Saturday 31 December 2011

Monokromatski boja

A monokromatski boja tehnički se definira kao sve boje tj je tonova, tonove i nijanse dobivenih iz jedne nijanse boje. Ta boja shema uključuje izvoda iz jedne baze boje i sve nijanse prošireni od svjetla do tamne boje su prisutne odnose na bazi boje. Svjetlije nijanse monokromatski boja su suptilnije i energiju je mirno i boje premjestiti u tamniju nijansu postupno. Iako ovu boju sheme se smatra dosadnom, nalazi se različitim bojama možete odabrati iz. Monokromatska boje također imaju nijanse u crno bijele, tako, možete dobiti shemu boja u ovim bojama previše jednini. Kada koristite ovu shemu boja za unutarnje slikarstvo u vašem domu, možete ne samo uključiti svjetlije nijanse, ali i one tamnije pojedinih boja. Bacite pogled na što su jednobojne boje od informacija navedenih u sljedećem članku, pa pročitajte dalje!
Monokromatski boja Primjeri
A monokromatski shema boja je također poznat kao tonski shemu boja, a mogu se stvoriti pomoću bilo koje sjene, ton ili ton iz boja kotača. Ovaj stil boje sheme boja se često koriste za spavaće sobe, dnevni boravak i ponekad kupaonice. Ali kada su oni učinili na način dizajniran, te boje izgledaju jarke i lijepa. The živost potječe iz jedinstven spoj svijetle do tamne nijanse iste boje koristi zajedno i ljepota u pitanju, jer je način su spojene. Ako ste još uvijek pitate o tome što je monokromatska shemu boja, pročitajte na dalje, a vi ste sigurni da znate.
Crveni monokromatski shema boja, da bi se ova cijela ideja više jasno na vas, mi ćemo razmotriti nekoliko uobičajenih boja koje se koriste u ovim monokromatski sheme boja, od kojih je jedan crveni. Možete imati ovaj boja boje za svaku sobu u vašem domu, kako to izgleda sjajna, kao i stilski. Da biste dobili ovaj poredak, glavni boja je crvena, koja se može koristiti za akcente, smeća bin, cvijet ili biljka vaze i neke druge sitne opreme. Drugi su nijanse obojenja crvene, poput naranče i svjetlo smeđe može se koristiti za zavjese, zavjese i sheers sustava Windows. Isto tako, drugi dolikuje, čvora zidova i posteljinu mogu biti od breskve ili ružičaste hladu ili ton, kako bi se soba izgleda još više zanimljivih i naočit. Više o kupaonicu sheme boja i pribora.
Plavi monokromatski shema boja, za plavi da bude glavna boja, drugi nijanse u monokromatska program može se ljubičaste, svijetlo plava, siva i tamno plavi. Za sobi s ovim shemu boja, možete imati zidovi oslikani u bold pruge s plavim i bijelim u izmjeničnim uzorak. Budući da plava boja je jedna od često korištenih spavaća soba shema boja, to je umirujuće i jednostavan, tako, uvijek postoji puno toga što možete učiniti s njom. Za listova i posteljina, možete koristiti drugu ton ili nijansu plave, kao što su svjetlo plave i mornarice, koji također može biti u pruge jednostavno plain uzoraka. Za zastori i zavjese koristiti glavni plava boja i za sheers, a možete koristiti i vrlo svijetlo plava ili čak i bijeli. Lampe, vaze, grah vrećice, i ostali pribor također mogu biti različite nijansu plave.
Zašto monokromatski?, Puno ljudi misli pomoću ove jedinstvene stilove monokromatski boja, oni mogu riskirati s izgledom soba. No, mnogo puta, kada znate imate na umu dizajn i stil sobu Prema tome, obično Ispada da biti velik. Monokromatska boje daju vrlo poseban i drugačiji pogled u sobu, posebno kada koristite potpuno suprotne boje poput jarko narančaste i tamno sive boje sa zidova. S obzirom na sivo je jedna takva boja koje će odgovarati svakom glavne boje na nepcu, možete ga koristiti boldly u svakoj sobi. Jedan broj moderne kuće su ove monokromatski boja, kao i oni dati svoj dom svjež i elegantan izgled. Više o unutrašnjosti sheme boja.
The monokromatska sheme boja je definitivno jedan dizajn koji je ovdje da ostane i stil domove 21. stoljeća. Dakle, ako ste mislili na repainting ili daju svoj dom potpuno novi izgled, ići za ovaj konačan moderne sheme boja.

No comments:

Post a Comment