Saturday 17 December 2011

Potkrovlje Obožavatelji - dobro ili loše

Da li ste znali da manje od 10% američkih domova pravilno su izolirani i slijedite potrebne normama potkrovlje izolacija? Za većinu od nas potkrovlju izolacija je često zanemarena pitanja. Međutim, jednom moraju shvatiti da slabo izolirane i neizolirane potkrovlje može uzrokovati da se plaćaju tisuće dolara prema struju. Stoga je imperativ da napravite odredbe za potkrovlje izolaciju i ventilacije smanjiti dolje tvoj komunalnih računa. Potkrovlje Ventilator je jeftiniji i lako implementirati mogućnost za tavan ventilaciju. Obzirom na nastavku su neke pro i kontra od instalirate potkrovlju navijača u svojim kućama. Više o potkrovlju izolacije trošku.
Instaliranje Potkrovlje obožavatelji-dobro ili loše
Vrući zrak ima tendenciju rasta prema gore, dakle, vaš potkrovlje je često najtoplijeg mjestu u vašem domu. U nedostatku odgovarajuće ventilacije, ovaj zrak cirkulira kroz vaš životni prostor. Kao rezultat toga, vaš klima uređaj funkcionira čak i više za hlađenje stambenog prostora. Ovo dodatno opterećenje na klima sustava može dovesti do značajnog povećanja u vašoj moći računa. Dakle, to je imperativ da ste nekakav potkrovlje ventilacije u vašem domu. Više o potkrovlju ventilacije zahtjevima.
Tavan fanovi često vidi kao jednostavan, jeftin i lako implementirati metodu potkrovlja ventilacije. Oni mogu biti montirana zabatom ili oni mogu biti krovu. Tipičan potkrovlje obožavatelj djela iscrpljujuće vrućim zrakom i crtanja u svježi zrak iz eksterijera. Potkrovlje fanovi su uz dodatne otvore koje pomažu u izradi u svježem zraku. Jer, vrući zrak potkrovlju pri temperaturi oko 150 ° C mijenja hladnjak zraka na 85-95 ° C, vaš životni prostor ostaje hladnjak za dulje trajanje. Štoviše, opterećenje na vaš klima uređaj smanjuje, time smanjenje vaše račune za struju.
Osim hlađenje svoje potkrovlje i smanjujući opterećenje na klima uređaj, potkrovlje obožavatelji također poslužiti nekoliko svrhe. Potkrovlje fanovi izvući vlagu iz zraka i isušivanje. Ovo inhibits rast kalup i plijesni. Od, potkrovlje obožavatelji kontinuirano ispušnog zrak iz kuće, oni spriječiti nakupljanje vlage u bilo području kuće. Tavan fanovi također spriječiti kalup igrača kod najviše skloni područja.
Od, potkrovlje obožavatelji imaju tendenciju da brzo izvući zrak iz kuće, oni također ne dopuštaju prašine i druge prljavštine podmiriti u kući. Veliki količina zraka je iscrpljen iz potkrovlje svakodnevnog, koji također oduzima prašinu s njom. Tako, potkrovlju fanovi su blagodat u vrućim mjesecima ljeta.
Oni su neke nedostatke korištenja potkrovlja navijača, ako ne pokrenuti preporučljivo je način. Na primjer, ako ne dopustiti dovoljno zrak vents u vašem potkrovlje, potkrovlju ventilator najvjerojatnije izvući zrak iz vaš životni prostor. To je zato, vakuum je kreirana kada vlati potkrovlja ventilatora rotirati. Zbog ovaj vakuum, zrak iz ostavljajući prostor usisan u prema potkrovlju. To se može posebno nepovoljan kao klima uređaj naporno radi da se ohladi životni prostor. Dakle, čime ovaj svjež zrak da se izlazi iz potkrovlja definitivno nije isplativo ideja.
Također, previše izmjene zraka s vanjskim zrakom može dovesti u bakterijama iz vani. Štoviše, temperatura razlika u potkrovlju stvara visokog tlaka - niskog tlaka pojas blizini strop. Kao rezultat vlage sklon akumulirati blizini strop, ako strop ventilator na raditi kao dobro.
Pročitajte više na:; Home Appliances; Klima uređaji; Pročistači zraka; Dakle, ako instalirate potkrovlju navijačima u pravilan način i zadovoljiti potrebnu ventilaciju uvjete, onda potkrovlje obožavatelji sigurno može učiniti vaš topla ljeta ugodno i udobno.

No comments:

Post a Comment