Thursday 15 December 2011

Luau stranka Igre

Kada mislite da je luau stranke, sve što mogu misliti na što ljudi ispijajući koktele, odjeveni u autentične havajski plaži brzinu, s trave suknju, leži, et al, pjevanje, ples i uživanje. Ali, tako da ovu rutinu ne dobije dosadna, vi trebate dodati u nekim uzbudljiv party igara i aktivnosti, osobito ako imate ove stranke s djecom okolo. S tim na umu, predstavljeni ovdje su neke luau party igre i aktivnosti, koje će imati sve vaše goste naplaćuje gore, i želeći za više!
Luau stranka Game Ideje
Napravite najviše, i uživati ​​u ovim luau party igre za djecu i odrasle podjednako. Neke od tih će zahtjevaju da imate neke materijal unaprijed pripremljen. Također zapamtite da male nagrade za pobjednika svake igre.
Make Your Own Lei, Započni uz ovu igru, i dalje na preostale utakmice. Ona je svjetlo aktivnost imati sve goste zagrijao za preostale utakmice. Jeste sve goste u vašem stranci napraviti vlastitu leži, uz korištenje umjetnog cvijeća (svila, papir, itd.). Također ćete trebati za šivanje iglu i konac za obavljanje ove djelatnosti. Koristite različite boje cvijeća za muškarce i žene. Primjerice, muškarci mogu koristiti plavu i narančaste kombinacije, dok su žene mogle koristiti ljubičasta i roza kombinaciji. Ovo je zabavna aktivnost, i ne čak dobiti dosadno jer može biti završio u kratkom količinu vremena. Vrijeme igre, a osoba završiti prvi, osvaja.
Lei vaš partner, koristite leži ste upravo napravili za igranje ove igre. Prvo, imaju igrači udružiti kao partneri. Zatim, povez preko očiju jednog partnera iz para, dok su preostali partneri obliku kruga, okružuje njihov poveze partnera. Oni koji su poveze morati pronaći svoje partnere, bez ikakve pomoći ili signala. Nakon što oni misle da ste našli svoje partnere, oni su to mjesto lei u vrat oko svojih partnera 'vrat. Uostalom zastirući igrači završite, imaju uklonite ih njihove blindfolds i vidjeti ako ste oni pronašli svoj partnera. Onaj's koji imaju dobiti mali nagradu.
Luau Treasure Hunt, Dobitnici igre 'Lei vašeg partnera, dobiti sakriti blago da preostali igrači moraju pronaći. Te mogao koristiti dobar veličine ljuska za tu svrhu. Jednom blago je skriven, ostalim igračima udružiti, i glavu van pronaći blago. U idealnom slučaju, ova igra bi trebao biti predstavljen u kola, sa 2-3 parova igrati po rundi. Pobjednik prvog kruga skriva blago za igrača sljedeći krug. Kada igra završi, sve pobjedničke ekipe dobiti mali nagradu.
Luau Glazbeni Ručnici; Ova igra je točno nadomjestak za dobre stare glazbene stolice. Since luau igre su uglavnom igrali na plaži, koristite par plaže ručnike umjesto stolice. Lay ručnici, jedno manje nego broj igrača, u krugu. Igrati neku luau glazbu i svatko plesati oko ručnici. Konačno, kad glazba prestane, svi bi trebao sjediti na ručnik. Osoba lijevo van, napušta igru, a drugi ručnik uklanja se iz igre. Nastavite sve dok jedan igrač lijevo, koja u konačnici dobiva nagradu.
Pass lopta za plažu, a to se ne stara igra gdje ćete proći oko loptu dok je sjedio u krug, a onaj ga imati kad glazba prestane pjeva pjesmu. Ovo je jedan od najboljih beach party igre, da se uživa s djecom i odrasle podjednako! Podijelite svim gostima na svoj party, u dvije ekipe, svaka ekipa i ruka loptu plaže. Izraditi početka i cilja. Jesu li igrači obje momčadi stoje u jednu datoteku. Kao što yell 'ići', prvi igrač tima mora početi trčanje, dok udaranje lopte stalno, bilo sa svojim rukama, nogama ili glavom. Drži loptu ili dribling nije dopušteno. Kada igrač dosegne cilja, on je za sprint leđa i dodati loptu do sljedećeg igrača u liniji, koji je tada obavlja iste radnje. Tim završiti cijelu ovu vježbu prvi pobjeda!
Ping-pong Ball bacanje; Za ovu igru, od vas će zahtijevati igračaka sić i lopatom, zajedno s 4 ping-pong loptice. Opet, podijelite gostima u dvije ekipe, a imaju i igrača iz svake momčadi stoje iza startne linije. Stavite kantu je oko pet metara udaljen od ove linije. Prvi igrač jednog mjesta ping-pong loptice prije njega, i nastoji ga bacanje u kantu pomoću lopata. Svaki igrač dobiva četiri pokušaja. Nakon što je prvi igrač, sljedeće pokušajima iste. Tim bi se ostvarila maksimalna snimaka pravo, pobjeđuje. Također, probajte i držati malu nagrada za svako bacanje, čak i igrači iz gubitnička momčad.
Također pročitajte o party ideje.
Bacite pogled na tim drugim havajski stranke igara i neke druge vanjske strana igara za dodavanje neke više zabave na svoj luau stranke. To je zajamčeno da s tim luau društvene igre, nitko neće doživjeti jednom trenutku dosade na luau party! Zapravo, to može biti jedan od najboljih luau stranke svojim gostima ikada prisustvovao. Have a blast!

No comments:

Post a Comment