Thursday 29 December 2011

Bacopa bilja

Bacopa biljka je niz od oko 70 do 100 vodenih biljaka koje pripadaju Plantaginaceae obitelji. To je godišnje ili višegodišnje biljka s uspravno proizlazi. Listovi su u obliku svitka, a stabljike su ponekad dlakavo ili glatko. Biljka dostiže visinu od oko 6 cm i ima samo maleni zvijezda poput cvjetova koji cvatu između sredine proljeća i kasne jeseni. Te cvijeće dolaze u plavoj, roza, bijela i ljubičasta boja. Bacopa biljke se nazivaju prateći biljke kada su također uzgajaju visi iz košare. Ako želite imati vlastiti vrt, velike ili male, bacopa biljke su veliki starter biljke kao što su oni jednostavno postrojenja i briga za. I možda koje želite rasti ovim lijepim biljkama kao dodatak na postojeći vrt, neka je pogledati kako se brinuti o bacopa biljka.
Bacopa Plant Care
Možete ili mogu rasti bacopa biljke u posudama ili košarama. Sljedeći su neophodni koraci objašnjavaju klime, vode, tlo, gnojivo treba, i obrezivanje bacopa biljke.
Materijale potrebne, Bacopa biljke, High-potaša tekuće gnojivo; vrtne škare, komposta, treseta mahovine, ruke lopata, zagrtati biljke, vode, korak # 1: Bacopa biljaka treba biti posađeno gdje postoji potpuna sunčeva svjetlost. To znači, odaberite mjesto tamo gdje je izravnom suncu najmanje 6 sati dnevno. Kao što smo saznali da bacopa biljke rastu u tropskom i sub-tropskim zonama, što je obično u blizini ekvatora. Dakle, u kako bi biljke primiti adekvatne suncu, ako živite u području gdje je prosječna temperatura oko 80 ° F, tu neće biti nikakvih oštećenja na biljkama. Ali, pazite da temperatura ne ide ispod 60 º F.
Korak # 2: Poboljšati tla pomoću tresetnica i komposta u području ste izabrali da biljka bacopa. Uzmi lopatu ruke i da ih rade u tlu najmanje jednom nogom duboko. Treset mahovina i komposta pomoći će odvoditi tlo pravilno jer je potrebno za bacopa postrojenja. Također, tresetnica daje kiselost faktor i kompost pruža zdrav hranjivim tvarima koje biljka treba.
Korak # 3 Otkup organskih zagrtati biljke kao cedar, bor čipsa ili kukuta i širenje sloj ga po tlu. To će zadržati tlo vlage i spriječiti neželjene rast korova. Malča, slično kao kompost, dodaje hranjivim tvarima u tlu kako radi svoj put prema dolje tlo tijekom vremena.
Korak # 4: Ovisno kako visoka temperatura gets je grubost sunčeve svjetlosti, i vlage razinama u vašem području, morat ćete to water the bacopa plants regularly. Možete izabrati da vodi ih svaki drugi dan i držati tlo ravnomjerno vlage. Samo pazite da ne dopustite da se tlo previše suha, što će na kraju napraviti cvijet ili pupoljci na suho se kao dobro. Ali nemojte se izbjeglo prekomjerno zalijevanje biljaka jer može uzrokovati truljenje korijena i na kraju biljka može umrijeti.
Korak 5: iako bacopa biljke treba dobro količine vode, biljka se također uspijeva na tlu koji odvodi ispravno. Što znači da će morati uključivati ​​barem? pijeska i držati ostatak kao običan tla. Gnojivo potreba za biljke je prilično jednostavan. Korištenje visoko-potaša tekuće gnojivo svaki dva tjedna na redovnoj osnovi će biti više nego dovoljno.
# 6 Korak: Kao i za obrezivanje bacopa biljke, učiniti izrezivanje starih potječe od sa vrtne škare samo. Biljka ima običaj širenje u različitim smjerovima, obrezivanje biljaka je vrlo bitan. Također, uklonite sve izblijedjele ili mrtav cvjeta kao dobro. Na taj način će vam dati zdrav rast biljke bacopa.
Opširnije na:, Bacopa ekstrakt; cvjetnica, Ovo su koraci za posadi bacopas, ali svakako može povećati njihovu atraktivnost ih visi u košare u vašem domu. Brzi podsjetnik o bacopa biljke je da oni nisu tolerantni na smrzavanje, pa se pobrinite da ne objesiti ih zatvoriti na bilo koji otvore klima uređaj ili direktno drift staza. Slijedeći upute navedene gore sigurno će učiniti vaš vrt ili dom ispunjen prekrasnim cvjetovima svakog proljeća.

No comments:

Post a Comment