nedostaje dnevne rituale upravljanje nepokorna, kovrčavu kosu.
Ima li kakvih mane?; Postoje brojne mane povezane s ovom tretmanu. Za početak je njegova visoka cijena. To je definitivno skupo liječenje. Drugo, vaša kosa izgleda pretjerano ravno. Svaki se može saznati da ste dobili neku vrstu liječenja učinili. Trebate da bi to učinio iskusni profesionalni. Greške koje stilist može vam dati ćelav spotova, skalp osip, oslabila kose i ožiljaka vlasišta.
Čitajte na:, sušilo za Ravnanje tehnike; Brazilski Hair Ravnanje, sušilo za Ravnanje Savjeti; Nema sumnje da je japanski hair ravnanje liječenja koja se temelji na kemikalije, mijenja kemijski sastav vaše kose. Međutim, opseg šteta može svesti na minimum, a rezultat je biti prekrasan ako je učinjeno od strane stručnih ruku s izvrsnosti.

No comments:

Post a Comment