Saturday 24 December 2011

Fall Wedding Teme

Padaju listovi, nježni vjetar i lagano chillness u zraku, to ne zvuči kao savršen romantični ugođaj za vjenčanje? Naći ćete ovo idilično ozračje samo u jesen sezone. Postoji mnogo prednosti planiranja vjenčanje u jesen. Prvo, ne morate brinuti o toplotni udar ili naglo tuš, drugo ne morate potrošiti bogatstvo na ukrase, kao što možete naći sve potrebne materijale ukras u prirodi sama. Bilo vjenčanje potrebama temu, bez vjenčanje theme to postaje malo dosadno. Ako je vjenčanje temu, ne morate razmišljati o pozivnica, dekoracije i izbornik odvojeno, možete razmišljati o svim tim faktorima u skladu s temom. Slijedi detaljnije informacije o fall wedding teme, pronaći ćete sve što trebate ovdje. Pročitajte više na jesen vjenčanje cvijeća.
Fall Wedding teme - Pozivnice
Pozivnice moraju biti u skladu s temom. Pokušajte uključiti temu u svoj poziv, to možete učiniti u ovom uključujući jesen boje kao tamnocrvena, zlato, naranče, itd. u Vašoj pozivnicu. Ako planirate imati tiskani pozivnica, možete dodati nekim tipičnim obilježjima pada poput javorovog stabla ili tikve i sl. Također, pobrinite se da vaše pozivnice prenijeti jasne informacije o temi, datum, mjesto i vrijeme na vjenčanju. Što se tiče pozivnica tekst je u pitanju, možete uzeti pomoć nakon poziva wordings.
Bilo žute, narančaste, smeđe ili zlatne boje jeseni, nikada ne ostarjeti, a to je odraz njihove ljubavi, sve mijenja, ipak, vječni, molimo vas pridružite, Melisa Johnson i Mike Davidson, kao što su razmjena wedding, zavjete, na (dan) (vrijeme) (datum); u (Mjesto)
Kao što drveće briznula u boji, i jesenje sezone, stigne, a mi se obvezujemo našu vjeru, naša ljubav,, naš život, mi, Melisa Johnson i Mike Davidson, zahtjev, u čast tvog, prisutnosti, kao što smo početi vijek, od ljubavi.
Fall Wedding Theme - Dekoracije
Možete u potpunosti iskoristiti svoju kreativnost za jesen wedding teme. Prvo, uključuju gore navedene boje u jesen wedding dekoracije. Možete koristiti sijena bala, bundeva ostavlja dati neformalni pogled na vjenčanje. Iskoristite jesen odlazi hodnici, a ne pravih, ali poliuretanske lišća. Korištenje vjenčanja cvijeće je postalo previše zajedničkih, tako da umjesto korištenja paprati, vinove loze, pšenica, itd. za ukras jesen vjenčanje. Nakon vjenčanja u području okruženom lišće je odlična ideja. Možete imati cvjetni centerpieces ili čak i bolje, plutajuće svijeće okružen nezapaljivi lišća. Možete dodati lišće na svijećnjaci sebi.
Halloween tematikom vjenčanja su vrlo popularni, nakon svega, Halloween pada u jesen sezone samo. Ne morate da užas pogled na vjenčanje dekoracije, sve što morate učiniti je dodati glavne karakteristike noć vještica, kao bundeve. Možete napraviti iskaznice iz male bundeve. Možete kombinirati fall lišća i sitnih bundeve za luk, ako tvoj je jedan od vanjskog fall wedding themes. Lažni jack-o-lanterns, Japanski lampioni i žute balone kompliment jesen sezone savršeno. Pročitajte više na jesen vjenčani buketi.
Fall Wedding teme - Izbornik
Baš kao ukrasi, hrana također treba biti sukladno s temom. Kao što je naša tema je pada sezone, a mi ćemo pokušati uključiti voće i hranu u izobilju u jesen. Slatki krumpir, pire krumpir, pečena puretina, kamenice, enchiladas, chili rellenos, tamales itd. su neke od namirnica koje možete dodati na svoj izbornika. Punjenje namirnice poput makaroni i sir, pečena rebra, prsa i mala grickalice poput pržen orasima, pita od bundeve, umak od brusnica, creamed jabuke, pita s orahom i tikvica može se poslužiti ili kao predjelo ili desert.
Također možete poslužiti jesen-nadahnut pića poput jabuka jabukovača s cimetom ili vruća kava s puno krem ​​ili bijele čokolade sirupa. Torta je potrebno na većini vjenčanja, za jesen tematskim vjenčanje, možete imati bundeva začin ili jabuka torta, čak i mrkva su vrlo popularni kolači koje spadaju wedding kolača. Ako želite da vaš kolač izgledati tradicionalne bijele, možete samo dodati okus bez promjene vanjskog izgleda svadbena torta.
To je sve oko pada wedding teme. Možete dodati svoju kreativnost u ove ideje i doći do nekih više jedinstvenih ideja. Sezona jesen će sigurno dodati puno boje u vaše vjenčanje, sigurno!

No comments:

Post a Comment