Tuesday 20 December 2011

Kako ubiti Bambus

Atraktivna kao biljka bambusa može pogledati u svom dvorištu, na brzinu kojom raste je nevjerojatno. Ne samo da može preuzeti cijeli dvorište i uništiti vaš krajolik dizajn, može čak i početi uvlačiti u bližnjega dvorište, a uzrok mu je puno problema. Također upija najvažnijih hranjiva iz tla, uključujući vodu, koja utječe na rast drugih biljaka u vašem dvorištu. Sadnja bambus u svom dvorištu, vjerojatno je jedan od onih radnji koje su sada duboko žaljenje. Međutim, možete dobiti neki predah od njega doznati ubiti bambus biljke, tako da Vaši susjedi ne počinju maštanja o tome kako vas ubiti za koje imaju svoje vrtove napao s vašim biljka.
Koliko ubiti bambus naravno
Važna stvar koju morate razumjeti, kada se gore zadužen za uklanjanje bambus biljka iz svog krajolika, je da to zahtijeva puno strpljenja i ustrajnosti. To je procesu koji će trajati nekoliko dana, tjedni, mjeseci, možda čak i godine, dok je rast u potpunosti je prestao. Bambus imaju mrežu rizoma koje se pokreću pod tlo, što znači da ćete morati eliminirati problem iz korijena. Ovdje su neke metode koje vam reći kako da biste dobili osloboditi od bambusa biljaka bez korištenja kemijskih bogatog herbicidima, koji ionako su dokazali da se nedjelotvornim.
Kako ubiti Bambus kopanjem, kopanje kroz tlo ubiti mrežu rizoma of bambusa biljka je jedan od načina koji objašnjava kako ubiti bambusa u dvorištima. Ovi koraci će vam pomoći u učinkovito ubijaju bambus. , Prije nego počnete, voda područje oko bambus biljka, tako da je tlo je vlažan. To čini za kopanje i root proces eliminacije lakše. ; Koristite lopatu i početi kopanje oko temeljiti pramen od bambusa u vaš krajolik. Kada dođete do korijena, morat ćete ručno ukloniti ih. Maknuti koliko ga god možete. ; Biti sigurni da je bambus biljka će rasti leđa, bez obzira koliko korijena uklonite. Morat ćete držati ponavlja ovog procesa uvijek iznova, dok ne oslabi biljka i na kraju nestaje. , Ta metoda je najučinkovitiji za manje gruda of bambus postrojenja.
Koliko ubiti Bambus by Košnja, u procesu redovne košnje je što možete lik koliko da biste dobili osloboditi od bambusa koje je napravio svoje dvorište njegove kuće. ; Započnite rezanje izdanci bambusa što bliže zemlji što je više moguće. Trebat ćete koristiti vidio u tu svrhu. ; Koristite kosilicu, a kositi na područje temeljito. Koristite najniža palube postavku za brisanje iz tog područja. , Nakon što ste završili košnja krajolik, vodu na području dobro. To će rezultirati novim rastom biljke. ; Čim primijetite rasta, kositi preko patch ponovno. Nastavite to do rasta smanjuje, a završava u potpunosti. ; S ovom metodom, to je početni korak koji je najviše vremena. Ako zadržite slijedeći ovaj gore s košnja metodom, biljka kraju će oslabiti i umrijeti.
Kako ubiti Bambus s octom, Ocat je nadležno medij korova, a ovdje ćemo vam reći kako da biste dobili osloboditi od vaših bambusa biljka s upotrebom ovog prirodnog herbicida. , Kao što je objašnjeno u prvom metoda ubijanja bambusa, morat ćete najprije navlažiti tlo i kopati po pramen bambusa. Zatim maknuti koliko korijenskog moguće. ; Nakon ovog koraka, kombinirati 1 / 2 šalice bijelog octa, sa 2-1/2 šalice vode. Ulijte otopinu u bočicu s prskalicom. ; U području koje ste iskopali i maknuti korijene iz poprskajte octom rješenje, te osigurati da je tlo temeljito natopljen s ovim izmišljotina. ; Uzmi neke stare novine, i smjestite ih na krpa natopljena u ocat rješenje. Mjesto neke teški utezi, kao što su nekoliko kamenja ili cigle na njima, tako da papir ostane na mjestu. To će spriječiti biljka iz raste nazad. ; Ovaj metod napada sve one korijena koji ste bili u mogućnosti ukloniti. Međutim, ako ne primijetite biljka raste natrag, ponovite ovaj način dok se sve korijeni su mrtvi. Alternativa ova metoda je da stavite samo običan kipuće vruće vode u iskopali rov, umjesto octom rješenje, da se ubije korijen bambus biljka.
Pokušavajući da će ubiti vaš bambus biljka je vjerojatno će uništiti svoju strast za vrtlarstvo i uređenje, zbog svih vremena i truda to zahtijeva. Ubiti bambus biljka će uzeti dobru količinu vremena, koje se protežu preko godinu dana. Nemojte odustati, na kraju ćete dobiti osloboditi od njega, budući da sada znate kako ubiti bambusa i eliminirati ga iz korijena, da ćete dobiti neki odmor od ove osvajač vašeg prekrasnim vrtom.

2 comments: