Thursday 8 December 2011

Ukrasne cvjetnice stabala

Ukrasne cvjetnice stabala su jedan od najčešćih znamenitosti u većini ljudi dvorišta. Glavna svrha ove biljke je da dodate naglasak i boju u svoj vrt. Obično, ove biljke ne rastu vrlo visok i može rasti samo oko 25 metara. Postoje brojne ukrasne cvjetnice stabala kao Akebono Cherry, Cistena šljiva, krep mirta Catawba, krep mirta Dynamite, Golden Forsythia and Hibiskus Diana Tree, da spomenemo samo nekoliko. Možete dobiti te ukrasnog drveća iz rasadnik, ali pobrinite se da kupite stabla koje nije procvjetao, inače dok je presađivanje možete ih povrijediti. Možete biljka ova stabla Kad se uzrok nije smrznuto, ali pobrinite se da ih biljka u takav prostor u kojem se ne može prerasti. ih vode dva puta tjedno, tako da biljka može postaviti good korijenski sustav. Više o cvjetnica.
Savjeti za odabir Ukrasno cvjetnice stabala
Prva stvar koju treba zapamtiti dok odabirom ukrasnog drveća je da treba razumjeti klimatske regije kojem živite i krajolika. Suziti tako da biljka koja može prilagoditi tla i klimatskih uvjeta u regiji. Ovisno o veličini vašeg vrta i prostora na raspolaganju, te bi trebao odlučiti o tome kako visok jednom stablo biste htjeli. Odaberite stablo koje će dodati u ljepoti svog vrta. Vam također treba uzeti u obzir vrijeme i boja cvijeća tijekom određene sezone. Možete birati između biljaka koje proizvode jedan cvatnje cvijeća ili one koje cvatu u grozdovima. Pročitajte više o ukrasnog drveća za uređenje okoliša.
Mali Ukrasne cvjetnice stabala
Neki od najčešće ukrasni cvjetnice stabala su:
Akebono Cherry, cvjeta u rano proljeće, stablo Akebono Cherry prilično brzo raste i proizvodi mirisna polu-double cvatu soft ružičasto cvijeće i stabla sazrijeva kada dosegne oko 25 metara u visinu. Ove biljke izgledaju sjajno, pogotovo ako se čuva u blizini vrt ili na palubi. Listovi su srednje zelene boje i okrenuti jasne žute tijekom jeseni. Biljka raste najbolje u dovoljno sunca i tlo treba biti dobro drenirani. Kao i kod svih drugih sorti višnje, ove biljke previše zahtijeva kisela tla. One su osjetljive na sušu i ako takvi uvjeti traju duže vrijeme, morate voda biljke redovito. Vi svibanj želite saznati više o vrstama cvjetnice trešnje stabla.
Cistena šljiva; Svijetli cvijet ove biljke vam daje vrstu pogled na svoj vrt, morate uvijek imati željeni. U sredini proljeća, stablo proizvodi ružičasto cvijeće, a tijekom tog razdoblja lišće postaje purpurno u boji. Iako je ova biljka je mali i može se koristiti kao temelj biljka, to je još uvijek dovoljno velik kako bi se sjajan boja. Idealno tlo treba biti vlažan i blago kiseo, ali ako je tlo neznatno alkalno, to neće naškoditi biljci. Dok sadnju, provjerite da li ih zasaditi u potpunoj sunca ili drugo lišće ne može razviti karakteristična ljubičasta boja. Biljka mogu biti otrovne ako su cvijeće i lišće konzumirati domaće životinje ili kućni ljubimci, tako da je bolje da ih ne biljka na farmama, školama ili mjestima gdje ne postoji velika vjerojatnost životinja i kućnih ljubimaca roaming okolo. Vi svibanj želite znati više o cvatnje šljiva.
Krep mirta Catawba, jedan od najboljih biljaka da se uzgaja u svom dvorištu, zbog svoje sposobnosti da se odupru plijesni je krep mirta Catawba proizvodi velike grupirani tamno ljubičasto cvijeće, posebno ljeti. Ovisno o godišnjim dobima, boju lišća promjena, proizvodnju brončane boje lišća u proljeće, narančasto-crvene u jesen, kao i svijetle zeleno u ljetnim mjesecima. Jedan od najvažnijih prednosti ovog ukrasnog cvjetnice stabla je da je otporna na plijesan. Biljka raste najbolje u sunčanom vremenu u teškim loan tla i pH vrijednost u rasponu od 5 do 6.5.
Krep mirta Dynamite, proizvodnju crvenih cvjeta cvijeće u velikim grozdovima je krep mirta Dynamite proizvodi tamno zeleno lišće i ima glatku tan boje kore. Biljka je otporna na plijesan i mogu rasti u kompaktnom staništa. Oni su jednostavno biljka i raste, no pazite da ih biljka najmanje 10 metara osim jedni od drugih (npr. ako ste sadnju više od stabla). Vi svibanj želite znati više o kući cvjetnice biljke.
Ako želite dodatno uljepšati Vaš dvorištu te su u potrazi za neke male ukrasne cvjetnice stabala, možete odabrati jedan od njih. Pa što čekate, ići naprijed i biljka jedan od tih stabala i učiniti vaš susjedi zavidim svoj prostor.

No comments:

Post a Comment