Thursday 29 December 2011

Brick furnir Siding

Osim povećanja arhitektonski stil i dizajn kuće, sidings poslužiti razne druge svrhe. To može zaštititi unutrašnje strukture od nepovoljnih vremenskih uvjeta kao što su oštro sunčevo svjetlo, jaki vjetrovi, obilne kiše, mraza, itd. Neke vrste prilaženje može djelovati kao izolacija protiv topline i svjetla previše. Stoga, birajući kuća sporedni kolosjek je vrlo važno. Pravo prilaženje treba pogodna za lokalnim vremenskim uvjetima, mora biti izdržljiva s manje održavanje, i nadasve, mora stati u Vaš proračun. While opeke, drva, kamena, itd., su neki od tradicionalnih opcija, postoje brojni novi sporedni kolosijek materijala od kojih možete odabrati pravo jedan za vaš dom. Ovaj članak bavi cigla furnira prilaženje, koja može biti savršen izbor ako želite izgleda opeke ali ga ne mogu priuštiti.
Što je Brick furnir Siding?
Brick je jedan od najstarijih materijala za zidanje konstrukcije. Sastoji se od ispalio gline i nalazi se izdržljiv i dugotrajan. Solid cigle obrazac strukturnih elemenata građevnog, jer imaju podržati opterećenje unutar zidina kao i krova. Obično, čvrste opeke, četiri do osam inča debeli, koriste se u izgradnji domova. Za razliku od takvih konvencionalnih opeka, cigla furnir sporedni kolosjek je vrsta tanke opeke površina, koja se koristi kao sporedni kolosjek. Može se definirati kao tanki površinski materijal koji se primjenjuje na čvrstim površinama zid kako bi se postigao prirodan izgled cigla zidu. Brick furnir se može koristiti na obje unutarnje i vanjske površine. Opširnije na različite vrste house sporedni kolosjek.
Postoje razne vrste opeka furnira sidings koji se razlikuju po veličini, debljini, te metoda instalacije. Dok neki tipovi nalikuju tipično crvene cigle, drugi imaju više rustikalni izgled. Međutim, cigla furnir sidings su oko deset do pedeset mm debljine, s istim uzduž i poprijeko redovite, tradicionalne cigle. Brick furnir sporedni kolosijek dolazi u različite boje, teksture i završi. Varijacije u boji su zbog razlika u kemijskom sastavu sirovina (šejla i gline), i intenziteta pečenja. Tekstura Razlika je postiže usvajanjem različitih tipova površine tretmani. Thin cigla furnir prilaženje je također dostupan u različitim oblicima, kako bi se olakšala njegova instalacija na pragove, vijenci, itd.
Brick furnir prilaženje je vrlo popularan zbog svoje jeftinije cijene, u odnosu na redoviti, tradicionalne cigle. Osim toga, to je lako instalirati i je koristan u pružanju izolaciju kuće. Brick furnir prilaženje je vrlo široko koristi na oba interijera i eksterijera zidovi, staze, terase, kamina, podovi, itd. Iznad svega, ovaj materijal se utvrdi da je trajan i otporan vatru previše. Neka nas pogledajte kako to uvesti koga u službu sporedni kolosjek opeke furnirom. Pročitajte više o kamenim furnir.
Brick furnir Siding instalacije
Instalacija opeke furnira prilaženje ovisi o vrsti i svrsi. Tanak i lagan opeke furnira su instalirani na površinama na isti način kao što su keramičke pločice poštuje zidove. Druga metoda je instalirati zid opeke furnira, pokrivajući eksterijera lice okvira zgrade. U tom slučaju, od opeke furnir zid je napravljen na posebnom temelj i mali jaz je ostao između instalacije cigla furnir i postojećih zidova zgrade. Međutim, cigla furnir vanjskom zidu će se vezuje za zgradu na nekim mjestima. Ako želite instalirati tanak vrsta opeke-furnir prilaženje, morate čip postojeće zidne površine, nakon što ih temeljito čišćenje. Izvadite pahuljicama iz površine i primijeniti ljepilo maltera, kao i po uputama proizvođača. U slučaju neravne zidne površine, morate ih prvi stupanj, primjenom ispočetka kaput. Nakon što je ljepljivi mort primjenjuje do debljine od 10mm, razina maltera i češlja s zub gleterom. Sada, pritisnite opeke furnirom čvrsto na zidove, tako da se žbuka drži kroz strane. Koristiti četkicu za glatke žbuke that strši kroz strane. Kod većih površina, opeke furnir su izrađeni od lijevanog with betona na oblik montažnih panela koji se mogu instalirati lako.
Sada, imate osnovno razumijevanje o cigla furnir sporedni kolosjek i njegove instalacije. Brick furnir prilaženje trošak ovisi o tipu, načinu ugradnje, itd. Iako je ovaj materijal se obično koristi kao zamjena i za druge vrste prilaženje, cigla furnir sporedni kolosjek se također koristi u novogradnju.

No comments:

Post a Comment