Saturday 31 December 2011

Madrac Veličina

Obično nalazi na vrhu krevet, madrac se koristi za ležati ili spavati na krevetu. Pojam madrac dolazi iz arapske riječi koja znači 'mjesto gdje se nešto nalazi se' ili 'za baciti'. U prošlost, Europljani slijedi spavanje metoda koju koriste arapski narod, u kojem su spavali na jastucima na podu. Ovo je način kako madrac došao na engleskom govornom svijetu. Iako je moguće spavati na madrac samo stavljanje na podu, ali to je postavljena na platformi kao što je krevet tako da je daleko od tla. Tradicionalno madraci izrađeni su od prirodnih materijala kao što su perje ili slame. Danas su od prirodnih, kao i sintetičkih materijala poput lateksa, pjene, viscoelastic, Futons, pa čak i zračni madrac su također dostupni. Ovisno o vrsti kreveta odaberete, postoji niz madraca veličine koje možete odabrati iz, ali budite sigurni da znate kako odabrati madrac.
Madrac Veličina u cm
Postoje različite vrste madraca i svaki od njih se razlikuju po veličini. Ovisno o vrsti krevet imate, madrac veličine razlikuje. To je potrebno znati različitih mjerenja, tako da znate točne zahtjeve. Sljedeći popis daje veličine Vam različite madraca koji savršeno bi odgovarao Vašim krevet.
Branitelj Veličina:; Kralj / California King - 100 x 90 u; Full / Queen - 86 x 86 u, Twin - 68 x 86 u; Veličine navedene su na nešto višoj strani i kao što ime sugerira daje Vam izvrsnu udobnosti.
Ravni lim Veličina:; Twin - 66 x 96 u; X-Long Twin - 66 x 102 u; Full - 81 x 96 u; Queen - 90 x 102 u; King / California King - 108 x 102 u; madraca Veličina:; California King - 72 x 84 u (ovo je dobar veličina za visokih ljudi. To se lako može smjestiti 2 odrasle osobe, s dovoljno prostora za oboje). , King - 76 x 80 u (King size madrac dimenzije su odličan izbor kako bi vaš gost soba svestran i postaje sve više popularan). , Queen - 60 x 80 u (Ovo je veličine madraca uglavnom koriste te je oko 6 cm šire od pune veličine krevet. Queen size madrac dimenzija dobar izbor za male spavaće sobe i sobe), Full - 54 x 75 u (A pune veličine madrac dimenzije je odličan izbor za jednu osoba, osobito djece, ali to ne će ostaviti mnogo prostora za dvije osobe. Ako je osoba previše visoka, nemojte ga odabrati); X-Long Twin - 39 x 80 u (Jednostavan je za napraviti, te se obično koristi u domu i duže od twin veličine madrac), Twin - 39 x 75 u (To su najčešće koriste u hideaways, daybeds i dječja soba i pri odabiru these bi bili sigurni da ste dobili točan blizanac madrac mjerenja). ; Krevet madrac Veličina
Jedan od najčešćih pogrešaka prvi put krevet kupaca napraviti je kupovina mala madraca. Mnogo puta, ljudi koji su spavali na bračnim krevetima mislim da bi bilo u redu za dvije osobe za spavanje takvih kreveta. Međutim, kasnije im to zapravo nije dovoljno prostora za dvije osobe. Ako želite krevet koji bi odgovarao dvije osobe i odgovarajući madrac veličine, najbolje će biti veličine 75 inča dugo.
Custom madrac Veličina
Najbolji dio koristeći madrac je da možete ga prilagoditi kao i po Vašim potrebama i zahtjevima. Obično kada kupiti madrac, veličine su standardne i oni svibanj ne mora nužno zadovoljiti vrsta utjehe želiš. Dok kupujete madrac, možete pitati pohraniti čuvar da vam madrac želiš, to može potrajati neko vrijeme da bi jednog, ali ćete dobiti kakav želite. U slučaju da ste kupili jedinstven krevet različitih veličina i oblika, morat ćete prilagoditi vaš krevet. Također možete se odlučiti za korištenje memorijske pjene madrac, tako da odgovara Vašim krevet. Osim toga također je moguće prilagoditi broj slojeva i gustoće pjene koji želite.
Dakle, moguće je odabrati vrstu madraca veličine ovisno koliko visoka je čovjek i prostor potreban. Osim toga, kod odabira madraca, veličina kreveta treba uzeti u obzir.

No comments:

Post a Comment