Monday 12 December 2011

Moonstone Nekretnine

Moonstone je jedan od najpopularnijih dragi kamen, uglavnom zbog njegove navodne sposobnosti da donosi sreću na osobu koja ga posjeduje. Bilo da vjerujete u svoju sposobnost ili ga odbaciti kao puki praznovjerje, ne možete poreći činjenicu da je mjesečev kamen je popularan među masama. Kada ste odnosi na svojstva mjesečev kamen, vi ste više vjerojatno da će se odnosi na ljekovitim svojstvima mjesečev kamen - nešto, što ima veliki udio u popularnosti ovog dragi kamen. Rekao je da se, fizička i kemijska svojstva ovog dragog kamenja nisu manje zanimljive. No, prije nego što smo prešli na vidjeti što su svojstva mjesečev kamen, Let's imaju pogled na njegovu distribuciju.
Moonstone Distribucija u svijetu, među najpopularnije varijanti mjesečev kamen, mjesečev kamen adularia and Albit mjesečev kamen zaslužuju posebnu spomenuti. Iako je bivši je gotovo transparentan je kasnije poluprozirne koliko je izgled u pitanju. Pojavljuju u sivo, bijele i plave boje, adularia mjesečev kamen nalazi se u nekoliko zemalja u Južnoj Aziji, dok je albit mjesečev kamen, obično odlikuje dosadan izgled, nalazi se u Sjevernoj Americi. Raspodjela mjesečev kamen je kao i raznolik kao raspon svojih boja. Nalazi se u različitim dijelovima Azije, Australije, Sjeverne Amerike i Južne Amerike. Zapravo, Indiji, Šri Lanki, Sjedinjene Američke Države i Brazil pohvaliti da neke od glavnih proizvođači mjesečev kamen.
Moonstone Nekretnine: Kemijska i fizikalna svojstva kamen, Većina gemstones imaju oštar sjajan izgled, dok ostatak imaju blijedo prodoran pogled. Moonstone je član druge kategorije gemstones, sa svojim blijedo polu-proziran izgled. Nalazi se u različitim bojama, najistaknutije su žuta, smeđa, bijela i plava. Ona se sastoji od kalija aluminijum silikat, a time i njegova kemijska formula je KalSi3O8. Sloj uključivanje različitih feldspata napraviti svjetlo, da bi odražavala u mjesečev kamen, što je rezultiralo u njegovom prelivaju sjaj, od koje potječe njegovo ime - mjesečev kamen. Katkad se naziva hecatolite, Moonstone ima nekoliko lokalnih imena u različitim regijama, gdje je pronađen. Pročitajte više o dragi kamen značenja.
Moonstone i ljekovitim svojstvima, koliko su njena ljekovita svojstva u pitanju, mjesečev kamen pripada monoklinskom obitelji ozdravljenja kristalima. Kamenje Te ljekovite Vjeruje se da ima pozitivan učinak na tijelo, a time i potaknuti rast i transformaciju. Ljudi koji praksa kristal ozdravljenja imaju tendenciju da se suradnik ovog dragog kamenja s Mjeseca. Na temelju toga, oni sugeriraju da svojim ljekovitim moć maksimuma za vrijeme punog mjeseca. To je jedan od najvažnijih sastavnica duhovnog iscjeljivanja. Kolokvijalno, također se spominju kao žena kamen zbog svoje razne pogodnosti za žene. To je uglavnom koristi za liječenje raznih poremećaja kod žena u reproduktivnom sustavu, kao što je balansiranje unutarnje hormona ciklusi i druge zdravstvene probleme povezane s njom. Kada je u pitanju ozdravljenje mjesečev kamen, naglasak je više na postizanje stanja ravnoteže i liječenje psiholoških problema, što pak pomaže u stvrdnjavanje fizičko oboljenje.
Više informacija o dragulja:, dragulja i njihovih učinaka; Gemstone Nakit, a to je kratke informacije o mjesečev kamen svojstva, što igraju važnu ulogu u njegovoj ogromna popularnost. Osim tih svojstava, još jedan fascinantan atribut ovog dragi kamen je njegovo korištenje na temelju različitih vjerovanja povezana s njim. The Moonstone je također koristi u bogatstvo reći. Kao što smo spomenuli ranije, ovo dragi kamen je prilično popularan zbog svojih tendencija trebala donijeti sreću svojih korisnika. Nošenje jedan kamen je vjerovao da bi uspjeh u poslu, ljubavi život itd. Od dobi, to je bio korišten od putnika širom svijeta, kao rezultat uvjerenja da štiti korisnika od moguće opasnosti na putu.

No comments:

Post a Comment