Saturday 10 December 2011

Boston Fern Care

Boston paprati također zove kao Nephrolepis exaltata je native na Floridu. Ga je popularizirao as houseplant since viktorijansko doba. Glavni razlog zašto većina ljudi radije zadržati ovu saksiji biljka je zbog svoje bogata, sjajan zeleno lišće. Osim toga, Boston paprati je lako napredovati i može izdržati umjereno varijacije u vremenu. Međutim, ako se pravilno pobrinuti da ne bude donesena, biljka može izgubiti svoje bogate lišće i odumiru. S obzirom na nastavku su neke savjete na unutarnjim Boston paprati skrb. Više o paprat biljka briga.
Boston Fern Uputstvo za njegu
Svjetlo; Boston paprat uživa sjajna, prirodna svjetlost. Dakle, ako mjesto Boston paprat posuda na palubu ili patios, morat ćete uzeti minimalnu brigu. Boston paprati briga na otvorenom je gotovo zanemariv, kao što postoji dovoljno sunčeve svjetlosti vani. Dakle, ova biljka uspijeva, a najbolje uspijeva u toplom sezone. Međutim, morate zamijeniti paprati biljaka u zatvorenom prostoru tijekom zime, jer ne može izdržati ekstremne hladnoće. Ako nema dovoljno svjetla kući onda Boston paprati not rastu u željeni način. Postavljanje pot Bliskom istoku ili prema zapadu prozor osigurava odgovarajuće svjetlo biljka. To ne uspijeva u dim lit mjestima, ali onda gubi svoj sjaj i prestaje rasti. Također čitati vrtu.
Voda, važno je zadržati tlo vlage polijevanjem biljke redovito. Međutim, mora izbjegavati saturating s vodom jer to može dovesti do truljenja korijena. Zalijevanje with mlakoj vodi što je češće moguće je mora tijekom vrućih ljetnih mjeseci. Ne biste trebali pustiti tlo isušiti, kao što se može utjecati na zdravlje biljke. Međutim, u zimi dopustiti tlu da se osuši do malo prije zalijevanje. Jednom, novi fronds početi raste, trebali bi voda biljka češće. Novi rast započinje krajem zime. Mjesečno dozu dušikom bogatih topljivih u vodi houseplant hrane treba navesti u mjesecima, ljeto, proljeće i jesen. Pobrinite se da ga razrijediti na polovicu preporučene koncentracije.
Temperatura; Boston paprati voli dana vrijeme temperatura od cool večeri temperature. Dan vrijeme temperatura oko 65 ° F do 75 ° F najbolje radi za Boston paprati. Večer temperatura oko 55 ° F i 65 ° F se smatra idealnom za paprat rast. Ako imate Boston paprati lonci visi sa stropa, pobrinite se da provjerite temperaturu zbog toga što je temperatura uvijek viša u blizini ceiling. Vi svibanj stavite ga na postolje blizu vrt, kako bi se osiguralo odgovarajuće temperature.
Vlaga, vlažnost je od najbitnijih faktora za rast Boston paprati. Na žalost, većina domova nisu opremljeni osigurati potrebnu količinu vlage u Boston paprati. Vlaga 40% je samo dovoljan za njezin rast je, međutim, više vlage vam, to bolje. Vlažnost postaje još važnije u zimskim mjesecima kada je biljka je u stanju da zadrži vlagu zbog suhoće i domove također zagrijava. Boston paprati njegu u zimskim uključuje Magli biljka s vodom što je češće moguće. Čak i ljeti morate magla biljka, ali onda se voda brzo isparava uslijed toplog vremena. Dobro rješenje ovog problema je stavljanje tanjur napuni vodom i šljunka pod saksiji biljka. Na taj način, isparavanje vode je zarobljen strane biljaka. Napunite tanjur, kad god potrebno kako bi se osiguralo stalan dotok vlage. Ovlaživač najbolje je rješenje osigurati optimalnu vlažnost to paprat biljka u svako godišnje doba. Držite hygrometer ruci provjeriti količinu vlage pruža.
Više o; Noj Paprat skrbi; Asparagus Paprat skrbi; Boston paprat skrb nije jako teško u odnosu na druge biljke. Ove biljke su manje zahtjevni, stoga su idealni za ljude koji su uvijek na putu.

No comments:

Post a Comment