Saturday 10 December 2011

Izgorio od sunca Usne

Koncept "izgorio od sunca usne 'može biti roman za vas. Opekline je čest, a prilično dobro poznat fenomen ... no izgorio od sunca usne? To je zaista ne čini pravo, to ne? Evo što učiniti - pitati ljudi koji su ih imali i onda ćete znati da su oni doista dogoditi! I ne samo da izgorio od sunca usne dogoditi, ali su izuzetno bolna kao dobro.
To je prilično očito da je izgorio od sunca usne dolaze oko zbog kontinuiranog i dugotrajnog izlaganja sunčevim zrakama oštre. Idemo na vidjeti što neke od simptoma su i kako liječiti izgorio od sunca usne kao dio efektivne njegu usana.
Izgorio od sunca Usne Simptomi
Kako netko ići oko utvrđivanja da li su usne izgorio od sunca ili ne? Ovdje su neke od simptoma koje ćete primijetiti kada ih imate. To će vam pomoći poduzeti sljedeći korak u akciju dovođenja some izgorio od sunca usne lijekova:, a usne će se osjećati toplo i lupanje - peckanje će njezina prisutnost osjećala. , Bit će stezanje o napuknut usne. , A koža će biti izuzetno osjetljivi i osjećate opjevan kada dotaknu. , A usne će početi poglavlja i ako to je stvarno teška, onda čak i Splita. ; Tu bi moglo biti neki iznos od krvarenja, kao dobro. , A koža će biti vrlo tendera i može dovesti do rane na usnama i plikovima po prolaz vremena. ; Usne može razviti krasta kao rezultat krvarenja u koži i može početi oljuštiti. ; Tu bi moglo biti puno bol i svrbež. , A usne će se okrenuti nijansu crvene ili roze i bol će biti iskusni gori od bilo kojeg drugog izgorio od sunca dio na tijelu. ; Izgorio od sunca Usne Liječenje
Nemojmo sad vidi što neke od načina na koji se možemo provesti izgorio od sunca usne lijek.
Zaštita od sunca; Vi ne čekati da pate neizrecive bijede pronaći lijek, zar ne? Slično tome, ne morate dobiti izgorio od sunca usne i onda provoditi izgorio od sunca usne lijek za učinkovitu njegu kože! Možete jednostavno to spriječiti! Tu je veliku važnost stavljen na važnost krema za sunčanje, točno? Te iste pravilo vrijedi i ovdje, a još važnije jer usne su najosjetljiviji dio tijela. Izgorio od sunca usne će boljeti više od bilo kojeg drugog dijela tijela koji je izgorio od sunca (kao i sam spomenuo prije), pa čak i piling lice opekline. Zato pazite da dok se velika količina dollops krema za sunčanje na tijelu, NE izostavite usne. The krema treba biti najmanje 15 SPF broj i vlage zaključavanje svojstva.
Moisturizers; Sada recimo da ne primjenjuju za zaštitu od sunca i sada imate izgorio od sunca usne. I što sad? Prije svega, nemojte ići na njih dira! Da će samo pogoršati stanje dalje i kašnjenje u procesu ozdravljenja. Ključ za opekline reljef je zadržati ih hidratizirana. Primjena velikodušan iznos od vazelina (vrlo lagano), i provjerite da li zadržati ponovno primjenjujući ga svaki put usne suhe out. Alternativna it s balzam za usne koji ima zaštitu od sunca u njemu. Proizvodi koje sadrže vitamin E, voskovi i lanolin pomoć za zaključavanje na vlagu i.
Prirodni sastojci; biljni lijekovi veliki posao kada je u pitanju izgorio od sunca usne. Koristite velikodušan iznos od Aloe vera gel na usnama. Prirodna svojstva Aloe vera - umirujuće i hlađenje će pomoći pružanjem ogroman olakšanje od peckanje i pomoći u procesu ozdravljenja. Tako i, možete koristiti maslinovo ulje za iste. No, nemojte se izlagati suncu nakon primjene maslinovo ulje na usnama.
Antiseptik maramice: 'Ako usne je spalio loše, onda postoje šanse da bi to moglo razviti blisters. Za tu (i samo ako vaš liječnik daje zeleni signal), upotrijebite antiseptički maramice da se spriječi daljnje infekcije i moguće početak hladno čireve i groznica.
Voda; Izgorio od sunca usne se dogoditi, jer je koža gubi na vlažnosti. Nabavka svoje tijelo s mnogo vlage povećanjem unos tekućine.
No Lizanje!; Kada netko dobije izgorio od sunca usne, prirodna tendencija je da bi lizanje usne, jer oni osjećaju suha. Nemojte to raditi pod svaku cijenu! Lizanje usana ne znači ništa više nego crtež iz svih vlage - što samo poraza u svrhu vlaži usne na prvom mjestu. Moisturize usne s jednog od gore navedenih metoda umjesto.
Dati vremena, a liječenje svake rane će trebati vremena, a izgorio od sunca usne nisu iznimka. Budite strpljivi i provesti sva sredstva i vaše usne će biti liječi pravovremeno vrijeme.
Izgorio od sunca Izbjegavajte uzimajući usne u prvi mjestu, jer oni su prijetnja za liječenje. Dodajte tome i činjenica da dugotrajno izlaganje suncu mogu dovesti do raka kože. Pa čak i ako imaš izgorio od sunca usne jednom, pobrinite se da vam ih ne bi dvaput!

No comments:

Post a Comment