Wednesday 14 December 2011

Kuhinja Pločice

Kuhinja pločice su sastavni dio vašeg kuhinje. Najbolji zasluga kuhinje pločice u suvremenom svijetu koji su razvijeni uz pomoć porculana, keramike i glaziranje, je da su lako čisti, i pomoći vam da držati tvoj kuhanje područjima higijenske. Na stara vremena zbog nepostojanja takve pločice, podove u kuhinji ili drugih površina prvenstveno su pokrivene kamenom, opeke, čak i drvo. Tih površina bili razmnožavanja za bolest i to je bio gotovo nemoguće držati ih 100% čist. Kuhinja za čišćenje je vrlo teško.
Osim istaknuo važnost vođenja kuhinje čisto, pločice kuhinja također dodati ljepotu u kuhinji. Više ukrasne pločice, više atraktivan svojoj kuhinji će se pojaviti. Ali, imati na umu, kuhinja dekoracije i skupo dizajner pločice neće vas kuhinja atraktivan dovoljno. Dobra kombinacija jednostavne pločice i malu količinu umjetnina na pločice sama će definitivno promijeniti cijeli dobiti od vašoj kuhinji.
Ukrasna Pločice Kuhinja; Možemo klasificirati kuhinju pločice u dvije različite vrste, naime one koji imaju umjetnička djela i one koje ne. Karikature se vrši na gotovo svaki oblik pločica, kao što su staklene pločice kuhinja, keramički ili porculanski pločice, itd. U slučajevima kada je pločica se sastoji od keramike, porculana, ili svaki vrsta gline, umjetničko djelo je obično oslikana, a zatim ostakljena, tj.. daje intenzivne toplinske obrade u peći. Takav dekorativni crijep je najbolji i dugotrajnog, zbog činjenice da umjetnost rad ne ispasti lako. Pločice da su sastavljena od stakla, imaju naslikao ilustracije. U nekim slučaju, staklene pločice koji su puhani, također su termički obrađene rad staklo. Međutim, takav crijep je skup i delikatan. Pločice mogu biti izrađene od kamena, takve pločice imaju ukrasne umjetničko djelo koje je urezan u nju. Takve pločice su također delikatna i skupo, i najvažnije, atraktivan.
Kuhinja pločice za backsplash; Područje iza kuhanje platformu ili kuhinje countertop poznat kao backsplash i to je mjesto gdje maksimalan iznos prljavštine i hrane mrlje akumulirati. Možete imati porculanske pločice ili keramičke pločice, na backsplash području. The backsplash također može biti sastavljena ukrasne pločice koji imaju umjetnička djela na njima. Such pločice definitivno će napraviti sobu i za hlađenje platforma sama vrlo atraktivna. Mnogi ljudi također instalirati velike staklene pločice, a izgradnjom backsplash. Postoji međutim opasnost od loma u takvoj situaciji. Međutim istovremeno, postoji dodano prednost, kao takve veliki pločice lako se čiste. Također možete imaju neke kreativne umjetničko djelo kao backsplash. Kolaž raznobojnih pločica, učinit će prostor vrlo atraktivan. Broken keramičke kuhinja pločice, koje može postaviti out u prekrasnoj kolaž su uvijek dostupni u hardver trgovinama. U svojoj kuhinji the backsplash je kolaž plod udarac. Više o kuhinja backsplash ideje.
Kuhinja Pločice Ideje; Postoji bezbroj kuhinju crijep ideje koje se mogu provoditi ako se planira da bi dizajner pločice. Mnoge tvrtke dati slobodu narudžbe po mjeri dizajner pločice. Such pločice su vrlo skupi i dostavljaju na vrata korak tvrtka.
Naručivanje skup pločica (keramički ili porculan) koji izgledaju kao ako su sastavljena od drvo je sjajan način dati vaše kuhinje retro looka. Postoje također neke podne pločice koji može biti Installer u kuhinji koji stvaraju privid da katu je kamenim jedan. Custom pločice koje idu na leđa kapljice mogu biti urezane s umjetnička djela, tako da se oni pojaviti se biti vinove loze ili zid.
Ideje i sugestije mogu biti bezbroj i ne postoji apsolutno nema kraja na kreativnost koje možete staviti u kuhinju dizajna. Ako planirate za kuhinju pregradnja i ako planirate da imaju nove kuhinje interijeri, najbolji način za odabir novog pločica je da se samo sjesti u kuhinji i zamišljati različite sheme kuhinju crijep da se kratko na popisu.

No comments:

Post a Comment