Tuesday 27 December 2011

Opere lice za osjetljivu kožu

Postoje u osnovi pet tipova kože - normalna, suha, masna, kombinacija i osjetljiva. Osjetljiva koža odlikuje teksturu kože koja je tanka i osjetljiva i ima tendenciju da razbije se vrlo lako. Osobe s osjetljivom kožom također imaju slomljena kapilare i imaju tendenciju da se crvene i upaljene zbog izloženosti suncu, vjetru i ostalim čimbenicima iz okoline. Vrlo je važno odabrati proizvoda za njegu kože i kozmetike s pažnjom i za one s osjetljivom kožom jer je sklona reagirati s nekim sastojak u kozmetici. No, bez obzira na vaš tip kože, možda, trebali biste uvijek provesti dobar režim kože koji se sastoji od čišćenja i toniranje hidratantnu njegu. Pročišćujuća, drenažna i vlaži oblike temelj na kojem možete imati velik obličje blistava koža, besplatno iz unakaziti. Za čišćenje, dobro opere lice za osjetljivu kožu je vrlo bitan jer pomaže da biste dobili osloboditi od prljavštine i prljavština na površini kože. Više o osjetljive rutinu njegu kože.
Dobro opere lice za osjetljivu kožu
Osjetljiva koža je vrlo osjetljiva i stoga, zahtijeva opere lice koje ne samo da učinkovito uklanja sve prljavštine i ulja iz kože, ali je također mild na koži. Velika pogreška da većina ljudi čine je da opere lice sapunom. Vi nikada ne bi trebalo koristiti ljepota sapun na vašu kožu, osobito ako imate osjetljivu kožu. Sapun je alkalna u prirodi s visokim pH i čini kožu grubu i pjegav. Blagi očistiti koja je formulirana posebno za osjetljivu kožu treba koristiti. Dok odabirom lice oprati za osjetljivu kožu, pobrinite da ste pročitali popis sastojaka koji je dato na leđa paketa. Bilo lice oprati koja sadrži previše kemikalije ili životinjskih masti, kolagen i treba strogo izbjegavati. Pokušajte kupiti opere lice koje je alkohola i parfema besplatno. To je jer alkohol trake daleko sve vlage i eteričnih ulja s kože što ga čini izgledaju suho i preuranjeno dobi. Parfemi koje su dodane na lice oprati može izazvati alergijsku reakciju na koži.
Ako ste pate od breakouts, trebali biste koristiti acne opere lice za osjetljivu kožu koji sadrži i neem stabla čaja izvuci. Najbolji opere lice za osjetljivu kožu onih koji sadrže prirodnih sastojaka kao što su vapno ekstrakt, aloe vera i hidratantna svojstva. Neke velike opere lice za osjetljivu kožu su Olay pjenjenja opere lice, The Body Shop Aloe Nježna lice oprati, Neutrogena bezuljni acne opere lice i The Body Shop alge dubinsko čišćenje lica Wash znati više o osjetljivim kože proizvodi za njegu osjetljive kože i za čišćenje.
Prirodni opere lice za osjetljivu kožu
Ukoliko nitko od trgovine donijela works lice oprati za vaše osjetljive kože i vaša koža je crvena i upaljene, onda vam je potrebna neka domaće lice oprati. Evo par od svih prirodnih domaće opere lice za osjetljivu kožu. ; U malom zdjela, miješati 2 žlica običnog jogurta sa žličicom sode bikarbone. Nanesite ovu smjesu na lice i utrljati navlaženom u nježne kružnim pokretima. Isprati s vodom kako bi uklonili mrtve stanice i akumulirane prljavštine i ulja bez upale. ; Škripa pola krastavca i procijedite sok u maloj zdjeli. Dodajte sok od pola limete i cijeli rajčice. Koristite ovu smjesu za pranje lice i isperite hladnom vodom. Sok rajčice pomoći će stegnuti pore dok krastavac i vapna sok će pomladiti umornu kožu. ; Utrljajte sok od crnog zrelom grožđu cijelo lice i vrat, isperite hladnom vodom. Crno grožđe imaju veliku antioksidativna svojstva koja je dobra za kožu. , Pročitajte više na:, najbolje lice operite, Face pranje za masnu kožu, prirodnih opere lice, tako da je ovo sve o lice pranje za osjetljivu kožu. Bilo da izaberete trgovine donijela lice oprati ili pokušajte s prirodnim opciju, pobrinite se da koristite vaše lice operite redovito. Lice oprati za osjetljivu kožu treba koristiti dva do tri puta dnevno. Uvijek provjerite da li oprati lice temeljito s dobrim lice oprati navečer prije odlaska u krevet, da biste uklonili sve tragove šminke.

No comments:

Post a Comment