Wednesday 14 December 2011

Glikolna kiselina losion

Glikolna kiselina je najmanji alfa-hidroksi kiselina (aha). Također je pozvao hydroxyacetic kiselina. Glikolna kiselina je bezbojna, bez mirisa i higroskopan (upija vlagu iz zraka) kristalne čvrste. To je jako topljiv u vodi. Glikolna kiselina je izvedena iz voća, uglavnom iz šećerne trske. Dakle, to je često spominju kao plod kiselina. Glikolne kiseline ima piling imovine. Ne utvrdi da je za korištenje u industriji kao hrđa odstranjivač i odmašćivanje agent. Kada se koristi u vrlo blagi koncentracijama djeluje kao piling za kožu.
Kozmetička industrija je počeo koristeći ga je piling djelovanje stavljajući ga kao jedan od sastojaka raznih proizvoda za njegu kože. Takvi se proizvodi mogu glikolne kiseline šampon, glikolne kiseline sapun, glikolne kiseline kreme, glikolne kiseline losione, itd. pokušaj je učinjen u ovom članku da se ukratko opisati prednosti i upozorava korištenja glikolne kiseline losione. Čitajte na glikolne kiseline i njegu kože.
Prednosti Korištenje glycolic kiseline losion, a glikolne kiseline losioni formuliran za kućnu upotrebu imaju glikolne kiseline u nižim koncentracijama. To je obično oko 3%. Dermatolozi mogu koristiti u većoj koncentraciji u ured tretmana. Međutim, čak i tamo glikolne kiseline koncentracije normalno ne prelazi 10%. The glikolne kiseline losione, koje su dostupne u kozmetičkim trgovinama za masovnu uporabu, sadrži druge kemikalije potrebne za njegu kože. Takve kemikalije mogu se moisturizers, humectants, itd. glikolne kiselina prisutna u njima to je rad od pilinga, dok drugi rade za smirenje i liječenje koži. The glikolne kiseline losione, naravno exfoliates kože. To ga čini tako oštetiti ljepilo koje drži mrtvih stanica u gornji sloj kože do stanice unutarnje slojeve kože. Uklanjanje mrtvih stanica kože omogućiti nove stanice da dođe u njihovo mjesto. Kao rezultat pilingom i prisustvo novih stanica na koži, vaše tijelo izgleda mlad, čist i zdrav. The exfoliating vlasništvo glikolne kiseline čini losion za tijelo koji sadrži to poboljšati vaš fizički izgled, tretirajući sljedeće probleme kože. , Whiteheads, blackheads, acne, acne scarring, pustule, psorijaza, bumps, uključujući brijač bumps, suhu kožu, ekcem, doba mjesta; ned mjesta; Pjege, Fine linije, Seborrheic keratoza, Hyperpigmentation, pre-kancerozne izrasline, aktinski keratoza, hiperkeratoza; opominje for glycolic kiseline losion, kao što ste možda dobio ideju iz uvodnog odlomka koji glikolne kiseline u više od 10% koncentraciji mogu biti opasni za vašu kožu. Ne koristite proizvod koji ima glikolne kiseline u više od 10% koncentracije. Da bi se na sigurnoj strani, kupiti glikolne kiseline losion da ga je u manje od 5% koncentracije. Since glikolne kiselina losion uklanja mrtve stanice gornjeg sloja kože, povećava osjetljivost kože na sunčeve zrake. Stoga, morate koristiti jedan krema za sunčanje s SPF pogodan za svoju razinu osjetljivosti kože. Sada-a-dana, glikolne kiseline losioni su dostupni s krema za sunčanje sastojaka. Nemojte tražiti takvu jedan. PH razina bilo kojeg glikolne kiseline proizvod ne treba biti manji od 3,5. Strogo slijediti sve upute navedene na proizvodu paket.
Kada se primjenjuju glikolne kiseline losion na kožu, vi svibanj osjećati blagi peckanje. Nelagoda nestaje u roku nekoliko minuta. Međutim, ako je peckanje je nešto nepodnošljivo i ne činiti spuštanje prema dolje, oprati kožu sa vodom odmah. Prekinuti je običaj. Ako želite koristiti piling imovine ofglycolic kiselina losion, posjetite dermatologa za potrebne smjernice.
Čitajte na:; glycolic kiselina za acne, glycolic kiselina Sredstvo za čišćenje; glycolic kiselina Face Cream, Kada koristite glycolic kiselina losion prema uputama, nakon svih mjera sigurnosti, možete dobiti sve zdravlja i ljepote koristi od njega. Međutim, ako se razviju određene negativne učinke zbog svoje primjene, prestanite ga koristiti. Neke od mogućih glikolne kiseline nuspojave su crvenilo kože, dermatitis, spaljivanje, svrbež, nadraženost, oticanje i osjetljivost. Posavjetujte se s dermatologom što je prije moguće i dobiti potreban tretman.

No comments:

Post a Comment