Tuesday 13 December 2011

Neophodan ormar

Kao što je dobro izbalansirana prehrana je neophodna za zdravo tijelo, dobro uravnotežen ormar je bitno za zdravu modne izjave. Moda faux pas, može se izbjeći, ali najmanje što možete učiniti jest biti moderan! Moda nije o slijepo prati trendove za modni tjedan, ali o posvojenju stil koji komplimente vaše tijelo tipa. 'Moda blijedi, samo stil ostaje isti' je prikladan citat Coco Chanel tumačenje istog. Uz nekoliko ormar osnove, te će imati ormar koji je spreman za bilo koje strane bilo kada i bilo gdje. Idemo vidjeti što neke su od bitnih stavki ormar, bez kojih, dnevni čini nepotpuna.
T košulje, da li je to ljudi's ormar ormar osnove ili osnove za žene, majice su mora imati. Za žene je V-vrat majice i za muškarce je oko vrata t košulje. Većina majice ne traju cijeli život, pa ih zadržati punjenja. Bijela i crna su dvije boje, te imati je dobio da su, osim ostalih. Kupite majice koji odgovaraju vašoj veličini, a ne onaj koji reže u vašim tijelom. Uvjerite se da je tkanina od t-shirt omogućuje vašoj koži da diše, da se spriječi osip druge iritacije kože.
Denims; Pravo odgovara tamno plava denims je nešto što ne možete pogriješiti. Niska denims struka može biti u svijetu mode, ali ako vam se ne sviđa nošenje njima, kap ideja. Nađi traperice koji odgovara vašim tipu tijela i laska svoj lik. Vi svibanj morati provesti nekoliko dodatnih krupna sačma na pravo stati, ali u dugoj vožnji, to je sve vrijedno toga. Večera s prijateljima ili roditelja susret, par denims udružio s ravnim cipelama ili peta običan t-shirt i vi ste postavili za tu prigodu. Pročitajte više na žensku odjeću: ormar moraju haves.
Mala crna haljina, koktel haljina može biti mnogo, ali kada ste u dvojbi, mala crna haljina uvijek će doći na svoje spašavanja. Dakle, moraš posjedovati jedan! Ponekad, ti svibanj morati prisustvovati formalnim funkcije kao što je ured stranke ili sprovod. Dressing up za takve prigode moraju biti suptilan što je više moguće. Jednostavan-line crnu haljinu, koja pohvale vaš lik će obaviti posao.
Formalni Suit; dobro prilagođen odijelo, da bude najbolji čovjek, ili da se vaši šefovi čovjek, je nužnost u muškom ormaru. Ormar essentials su osnovi one, koju opremiti apparels za svaki događaj. Nikada kupiti odijelo, uvijek preuzmite ga skrojeni, je savjet bih želim vam dati. Odijelo uglavnom je istrošena za posebne prigode. Dakle, dobro skrojene odijelo je ono trebate imati za najvažnijih događaja. Pročitajte više na muške mode.
Casuals; Osim Essentials, također je potrebno da imaju nekoliko casuals. Za žene je suknje, posteljina hlače, pamuka i žutomrk hlače, tunike i ljetnim haljinama. Airy i plašta tkanine su nekoliko odjevnih predmeta morate imati. Kao i za muškarce, to je kaki, posteljina i pamuk hlače, kratke hlače, majice, i majice. Svi ti staviti zajedno će sumirati za ljetni ormar osnove previše.
Cipele, Posljednje, ali ne i najmanje važno, cipele su najvažniji dio ormar osnove. Obuća može učiniti ili break Vaše gledati u više od jednog načina. Pete, stanovi, joggers, par stanova i japanke su obvezna za ženske garderobu. Za muškarce, par formalne cipele (uvijek polirane), joggers i Floaters će obaviti posao.
Pročitaj više na:, Odjeća, Odjeća, ženska odjeća, Dakle, ovo su bili neki od ormar osnove da treba da imaju. Džemper i znoj košulje su dvije osnove koje se mogu tucked daleko u ormar za zime. Pribor kao što su vrat komade, remenje, šalove i torbe će dodatno osnažiti svoj izgled. Konačno, potrebno je strast za modu staviti ove osnove zajedno s perjanica, da se klasični modne!

No comments:

Post a Comment