Monday 26 December 2011

Alternative frizura

Tinejdžeri su uvijek na paziti za nešto novo i neobično. Naravno, oni imaju tendenciju da se dosadi sa suvremenim modnim i klasični stilovi frizura i ideje. Alternativni frizure su najbolja opcija za takve mlade i mlade odrasle. Alternative frizure su različite od redovne frizure i stoga vam je potreban drugačiji odnos prema njima nositi. These frizure su podebljano i oni temeljito odražavaju vaše interese, osobnost i način razmišljanja. I muškarci i žene mogu dobiti neki stvarno luda alternative frizura, već normi za oba od njih su potpuno drugačiji. Idemo saznati alternativnih frizura za muškarce i žene. Više o teen frizura.
Alternativna frizura za žene
Evo nekoliko frizure koje ste svibanj kao i uzeti u obzir kao najbolji izbor frizura za djevojčice. These frizura može se mijenjati tako da odgovaraju i muškarci i žene.
Emo frizura, riječ emo je kratica za "emocionalne". Biti emo je sve oko dovođenja o vašim najdubljim emocijama. Kao posljedica toga, duboko emo frizurama odražavati osobne moto i osjećaje o svijetu i sebi. These frizure su uglavnom slojevito sa cunjastim završava, režim pulsacije, asimetrično rezati šiške, klin posjekotina, hrpe resice, zrnasto hair naglašava i totalno ukočen i neobična boja kose ideje. Da, radi se o istim frizurama koje umjetnici alternativnih rock bendova, indie bendova i skas se odlučiti za. Možete kreirati vlastite varijacije u emo frizura. No, morate biti oprezni i odabrati najbolju frizuru i boju kose koji najbolje odgovara Vašim lice i boju kože. Više o Emo frizura za djevojke.
Gothic frizura, gotička frizure su prilično svestran frizura koja se može transformirati u srednjovjekovni, Victorian kao i elizabetanski frizuru. Najbolja stvar o gotičkom frizura im je ukočen kontrasti. Gothic frizure su pretežno Jet Black ili crne kose s nijansama različitih neobično funky boje poput ljubičaste, crvene i metalik plava. To su padaju 'frizura koja se može nositi sa ili bez kose ekstenzije. Možete stil gotike frizura po Vašem izboru. Na primjer, možete dobiti dugu romantičnu kose s lijepo korzet vrhu. Ili možete također odlučiti za gotička košnice updo frizura. Danas, profesionalni frizeri također inkorporirati neke uzbudljive frizura punk s gotičkim frizura. To je funky i trendi verzija Goth šišanje.
Scena frizura; Scena frizure su jednako popularna među tinejdžerima. Oni također mogu biti uključene sa punk frizura. Scene frizure su sasvim jedinstvenim i imaju vlastite svojstava koja mogu biti interchanged temelji na vaš osobni izbor. Scena frizura za djevojčice uglavnom uključuju naletima i Shaggy frizure, asimetričnih tupim posjekotina i sramežljivi šišanje. Shy frizura mogu biti pozvani kao zaštitni znak frizura scene frizura. These frizura inkorporirati duge šiške koje su strani swept, kako bi se pokrio jednog ili oba oka nosilac. Morate probati nekoliko scena ideja boja kose kako bi frizura izgleda slatko i jedinstveno. Kao i većina drugih alternativa emo i punk frizura, frizura scene su uvijek u pratnji s jednim ili raznih neobičnih boja i dublje kontrastima. S kosom boje možete pretvoriti u bilo koju frizuru obične scena u isključiva. Više o tome do scene kosu.
Alternative frizura za muškarce
Kao što sam rekao ranije, spomenuta frizura također mogu modificirati u alternativne frizura za dečke. Alternativni frizura za muškarce su lako nositi, jednostavan za održavanje i lako ureći bilo tko! Ovdje su neke od alternative događa frizura za dječaka koje možete probati.
Mohawk frizura, ja sam koristeći termin Mohawk frizura u stvarno širem smislu mašte, jer želim da predloži raznim nad-the-top muškarci u frizurama. Možete odlučiti za razored smeč cut s nešto kraće kose na strani glave. Također možete se odlučiti za voguish promašaj hawk frizure koje su ekstremni verziju poznatog Mohawk frizura. Možete prilagoditi krajnost Vaše frizure po Vašim željama, počevši 2 do 4 inča širok čak 12 inča visoka! To je sve do vas. Također možete uključiti i druge popularne oblike kao što su glasine šišanje i nestati šišanje with Mohawk frizura. O stilu Mohawk frizura možete koristiti proizvode kose kao pjenu, gel, vosak, lak pomades and styling. Više Mohawk frizura za muškarce.
Bed Head frizura, budući neurednih frizura i razbarušen rezovi su obožavali u cijelom svijetu mode, krevet glava frizure su još uvijek jedan od najtraženijih frizura za muškarce. Oni su neka vrsta punk frizuru koja zahtijeva malo više brave. Kao posljedica toga, morate rasti kosa najmanje 2 cm duge, ako ste zeroed u na frizuru krevet glava kao muza. Kosu na stranu i stražnjem dijelu glave ošišan kao po udobnosti korisnika, dok je kosa na vrhu je dao malo ravna tekstura, nalik na krevet! Morate stil frizure krevet glava s nekim debelim pomades, mousses i klasični vosak tvari. Još na kosu ideje za punkera.
Long frizura, frizura za muškarce Dugo su još uvijek jedan od najtraženijih frizura. Za sve takve ljude koji žele da se pridruže metal gužve, ja bih predložiti da bi saznali osnove pravilne njegu kose. Važno je da zaštiti vaše kose od direktne sunčeve svjetlosti, kako bi ih zadržati sjajan i zdrav. Također trebate izbjegavati oštre boja kose, izbjeljuje i kemikalija. Također je važno da trim kosu jednom u svakih 8 do 10 tjedana, tako da split završava i mrtvi vrhove kose može biti uklonjena. Također je potrebno koristiti odgovarajući uređaj njegovati kosu i držati ih untangled. Zdravi duga kosa ne zahtijeva mnogo styling, još ako želite, možete koristiti hair bendovi i ostali pribor za kosu.
Osim gore navedenih alternative frizura, uvijek možete odlučiti za emo frizuru, rocker frizuru i sedu frizura. Možete pokušati zajednički frizuru u većini neuobičajeni način, kako bi to zaista interesantna alternativa frizuru. Naprimjer, frizure s bangs nisu anon, no možete učiniti ih stvarno voguish, tako da ih prilagodite i stvaranje vlastite uzorak šiške koje su dizajnirane kako bi vam odgovarati. Srecno.

No comments:

Post a Comment