Friday 9 December 2011

Sušilica Vent Instalacija

Instaliranje kosu oduška je poznato da ubrza proces sušenja odjeću. Također je koristan u smanjenju lint graditi-gore. Sušilica odahnuti instalacija je nije tvrd zadatak kao što ste mogli čudo. Ako ne želite pozvati profesionalne za ugradnju, onda možete slijediti jednostavne korake i imaju posao sami učinili. Evo kako to uvesti koga u službu za kosu otvora jednostavnih koraka.
Sušilica Vent Upute za instaliranje
Korak 1; Pokretanje kosu oduška instalacijski postupak s plasman svoju odjeću za kosu. Odlučite gdje želite da se nalazi iu skladu možete odlučiti na vent rupu. Zapamtite da je rupa mora biti 12 cm od tla. Napravite rupu gdje nema prepreka. Dobro, morate provjeriti da nema zapreka iz unutarnjeg kao i vanjskog zida.
Korak 2, Sada kada ste pronašli pravo mjesto, započeti izradu rupa. Pa, pobrinite se da je zid je jasan i možete izbušiti velike rupe. Možete učiniti tako što mali pilot rupu na prvom mjestu. Napravite malu rupu kroz unutar i izvan zid pravilan mjerenjima, tako da će ti susret u centru. Uzmi dugu žicu i pokušajte ga prolazi kroz ovu rupu izvana i provjerite je li to jednostavno dođe do vanjske strane. Također, pokušajte ga premjestiti da provjerite da li rupu je u redu. Ako to prolazi i kovitla dobro, možete nastaviti napraviti veći otvor s vanjske strane oko 4 cm u promjeru. Najbolje da provjerite veličinu oduška, a zatim napraviti rupu.
Korak 3; Izaberite jedan od raznih vrsta otvora. Imate vents napravio u krute metalne, fleksibilna metalna, fleksibilna fleksibilne plastike i folija. Ne zaboravite da neće koristiti fleksibilnu plastičnu foliju ili fleksibilne otvore kao što su to uopće nije izdržljiv. Pazite, vanjski i unutarnji rupe dobro slažu. Nakon malog pilot rupu obaviti prvi radovi kao dobar putokaz u ovom zadatku.
Korak 4; Evo glavni dio kosu oduška instalacije. Sušilice odahnuti kit sastoji se od crijeva, cijevi i vijke. Morat ćete umetnuti cijev kroz rupu iz unutrašnjosti. popraviti na vanjski zid pomoću pocinčanog hardver. Sada stavite vent napa iz unutrašnjosti zida oko cijevi pomoću vijaka. Ispunite katranizirati oko cijevi popuniti dodatni prostor otvora (ako postoji). Ispravite 90 stupnjeva lakat cijev u ispušni izlaz kosu. Sljedeća popraviti lakta 90 stupnjeva u ventil treba dopuniti. Pročitajte više o kućanskih aparata.
Korak 5; Sada morate spojiti dva koljena pomoću ravno cijev oduška. Podesite laktovima i dobiti spremna za koristiti sušilicu.
Imaju pogled na:; kosu Vent Čišćenje Savjeti; Kako to Utočište za kosu, nakon što su sav materijal, cijeli zadatak nije težak. Pobrinite se za mjerenje dužine i prije rezanja cijevi kako bi se izbjegla bilo zglobova. Za slučaj da morate imati zglobovima možete koristiti metalnu traku za popraviti ih savršeno. U slučaju da vaš kosu je u podrumu, te će morati imati oduška rupa na vrhu temelja, 12 cm iznad tla. Događaj ovaj zadatak sebe, možete uštedjeti puno za kosu oduška instalacije troškove koje ćete morati nakon zapošljavanja profesionalnog. Dakle, što čekate, samo ga isprobati.

No comments:

Post a Comment