Thursday 8 December 2011

Poziv potluck

Potluck je vrsta jela u kojem svaki gost donosi jelo pripremljeno od njega ili nju koji je onda zajednički svima. Potluck stranka je vrlo zabavan način da se okupiti, bez domaćin će u nevolje napraviti sedam jela. Ovakve stranaka mogu biti organizirani na mala stranka prijatelja ili velika okupljanja. Najviše jedinstveni aspekt potluck strana je da postoji element iznenađenja u njima, kao gosti nemaju pojma što bi mogli dobiti jesti ili piti. Ako razmišljate bacanja ta stranka, onda morate napraviti neke potluck pozivnicu pustiti tvoj gosti znaju mjesto i vrijeme stranke.
Potluck Pozivnica Ideje
Potluck stranka je relativno casual posao, a vi ne trebate bilo kakve fancy stranke pozivnice. To je više od opušten učiniti gdje ćete dobiti da nadoknaditi sa svojim prijateljima i dijele obrok. Potluck stranka je također dobar nacin u susret sa svojim susjedima u opuštenom okruženju i to je zabavnije od normalne večeri. Kada se organizira potluck stranci, postoje neke stvari koje biste trebali držati na umu da bi stranke više ugodna i pamtljivim. Jedan od takvih stvari je da imaju temu za potluck stranke. Možete odabrati određenu kuhinju koja je popularna među ljudima kao što je talijanski ili meksički ili možete također pokušati nešto više egzotično kao što je marokanski ili Libanonaca. Ako odaberete bilo koji od ovih tema, pobrinite se da vaše goste su komotni sa pripremanju ovih kuhinja.
Nakon što ste odabrali temu za stranku, morate ukrasiti svoj kući u tu temu, tako da ćete dobiti kompletan ambijent. Stoga, ako imate Marokanski temu, možete ukrasiti svoj dom u muslin tanak zavjese i posebne plave keramike, u kompletu sa nargile u kutu. Umjesto da jede u blagavaonu, postaviti neke madraca sa šarenim jastučićima na podu i imati svoj obrok zajedno ovdje. Odlučite se za autentične pribor za jelo and jela koje su nadahnute na Bliskom istoku i služe samo autentične Marokanski potluck jela kao što je janjetina tagine, Pita kruh s hummus, kuskus, leća juhe i harira juha. Vaši gosti će sigurno cijeniti ta stranka potluck. Ako ste bacanje zatvorene skupine mirnu večeru party, zatim potluck večera ideje su upravo ono što trebate koji uključuje obilje stranačkih hrane i svjetlo ambijent dobili zajedno.
Potluck Poziv tekst
Tekst for potluck poziv ne moraju biti jako krut i formalna, jer je samo zabavna dobili zajedno. To može biti bilo rukopisu ili tiskane na neke fancy papiru informiranje gost o potluck temu, datum i vrijeme stranke i mjesto. Možete odrediti tijek jelo koje želite gost donijeti, ali ne tjerajte gost donijeti pojedinu stavku. Također budite sigurni da obavijestite svog gosta o tome kako mnoge druge osobe koje ste pozvali, tako da oni imaju ideju o tome koliko hrane da biste dobili.
Potluck poziv Samples
Evo nekoliko potluck poziv tekst uzoraka koje možete dobiti inspiraciju od, za vaše sljedeći party.
Uzorak # 1
Pridružite nam se sa svojom obitelji na (dan i datum) na (vrijeme) za Marokanski theme potluck večera party za 8 do 10 osoba. Molimo ponesite svoje glavno jelo ili predjela jelo.
Uzorak # 2
Pozvani ste na naše potluck stranci. Ponesite svoje omiljene lonac jelo za podijeliti s prijateljima.N; Datum / Vrijeme ........................................; Molim odgovor .............................................. ..
Uzorak # 3
Neka nas sve zajedno doći, za cijeli puno zabave., Donesite svoje omiljeno jelo,, Jedan koji Svatko je tako ludo oko!
.DatumRokovi
Pa ovi su nekoliko ideja za potluck pozivu. Pobrinite se da zadržite wordings svoje poziv svjetla i vjetrovit i dodati slike nekih ukusan hrane za više utjecaja. Zabavite thinking novih potluck ideas za svoju stranku.

No comments:

Post a Comment