Sunday 25 December 2011

Travertin backsplash

Backsplash je jedna od najvidljivijih značajki svakoj kuhinji. Štoviše, on štiti zidove kuhinje od vlage i redovite splatters dnevnih kuhanja. Kada ste planirate kuhinje pregradnja, postoji ništa više zanimljiv nego instaliranja sedrenim backsplash. Travertin je u osnovi prirodno pojavljuje sedimentnih stijena koja je formirana taloženjem karbonatnih naslaga u geotermalnim izvorima. It poroznosti u prirodi i ima sastavu vrlo slična onoj od vapnenaca. Travertin pločica je dostupan u širokoj paleti boja kao što je zlatno smeđe to perzijski Red na svjetlo kreme. Veličina pločice također varira od nekoliko centimetara do nekoliko metara.
Travertin backsplash Instalacija
Prvo svega, morate izmjerite područje gdje travertin crijep će biti instaliran. Onda morate kupnju broj pločice po vašim zahtjev. Ostali materijal potrebni za ovaj posao su: crijep spacers, mokra crijep vidio, thinset malter, gletera i grout. Nakon svih tih stvari su nabavljene, slijedite upute dane u nastavku:
Korak # 1: Stavite pločice na ravnu površinu za stvaranje dizajna za backsplash. Postoji nekoliko sedrenih backsplash nacrtima koje mogu proizvesti s tim pločicama. Možete koristiti sedrenih pločice raznih boja i ih organizirati u slučajnim redoslijedom za stvaranje šarene dizajn. Inače, možete napraviti naglasak sa toplim bojama poput zlatno smeđe i surround naglasak s multi-boji pločica. Stripe uzorke s dvije izmjenjuju boje također izgledati lijepo na kuhinjskom backsplash. Za ovu, morate koristiti dugo i tanke pločice. Dobijte više informacija o kuhinji backsplash ideje.
Korak # 2: Sada kada je vaš dizajn je spremna, počnite ih instalirate na backsplash području. Pripremite thinset mort prema uputama proizvođača. Uzmite malu količinu maltera na lopatice i primjenjuju se u obliku tankog sloja na dijelu zida. Možete početi sa bilo jednom kutu od zida. Zatim stavite pločica na maltera i pomaknite ga malo na obje strani. To će stvoriti vakuum brtva za crijep.
Korak # 3: Mjesto crijep razmaka tako da je jaz između dvije pločice ostaju uniformu. Instalacija pločice jednu po jednu da biste dovršili zaredom. Kada dođete do granice, možda nećete moći na jednom mjestu cijeli crijep u jaz. U tom slučaju, crijep mora se rezati po mjerenje jaza uz pomoć mokri pločica vidio. Zatim instalirati sljedeći skup pločica na drugom redu po svoj dizajn. Nakon što je cijeli backsplash područje je prekriveno travertin pločice, držati ih netaknutoj za sljedeća 24 sata, tako da oni mogu postaviti pravilno.
Korak # 4: Nakon što je od 24 sata, pripremiti crijep talog. Mokro pločice sa vodom, izvadite razmaka i početi punjenje u prostoru s svježe pripremljeni talog. Neka injektiranje suhom 10-15 minuta. Ako primijetite bilo višak injektiranje na crijep površini, obrišite ga vlažnom komad krpom. Kada žbuku je izliječen temeljito, primijeniti dobar brtvilo kvalitete koja je pogodna za travertin pločice crijep.
Travertin backsplash Care
Jedan od najvećih prednosti sedrenih pločice backsplash je da je vrlo otporan prema redovitom kuhinja mrlja. Njegova čišćenje i održavanje ne zahtijeva mnogo napora. Međutim, to se mora redovito čistiti, ili drugo talog svibanj dobiti oštećena. Za redovne čišćenje, korištenje posuđa razrijediti tekući deterdžent na njih. Kako bi dobili osloboditi od neke tvrdokornih mrlja na sedrenim backsplash, koristite gustu smjesu od sode bikarbone i vode. primjenjuju se u obliku debelog sloja na svakom od znakova i čekati dok tijesto postane suha. Zatim ga obrišite vlažnom krpom. Ovaj tretman treba razjasniti mrlja. Ako je potrebno možete ponovite prijavu.
Znati više o:; Travertin crijep čišćenje; Travertin Crijep Care, Ljepota i elegancija sedrenih backsplash pomoći će vam dati moderan izgled na svoj kuhinju. Prilikom odabira boja sedrenih pločice, uvjerite se da treba dobro pomiješati s bojom kuhinje countertops i kuhinja ormarića. Označite backsplash dalje, možete koristiti neke niskog napona rasvjete na tom području.

No comments:

Post a Comment