Tuesday 27 December 2011

Klima uređaji za čišćenje

Većina ljudi danas imaju klima uređaje instalirane u njihovoj kući. Ako se koristi za duže vrijeme, vi svibanj lice problema s funkcioniranje. Uređaj može biti potpuno nefunkcionalan ili bi moglo dovesti do nedovoljne ili nepravilne hlađenje. Zajednički klima uređaj problemi su uglavnom uzrokovane zbog prikupljanja prašine i plijesni u unutarnjim dijelovima uređaja.
Ako želite da vaš dom klima uređaja za rad u redu, morate uzeti u obzir neke zadatke održavanja. Bolje je da razmišljaju za čišćenje klima uređaja do ljeta kako bi se osiguralo optimalno hlađenje kada je najviše potrebna. Prije početka s čišćenje, provjerite da li su standardni alati i materijali, kao što su odvijači i ključeve. Čine ga točku za korištenje ruke rukavice izbjeći posjekotine. Neka nas upoznati čišćenje dijelova klima uređaj.
Čišćenje klima uređaji Zavojnice, prva stvar koju trebate učiniti je da bi se osiguralo da je aparat isključen. Morat ćete dobiti pristup do AC zavojnice otvaranjem pokrov aparata. Međutim, način na koji je zavojnica može pristupiti također ovisi o modelu klima uređaj. Neki su pristupne sustave, dok u drugima, poklopac mora biti skinut. Uklonite kućište i zadržati vijke na sigurnoj udaljenosti. Nakon što se zavojnice postignut, koristite komprimirani zrak, pokušajte ukloniti prašinu i krhotine. Zatim koristite kist pročišćavati za uklanjanje bilo teško uklonite prljavštinu.
Čišćenje Klima uređaji Filteri; Sviđa mi se AC zavojnice, filteri su također važni dijelovi koji kada je izložen prašini pridonijeti klima problema. Prvi korak u procesu je da se iz filtera i koristiti usisavač da biste dobili osloboditi od prašine. Sada, uzmi kadu, dovoljno veliku da bi filter, i napunite ga vodom i octa u jednakim omjerima. Zaroniti filter potpuno rješenje i držati ga za nekoliko sati. Na taj način će ubiti sve alergene i bakterije prisutne na filter. Izvadite filtar i pustiti da se osuši temeljito, nakon čega ćete ga morati popraviti natrag.
Čišćenje klima uređaji kondenzator, kondenzator Za čišćenje, morat ćete najčešće koristiti vakuum. Pronađite kondenzator i trčanje vakuum cijelog eksterijera. Sada će morati ukloniti poklopac očistite unutrašnjost. Koristite odgovarajući odvijač kako bi dobili kućište van, i vakuum sve komponente. U ovom trenutku, možete očistiti dijelove sa vlažnom krpom za bolje čišćenje. Koristite odgovarajuće alate i izvadite ventilator od skupštine. Međutim, nećete biti u mogućnosti da se iz ventilatora jer bi povezana žicama. Neka žica biti spojen, i čiste svaki dio ventilatora koji je dostupan. Nakon što je to učinjeno, možete dobiti ponovnog učinili.
Čišćenje Klima uređaji cijevi, Da bi očistili kanale klima uređaj, od vas će morati izvaditi oduška obuhvaća. Pogledajte iznutra da vidim ako ima plijesni. Ako postoji, ti opet morati koristiti mješavinu octa i vode, očistite ga. Bolje je ako se pročišćavati na površini koja je kalup. Sada čisti otrov zidove i unutar otvora poklopca. Stavite cijev vakuum u oduška i pokušati dobiti prašine van. Nakon što ste učinili, ponovno sve vratiti kao što je trebala biti.
Za učinkovito funkcioniranje prijenosni klima uređaj, najbolji način je držati čisto okolici. Čišćenje klima uređaj dijelove bi trebalo biti učinjeno povremeno kako bi rad kućanskih aparata kao što očekujete da.

No comments:

Post a Comment