Thursday 15 December 2011

Body Butter Vs losion za tijelo

Suhe kože rezultate kada koža gubi prirodnu vlažnost, zbog faktora kao, loših vremenskih uvjeta, kozmetika, slaba prehrana, zagađenja, starenje i čestog pranja. Prirodna ulja ili vlazi na našoj koži djeluje kao zaštitna barijera kako bi se spriječilo suhu kožu i iritaciju kože. Kada je koža gubi vlažnost, ona se osjeća grubo, osim uzimajući lako iritira. Kako bi zaštitili kožu i zadržati svoj vlage, možemo koristiti različite vrste moisturizers kože kao što su, losioni za tijelo, krema za tijelo i maslac. Od tih, tijela losion ima niskog do srednjeg viskoznosti, dok tijelo maslac i tijelo vrhnje su mnogo više viskoznih nego tijelo losion.
Mnogi ljudi često zbunjeni dobiti bilo losion za tijelo ili tijelo maslac je pogodan za njih. Mnogo puta, oni jednostavno pretpostaviti da su oba proizvoda su iste, i time završiti s onaj koji nije pogodan za njihov tip kože. Stoga neophodno je znati razliku između tijelo maslac i tijelo losion, ili tijelo maslac vs tijelo losion, u cilju odabrati onaj koji odgovara vašim kožu. Ali prije odlaska u detalje tijela maslaca vs losion za tijelo i tijelo krema vs losion za tijelo, neka's uzeti kratak pogledati što su losion za tijelo, tijelo krema i tijelo maslac.
Body losion i krema za
Tijelo Losion je u osnovi moisturizer, pripremili kombinirajući vodom i uljem, i obično je lakši i ne-masnu. Dakle, naša koža lako mogu apsorbirati losione za tijelo. Losioni mogu učinkovito hidratizirati kožu, a oni su idealni za vlaži sve tipove kože, uključujući, umjereno suhu kožu. Oni su ne-masnu i je tako, može učinkovito moisturize na kožu tijekom ljeta. Tijelo kreme nisu toliko različite od losione, jer oni su također kombinacija ulja i vode. Glavna razlika između ova dva proizvoda je u tome, krema za tijelo ima deblji dosljednost nego losion za tijelo.
Kao i losione, kreme tijelo može apsorbirati od kože i lako se ne osjećaju masni. Nekim kremama tijelo, međutim, može sadržavati masne sastojke. Kreme su općenito dobre za vlaži kože tijekom zime. Izbor između dva ovisi o vašem tipu kože, kao dobro. Oni koji imaju relativno kosu kože može imati koristi više od tijela kreme od tijelo losione. Saznajte više o najbolji losion za tijelo.
Body Butter
Ako je vaša koža izrazito suha, možete isprobati neki drugi proizvod, poznat kao tijelo maslac. U odnosu na obje losion za tijelo i krema, tijelo maslac je intenzivniji kožu hidratantnom kremom. Body maslac can moisturize koži intenzivno i povećali vlažnost kože. On sadrži prirodne sastojke kao što su, kakao maslac, shea maslac, koje su korisne za kožu. Za izradu tijela maslac, sjemenke i orasima su zemlju ili hladno prešanih ulja izvući iz njih. Rezultanta proizvod je mnogo deblji, ili viskozne od oba tijelo losione i kreme. To je razlog zašto, tijelo maslaca može formirati zaštitni sloj preko kože kako bi se spriječio gubitak vlage.
Body Butter Vs losion za tijelo
As spominje već, losion za tijelo je svjetlo hidratantni proizvod, koji je u pripremi kombinacijom ulja i vode. Obje komponente su dužni uz pomoć emulgator. Koža spremno upija tijelo losione, i pružiti toliko potrebnu hidratacije i vlage na koži. Tijekom ljeta, losione su najbolji proizvodi za održavanje kože i-hidratizirana, jer oni ne učiniti vašu kožu osjeća masne. No, one s prekomjerno suha koža može probati tijelo maslac, posebice tijekom oštre zime danima. In ljeta, tijelo maslac može osjećati malo premastan, ali zimi to je jedan od najboljih proizvoda kako bi dobili dugotrajan moisturization. Dakle, ako je vaša koža treba intenzivnu moisturization, onda tijelo maslac najbolji proizvod za njegu kože.
Body maslac obično sadrži maslac karite izvađen iz orah, kakao, mango sjemena i kukui orah. Shea maslac je bogat vitamina A i E, koja su poznata biti koristan za kožu. Ovi vitamini mogu jednostavno pomladiti vašu kožu, i dati više mlađi izgled smanjivanjem pojavom bore i borice. Čak i oni s ekcemi i suncem oštećene kože može imati koristi od koristeći shea maslac. Slično tome, kakao maslac sadrži, uključujući više hranjivih tvari, antioksidansi. Kukui maslac S druge pak strane, ima visoku koncentraciju vitamina A, C, E i masnih kiselina, što se može pripisati svojih izvrsnih svojstava ublažavajući. Maslac izvađen iz Mango sjemena je bogat vitaminom A i E. znati više o kakao maslac pogodnosti.
Pročitajte više na:; Najbolji hidratantna krema za masnu kožu, ovlaživač za osjetljivu kožu, losion za njegu tijela i moisturizers; Dakle, to je sve o tijelu maslac vs losion za tijelo. Izbor između dva u cijelosti ovisi o vašem tipu kože i klimatskim uvjetima. Oni s normalnom do umjereno suhu kožu mogu probati losion za tijelo, dok su oni s izrazito suhu kožu tijela mogu koristiti maslac. Tijekom ljeta, losion za tijelo mogu pružiti vlaženje bez masni. No, u suhim zimskim danima, vi svibanj želite dati neke dodatne vlage i hidratacije za vašu kožu pomoću tijela maslac, osobito ako je vaša koža previše suha. Uz vlage, raznih sastojaka tijela maslac može učiniti kožu glatko, mekše i zdravije.

No comments:

Post a Comment