Saturday 17 December 2011

Face Operite za mješovite kože

Kombinacija koža ima oba suhu i masnu tipove kože. This difference osobito is osjetio na kože lica, gdje neki dijelovi postati masnu dok ostatak isušiti i pojavljuju ljuskicama brzo. Dijelova lica gdje je proizvodnja prirodnih ulja je relativno više su čelo, nos, područje oko usana i brade. Oni obrazac T-oblik, i stoga poznat kao T-zoni. Svi ostali dijelovima lica nedostatka dovoljan iznos prirodnih ulja, i tako ostaju suhi.
Face Operite za kombinaciju kožu
Budući da neki dijelovi su masni, a malo suhe, teško je naći proizvodi za njegu kože pogodan za mješovitu kožu. Iskaz drži osobito istinito za lice oprati. To je zbog toga opere lice za masnu koži bi uklanjanje prirodnih ulja s dijelovima izvan T-zoni, a da je za suhu kožu ne bi mogli očistiti T-zoni i od viška ulja. Međutim, dobar lice oprati za kombinaciju kože su komercijalno dostupan u ljepoti i kozmetički trgovinama. These lice oprati proizvodi su formulirane u takav način da sastojci čist T-zoni off višak ulja kao i to učiniti bez nad-sušenja područjima oko njega.
Lice oprati za kombinaciju kože tip treba pogodan za oba suhu i masnu kožu. Takav lice obično oprati imati 'za kombinaciju kožu' spominje na svojim omot. S ovom, vaš zadatak traženja najboljih lice oprati za kombinaciju kožu postaje puno lakše. Kao što možda biti svjesni činjenice da svaki pojedinca kože, unatoč imaju istu tip kože, razlikuje od drugih. Pronaći lice oprati pogodan za vašu kožu, ti bi morati koristiti hit-and-suđenja metoda. Ti bi morati koristiti niz lice oprati za kombinaciju kožu dok da dobijete najviše zadovoljavajući rezultat. U slučaju da su skeptični trošenja novca na težak broju lice oprati, možete koristiti prirodne i domaće lice oprati. Imate nekoliko opcija prirodnog lice oprati za kombinaciju kožu odabrati iz. Držite čitanje znati o njima.
Domaće Face Operite za kombinaciju kožu
Krastavac i Zobena kaša: Uzmi pola šalice krastavca sok i pomiješati ga s šalicu zobena kaša. Izmiješati dobro dati ga zalijepite-poput dosljednost. Uzmite malu količinu i utrljajte u lice s prstima u malim kružnim pokretima. Učini to na 2-3 minuta. Operite lice s vodom. Ti bi se osjećaju ni suhoća niti slatkorječivost za oko 3-4 sata.
Med i Limun: Napravite mješavinu od 2-3 teaspoons meda i 3-4 kapi limunovog soka. Masaža lice nježno s njim u male kružnim pokretima. Utrljati više na T-zoni. Držite massaging za 3-4 minuta. Operite lice s mnogo vode. Vaše lice će ostati moisturized i svježe nekoliko sati.
Gram Braąno i Mlijeko: Uzmi žlica gram brašna u zdjelu. Dodajte žličicu mlijeka, svježeg mlijeka ako je moguće. Mix oba sastojke dobro napraviti tanke tijesto. primijeniti ga na vaše lice. Pričekajte za par minuta prije ispiranjem off s vodom. Utrljati vaše lice u kružnim pokretima dok pranje s vodom. Ovo Vjeruje biti najbolji acne lice oprati za kombinaciju kožu.
Čitajte na:; Kombinacija Skin Care; Kombinacija Skin Sredstvo za čišćenje; Best zaklada za mješovite kože; Osim koristeći lice oprati za kombinaciju kožu, trebate poduzeti mjere za čišćenje vašu kožu iznutra. Pijte puno vode na svakodnevno detoxify kožu. Također, slijedite zdrave prehrane. Imaju potrebne količine voća i povrća. Oni su bogate vitaminima, mineralima i vode. Oni će dodatno pomoći u detoksikacija. Oni su neophodni za zdrav kožu, obzira na njenu tipa. Napravite najbolje koristiti informacija prisutan u ovom članku uzeti dobru brigu vaše kombinacije kože.

No comments:

Post a Comment