Saturday 17 December 2011

Porculan veneers troškova

Atraktivan osmijeh igra ključnu ulogu u cjelokupnoj osobnosti. Nažalost, ne svatko je blagoslovljen sa zadivljujuće osmijeh koji otkriva sjajnu, biserno bijelo rublje. Međutim, dobra vijest je, možete jednostavno ispravite osmijeh uz pomoć unaprijed dentalne tehnologije. Danas, kozmetički stomatologije tehnike može biti iskorišten za pretvaranje nepošten ili stained zubi u ravno, prirodnog izgleda sjajan bijeli zubi. Dental veneers je jedna takva široko popularan stomatološkog tretmana koji često obećava sjajan rezultat. Od mnogih vrsta furnira na raspolaganju, porcelain veneers ponuditi najviše prirodnog izgleda rezultata. Neka nas razumjeti u detalj o porculan veneers i različite čimbenike koji utječu na porculan veneers trošak.
Porculan veneers Liječenje
Porculan je staklo kao tvar koja oponaša svojstva prirodne zubne cakline. Caklina prozirne, stoga ne odražava sve incident svjetlo. Mala količine svjetlosti prodire u zub i odražava dentina, koji se nalazi odmah ispod zubnu caklinu. Ovo svojstvo je odgovoran za davanje zube svoje prirodan sjaj. Porculanska radova u prilično sličan način kao i prirodne zubne cakline. Porculanska furnir tretman uključuje tri zasjedanja s kvalificiranim kozmetički zubar. U prvom sjedi, stomatolog pregledava vaše zube, njihovo stavljanje i vaše estetske značajke. On je tada odlučuje o veličini i obliku furnira koji će odgovarati vaš osmijeh. Tijekom sljedećoj sjednici, stomatolog uklanja dio cakline od zubi kako bi se za veneers. Privremeni furnir je opremljen na zube kako bi zaštitili svoje zube do novog stalnog furnir je izrađen u laboratoriju. Na posljednjoj sjednici stalno furnir je zapravo postavljen na zube. Određeni imaging tehnike mogu biti izvedeni za pregled rezultata liječenja, bez pokretanja stvarne liječenje. Porculan furnir liječenje se može uspješno implementirati na usitnjeno, nepošten ili stained zubi. Porculan boja je uskladiti sa svojim prirodnim emajl za proizvodnju u blizini prirodne rezultate.
Porculan veneers troškova
Porculan veneers se smatra jednim od najskupljih stomatoloških zahvata. Predviđanje porculan veneers prosječni trošak nije lako kao što to ovisi o nekoliko čimbenika. Štoviše, nema ujednačenosti u državama, s obzirom na trošak porculan veneers. Tipično, porculan veneers trošak uvelike ovisi o sposobnosti, stručnosti i kvalifikacija od stomatologa. Dalje, kvaliteta materijala za izradu porcelain veneers također utječe na cijenu porculan veneers. Na lokalitetu i država u kojoj stomatolog uredu nalazi se također igra ključnu ulogu u određivanju cijene. Konačni trošak određen je broj zubi koji će biti smješteni s porculan veneers. Trošak uglavnom se obračunava po komadu. Vi ste vjerojatno platiti bilo gdje između US $ 900 do US $ 2000 po komadu stomatološke furnir. Dakle, kompletan set dentalne veneers je vjerojatnost da će vas koštati bilo gdje između US $ 10,000 US $ 30.000. Više o stomatološka veneers troškova.
Jednom ste se odlučili za mjesto porcelain veneers, paziti na kvalificirane i iskusne stomatolog. Čuvajte se od online ordinaciji reklame koje obećavaju na mjesto porcelain veneers na zube što manje US $ 500 po komadu. Provesti temeljita istraživanja, s obzirom na vjerodajnice takvih klinika, prije nego uzimajući tretman učinio. Vi svibanj pitajte svog stomatologa redovito preporučiti dobar kozmetički zubar. Stomatološki osiguranje ne pokriva troškove porcelain veneers, kao što je kozmetički tretman. Međutim, mogućnosti za financiranje su dostupni s nekim vodećim osiguravajućim kućama. Također pročitati porcelain veneers pro i kontra.
Iako, porculan veneers cijena je malo na višoj strani, oni često dati trajne rezultate (oko 10 do 15 godina). Dakle, liječenje može biti vaš krajnji mogućnost da se milijun dolara osmijeh.

No comments:

Post a Comment