Tuesday 6 December 2011

Ruž boje za crne žene

Žena može zaboraviti primjenjivati ​​maskara ili oka brod, ali ćete rijetko vidjeti ženu izići iz kuće bez ukrasti od njenih omiljenih ruža za usne. Postoji nešto o tome kozmetički da ga čini tako privlačan ženama i stare i mlade. Dobar ruž je sve što je potrebno da transformirati vaše lice i vas izgledaju odmah zavodljiv i seksi. Postoje toliko različitih marki ruž dostupan s bezbroj nijanse i formulacije. Ali koja ruž je najbolji? Važno pronaći ruž boju ili nijansu koji odgovara vašim kože ton i koja izgleda savršeno na vas. Mnoge tamno žene pogrešno mislite da postoje opcije za ruž nijanse ograničena. Postoje tako mnoge ruž boje za crne žene koje mogu učiniti ih privlačan izgled. Ovdje ćemo raspravljati o tome odabrati ispravnu ruž boje za crne kože.
Odabir boja Ruž za crne žene
Iako odabirom ruž boje za crne žene, morate da odaberete sjenila koja će izgledati dobro protiv tamne kože. Postoje dvije tip kože tonova - toplo kože ton i cool kože ton. Žene koje su fer complexioned with ružičast obrazima i su skloni pocrvenjeti lako imati cool kožu ton i onih koji imaju tamne ili maslinovo kože imaju topao kože ton. Black žene, naravno, toplo ton kože. Ako imate su žene s toplim kože ton, onda trebate odabrati ruž boje koje eho vašoj koži ton i pomiješati lijepo s vašim kakao ten. Te bi trebao kupiti ruž boje s toplom prizvuk poput koralja, bobičastog, fuksija roze i losos. Ove boje izgledaju izvrsno uz vašu kožu ton i pomoći da izvedeš boje vaših očiju. Više o šminka ideje.
Uglavnom, tamnije vašu kožu, više pigment možete nositi. Možda mislite da svijetle boje poput crvene možda neće izgledati dobra s vaš ten, ali to nije tako. Morate pronaći pravo hladu crvene i izgledaju sjajno u njemu. Nema žene trebaju ići bez savršenu nijansu crveni ruž koja čini da se osjeća kao milijun dolara. Black žene ili žena s maslinovim ton kože treba odlučiti za crveni u Rust ili svijetle šljive umjesto rubin ili maka crvena. Izbjegavajte nošenje usne boje u pastelnim tonovima kao ti izgledaju dobro samo na sajmu complexioned žena. Također, kloniti matirano ruž za usne u bojama poput ružičaste i beba bubblegum ružičasta kao što izgledaju vrlo neumoljiv na crnom žene. Više o crveni ruž za masline kože.
Dobar ružičasta ruž je nešto što nijedan žene mogu učiniti bez. Preskoči svjetlo pinks u korist duboke pivski, fuksije, orangish ružičasta i pinks s nagovještaj ljubičaste u njima. Rich tamne karamela boje kao smeđe lipsticks raditi nevjerojatno dobro za tamnoputa žene. A good ruž u boji za crno žene koja je odlična za večeri is bronce. Ova boja izgleda zapanjujuće na maslinovom complexioned žene i morate koristiti dobar bronzer i ukrasti of volumizing maskara na rock party. Za dnevne ured trošenje, gdje ste haljina više konzervativno, vam definitivno trebati dobar nijansu gol ruž. Nude ruž boje su vrlo pogodne za crne žene i savršeni su za one koji puta kada ste težio za suptilan ali visoke mode. Neki dobar ruž boje za crne žene su Lancome L'Absolu Rouge u Voile de Rose, Max Factor Trajni Boja u grožđica, Smashbox foto-finiš Ruž u nevjerojatnim, Clinique Gotovo ruž u boji Black Honey, MAC Cosmetics Ruž u rubin Woo i Coral Crush Boja Senzacionalna ruž za usne.
Pročitajte više na:; crveni ruž na crne žene, Pink Lipstick na afroameričke žene, Pink Lipstick maslinovog kože, tako, to je sve o ruž boje za crne žene. Ako vam se dogoditi da nosi svijetle boje ruž shade kao akt boje onda morate primijeniti malo korektor na usne prije nanošenja ruža za usne. Uvijek je najbolje primijeniti ruž s ruž četkom umjesto primjeni izravno iz tube. Ovo vam daje jednostavnost u primjeni ruž i možete ga koristiti dati vaše usne više definicija.

No comments:

Post a Comment