Saturday 24 December 2011

Kruh Mold Činjenice

Kruh plijesni = The Icky stvarima koje raste na kruh i to ubija! Apsolutno. Kruh kalup uništava kruha, čineći ga nejestiv. To je definitivno nije ukusan za pojesti nešto što izgleda crno / sivo / zelenkasto i ima plijesni i kvrga svi oko njega. Ne zaboravljajući na činjenicu da je izuzetno krzneni u prirodi. Kruh kalup činjenice uključuju da je vrsta gljiva koja raste na površini kruha. Gljiva kruh kalup crpi hranjiva iz kruh za njen opstanak i uništava kruh u procesu. Naučimo neke činjenice više kruha kalup. Pročitajte više o vrstama gljiva.
Kruh Mold Informacije
Siguran sam da mnogi od nas nikada nije dao mislio da kruh plijesni i različitih kruh kalup činjenice (niti sam imao, ne prije nego što ovom članku, svejedno). Ali neka je to ispraviti i dati vam neke zanimljive kruha kalup činjenice:
Kako raste, ovdje je jedan od najatraktivnijih šokantne činjenice plijesni kruha - kruh plijesni su zapravo biljke! A oni rastu na mnogo brži tempo nego bilo koji od biljaka u svom vrtu (Kao što sam siguran ste vidjeli s vremena na vrijeme). Reproduktivni organi tih biljaka (spore) plutaju okolo u zraku dok ne mogu slijetati na mjesto da oni mogu rasti na. Najviše optimalno stanje za ove spore rasti je na toplom vlažnom kruh.
Kada su pronašli takve površine, oni pridaju tamo i početi rasti u brzom tempu; zaraze kruh dalje i slanje više spore u zrak. Svaki spore je podijeljena na dva kraka. Jedan, koja je duže i crno (spore), a druga koji je kraći i prodire kruh apsorbirati hrane. Pročitajte više na kruh plijesni.
Gdje Grows; Iako temu koja govorimo o danas 'kruh' kalup činjenicama, zanimljivo je znati neke druge mjesta koja kalup raste na kao dobro. Osim kruh, kalup također raste na mesu, cipele, odjeća, povrća i knjige! Stoga se dokazuje da ono što je potrebno za rast su tople vlažne uvjete. Pročitajte više na kruh kalup eksperiment.
Vrste kruha plijesni; Postoji nekoliko kruh plijesni vrsta i tipova. Oni također dolaze u varirao bojama i oblicima. Neki od tih su - Aspergillus, Monascus, Rhizopus, Penicillium, Fusarium i Monascus. Svaki od ovih vrsta ima svoju boju. The Rhizopus je crna i maglovito, dok je Aspergillus je u redu. The Penicillium vrste je više sivo zelena, ima bijeli rub da ga i čini fuzzy kao dobro. Ako želite znati više o crnom činjenica kruh kalup, pročitati više o crnom plijesni.
Rizicima za zdravlje; Kada smo došli u kontakt plijesni, možemo gutati tvari poznate kao mikotoksina (preko naše kože, sluznice i dišne ​​putove), koje proizvode kruh plijesni. To su vrlo opasni za naše zdravlje. Jednom unutra, oni mogu širiti tu i utječu na imunološki sustav ozbiljno. Oni dovode do uvjetima kao alergije, preosjetljivost, dišne ​​probleme (astma, wheezing, kašlja); i više teškim poput onih gubitak pamćenja, depresija, anksioznost i reproduktivnog probleme među ostalima.
Prednosti kruha Mold
"Kako može nešto da izgleda kao da je bilo koristi?" je ono što mislite, zar ne? Ah dobro, čini! Mnogi su u stvari, ovdje su neke od njih:; Plijesni se obično koristi u proizvodnji određenih namirnica kao što su sir, kobasice, kruh, umak od soje i mnogi drugi. ; U kombinaciji s određenih namirnica (i dobar način života da ga dopuniti), kulturan kalup kruh može smanjiti lošeg kolesterola u tijelu. ; Koristi se u proizvodnji nekoliko lijekova. Znakovita, kalup Penicillium chrysogenum koji se koristi u proizvodnji antibiotika penicilina. ; Slično, postoje neke druge vrste kalupima koji se koriste za proizvodnju lijekova kao dobro. (Aspergillus terreus za kolesterol snižavanje droge i Tolypocladium Infatum za suzbijanje odbacivanje transplantiranih organa); Pročitajte više na:; alergični na Mold; Mold Uklanjanje; Dakle osim ste znanstvenik, posebno mijenjajući kalupi proizvesti lijekove, bih reći just boravak daleko iz kalupa! Nadajmo these kruh kalup činjenice iznad su pomogle crtate isti zaključak kao dobro.

No comments:

Post a Comment