Wednesday 21 December 2011

Crnim gajtanom frizura

Jeste li svjesni različite vrste crnim gajtanom frizura? Are ne te frizura super? Kad govorimo o African American modi, ne možete priuštiti da se ignorira pletenice. Crno muškarci i žene su oduvijek bili poznati za postavljanje modne trendove oblacenje funky pletenice. Za one koji žele low-održavanje šišanje, crnim gajtanom frizure su upravo savršen. Moda razvija s vremenom, a svaki sada i onda, možete pronaći fashionistas otkriva najnovije trendove i stilove koji se više ne smatraju cool, no s crnim opleten frizura, ne morate brinuti. Možete sigurno stil Vašeg tresses u tim pletenice. Uvjeravam vas, crni pleteni frizura i kosa tkanja stilovi su vrlo mnogo u običaj i da će ostati tako zauvijek.
Različite vrste crnih pletenica frizura; Pitate se što čini pletenicama takav popularan frizuru? Pa, postoji toliko mnogo vrsta African American hair pletenice stilova. Možete probati cornrows, pletiva, individualni pletenice, riba pletenice, nevidljiva pletenice, Francuski pletenice, košara pletenice, mikro pletenice, mini pletenice, božica pletenice i dreadlocks. Pa, to nije sve, samo trebate ići na kozmetički salon ili pogledati u galerijama frizuru dostupne na internetu, možete naći najnovije moderan i jedinstven crna frizura gajtan 2010 trendove. Ovi stilovi će biti odličan izbor ako imate problema upravljanje tresses. Iako pleter kosu može uzeti vrijeme, ali nakon što je učinio, ne bi trebala brinuti za tjedana.
Pletenica frizura za crne žene; Možete eksperimentirati puno kada je u pitanju crna pletena frizura. Pletenice mogu nositi žene svih dobnih skupina. Ako želite napraviti modni stil, možete ići za složene dizajne. Ako vam je jednostavno dosadno pletenice, cornrow dizajn savršen za vas. Tu je puno opseg što se tiče stylinga u pitanju. Možete imati cornrows with cik-cak dio. Micro pletenice je jedan od najpopularnijih i zanimljive crnim gajtanom frizura za djevojčice. Kao što ime sugerira, mikro pletenice su manji i tanji od normalne pletenice. Da bi mikro pletenice, fine vlasi kose su pletenice uz tkati hair pletenice. To je složeno frizuru i da bi bilo bolje da se ova vrsta crnim gajtanom frizure učinio frizer. Možete dobiti vaše kose styled u francuskom pletenice. Francuski pletenice su odličan izbor za svečane prilike. Možete stil nevidljiv pletenice u različitim frizurama. Možete svežite ga u ponytails, niske pecivom, casual updos i polovina updos. Ako imate ravne kose, strani Francuski pletenica, osnovna pletenice guste, ili kruna pletenica će izgledati dobro. Također možete koristiti pribor da bi crne kose gajtan frizura izgleda još bolje.
Crnim gajtanom frizura za muškarce, Niz kosu pletenice su korišteni od strane frizerske do jazza do crne muške frizure. Možete vidjeti ljude sportski cornrows. To je jedan od crnim gajtanom frizure koja izgleda kao da se hit s većinom mladež. Za ovaj pleten frizuru, kosu treba biti najmanje 10 cm. Cornrows su pletenice koja se nalaze stan na kožu i oblik obrazaca. This frizura može se nositi tjedana. Pobrinite se da odaberete dizajn koji najbolje odgovara Vašim lice strukture. Mnoge slavne osobe su obukao funky cornrows. Što se tiče dizajna u pitanju, mogli sport jednostavno uzorke ili ići cik-cak linija ili zamršen geometrijskih uzoraka. Osim styling kosu cornrows, možete ići okvir pletenice ili pojedinca pletenice. Oni koji imaju dugu kosu mogu dobiti sve svoje kose u pletenice nevidljivo pletenice i svežite ga u konjski rep. Također možete jazz tvoje crne pletenice frizura pomoću šarene perle i slatka hairbands.
Nadamo se da ćete pronaći informacije o zanimljivim crnim gajtanom frizura. Ako niste pokušali opleten izgled ipak, vrijeme je da stil Vašeg tresses u funky pletena frizuru. Zabavite se!

No comments:

Post a Comment