Thursday 15 December 2011

Škripac rupa u Drywall

Je li vaš drywall dobiti oštećena u posljednje vrijeme? Možda su upravo bacili otvoriti vrata, i kao rezultat, vrata dugme možda je trag ili rupa u drywall. Samo nespretan trenutak tvoj i završila s prljavih rupa u drywall. Male ili velike rupe, noktiju glave, labav traka zglobova i pukotine na drywall mogu nastati zbog različitih razloga. Bilo da je mala rupa uzrokovane noktiju ili vijak ili veliku rupu uzrokovane vrata dugme, oba su sposobni spoiling izgled vašeg drywall.
Pa, nema potrebe da se sakrije te rupe postavljanjem plakata, slike ili bilo koje vrste zid umjetnosti. Zašto neka ostane na drywall, kada možete popraviti rupe u drywall na svoj vlastiti! Siguran sam da možda se pitate kako to popraviti rupe u drywall. Pa, metoda nije toliko teško i ne morate shell out puno novaca. Dakle, vrijeme je da donesete svoje tool kit u cilju popraviti rupe u drywall. Koristite ovu učinkovit način da krpa rupe u drywall i vaše drywall će izgledati kao dobar kao novo! Pročitajte više na popravak drywall rupa.
Fiksiranje rupa u Drywall
Stvari koje su vam potrebne, Drywall otpada; Zajednički spoj; brusnim papirom, Otpaci drveta, Fiberglass vrpca, odvijač, Keyhole vidio, vidio drvo, omotavati trakom noža; postupku
Pitate se kako to popraviti drywall? Drywall U slučaju da vaš ima vrlo male rupe koje su ostavio iza sebe picture frame vješalice ili noktiju glave, drywall popravak može uspješno postići koristeći ovaj jednostavan način. Za krpa rupe u drywall, započeti kidanje od rubova oko oštećeno područje tako da ćete imati čistu rupu na krpa. Sada trebate primijeniti kaput od zajedničkog smjese i ostavite da se osuši. Nakon što je sušen, ona pijesak olako. Nanesite drugi sloj i struže koristeći širok nožem za mješanje. Uvjerite se da je spoj i ogradni zid dobro pomiješati jedno u drugo. Ukoliko trebate krpa veće rupe, morat ćete se držati nekih više alate.
Kako popraviti rupe u drywall, najprije morate koristiti ključanica pila za rezanje području većih dimenzija od rupa. Možete koristiti uslužni program nož za rezanje ovom trgu područje. Vaš sljedeći korak će biti da pripremi Backer zajednice. Trebat će vam dva komada starog drva koji se mjere po 1x3 cm. Sada trebate postaviti podupiratelj odbora na gornjem rubu, unutar drywall rupa. Zategnite vijke drywall osigurati odbora Backer. Drugi Backer ploča će biti postavljena u unutrašnjost donjeg ruba otvora. Opet se držati u drywall vijaka to sigurno i zategnite vijke ispravno. Sada ćete trebati drywall bilješku krpanje for otvor. Vijak zakrpu za podupiratelj odbora. Vijci moraju biti stroži pravilno, uvjerite se da se vijak glave su ispod površine.
Sljedeći korak je primjenom fiberglass traka. Stretch trake preko rupa. Posljednji korak podrazumijeva primjenu zajedničkog spoja. Trebate se prijaviti tanki kaput preko snimljene površine. Dopustite da se osuši, a zatim pijesak je lagano ugladiti skrpan području. While premaz područje s spoj, morate se sjetiti da spoj mora biti malo veća od površine zida. Ovo je kako bi se osiguralo da se nakon brušenja područje, to mješavine dobro s okolnim zidom.
Pročitajte više na:; Drywall Crack popravak; Popravak Drywall pukotine u stropu; Popravak Drywall nakon Wallpaper uklanjanje, sada da ste svjesni najbolji način za popraviti rupe u drywall, ne morate skrivati ​​oštećene zidove sa slikama ili zid umjetnost više. Ste se uspješno može raditi na ovoj home poboljšanje i popravak projekta. Dakle, što čekate? Popravite rupu u drywall i ne bi cut velika rupa u vaš džep!

No comments:

Post a Comment