Friday 23 December 2011

Mohawk frizura

Postoji nekoliko različitih načina u kojem možete stil kosu, bilo da se kratko, srednje ili dugo. Osim šišanje stilova i ideja, boja kose također igra vrlo važnu ulogu za dodavanje na jedinstvenost i atraktivnosti ove moderne frizure. Ako vidite najnovije modne trendove, naći ćete da je većina ljudi vole da nose kratke frizure i srednja frizura. Duge frizure su još uvijek u modi, no ne onoliko koliko njihov drugi kolege. Jedan od najboljih i većina moderan frizura sported danas su Mohawk frizura.
Što je Mohawk frizura?
A Mohawk je stilski frizura u kojoj je kosa na strane glave rez, ostavljajući bend kose po sredini krune, koji se proteže od prednjih do zatiljka. Istaknuti karakteristika Mohawk frizura je da je kosa na strane nužno je rez, inače će biti nazvan kao jednoj varijaciji frizuru koja je objašnjeno u sljedećem. A Mohawk frizura je nosili poznati slavne ličnosti i sportski širom svijeta.
Nošenje Mohawk frizura
The sorti u Mohawk frizura za djevojčice i dječaci smatraju punkier opciju za scenu i emo frizura. Mohawk frizura za žene izgledaju jednako dobro kao one flaunted muškarci. Danas, nosi kratke i srednje Mohawks je zajedničko. Dugi Mohawk frizura može se vidjeti na pojedince koji žele privući znatnu pozornost i izgleda jedinstveno. Kao iu punk frizura, imate širok spektar mogućnosti korištenja ideja hair boje Mohawks. Možete boja cijeli kosu, samo vrh Mohikanac ili jednostavno nekoliko vlasi. Za održavanje Mohawk pogled na vijenac, od vas će se tražiti da koristite dobar iznos frizerskom gel i lak za kosu.
Izmjene Mohawk frizura
Postoje mnoge promjene koje se mogu obaviti na tradicionalnom Mohikanac hairstyle. Najviše željena alternativa je promašaj hawk frizure. Jedina razlika između Mohawk i fauxhawk je da, u bivšoj, dlaka na bočnim stranama je izrezati, dok u potonjem, kosu styled u gore način, bez podrezivanje kose. Ako želite imati Mohawk vrstu izgled bez rezanja stranu kosu, fauxhawk je najbolja opcija. Neki ljudi, posebice rock zvijezde, radije nositi oštar varijaciju Mohawk.
Oni obrijati sve duge kose sa strane i ostaviti liniju kose na centru, što je onda styled gore. Širinu linije Mohawk kosa općenito ne previše, sa svim duge kose stoji u ravnoj liniji na tjemenu. Poznati cipal frizura može biti pretvoren u Mohawk ili fauxhawk. Možete dodati bilo moguće boje na svoju uzdignute kose; s najpopularnijim su crvena, zelena, ljubičasta i ostale jarke nijanse. Možete napraviti Frohawk koja je uglavnom nosili African American zajednice. U ovom frizuru, kosa je postavljen pomoću igle i ostali pribor za kosu.
Pročitajte više na:; Mohawk Haircuts za muškarce, Mohawk frizura za muškarce, promašaj Hawk: kako smanjiti promašaj Hawk; promašaj Hawk frizura za žene; promašaj Hawk for kovrčavu kosu, Mohawk frizura se smatra jednim od najjednostavnijih i većina stilista frizure svih vremena. Ima i drugih sorti Mohawks kao i, kao što su dreadhawk, rayhawk, BI i trihawk, curlhawk, pleteni Mohawk frizura, i mnoge druge.

No comments:

Post a Comment