Tuesday 27 December 2011

Francuska manikura Nail Art

Mode i fads zadržati dolaze i ide ali onaj način koji ne gubi je francuska manikura nail art. Njih je jednom trenutku sve popularne vrste manikure i noktiju umjetnosti koja daje noktima izgled da je jednostavno unmatchable s bilo kojim drugim vrstu noktiju umjetnosti. Have your nokte njegovan sa francuska manikura, da li ste pohađaju formalni ili povremeni događaj, te ste sigurni da izgledaju savršeno. Dok je osnovni francuska manikura sastoji se od onih roza i bijelim noktima koji su fave među mnogima, možete dodatno dobiti trendi nokte sa francuskom manikurom noktiju umjetnosti dizajna. Evo više o nacrtima možete imati s francuska manikura noktiju umjetnosti.
Kako to učiniti francuski Art Nail Manikura
Priprema osnovnog, učenja kako to učiniti francuske umjetnosti manikuru noktiju nije težak zadatak. Nakon što ste završili osnovnu francuska manikura, vrijeme je dodati da je stilski dodir na noktima s raznim nail art dizajna. Sjetite se, dok ste se opredjeljuju za dizajne, možete preskočiti dio o primjeni roza i bijela noktiju poljski. Tako je redoviti manikura je također dovoljno započeti s francuskom manikurom na noktima.
Osnovni Savjeti za dizajne, možda ste vidjeli različite strane, oslikane dizajna nail art, ali morate razumjeti kako je francuska manikura dizajna razlikuju od njih. Uglavnom svoj oblik nokat mora biti trgu, koji najbolje odgovara ovu umjetnost noktiju. Dalje, nacrtima mora biti podijeljen u dva dijela. Manikura u francuskom imamo ružičasta baza za nokte koja ostaje protiv nokta i bijelog za nokte savjete počevši od linije osmijeh. Isto tako će imati različite dizajne na oba podrucja. Čak i ako imate jedan dizajn, morate ispravno razlikovati ta dva dijela noktiju.
Francuska manikura Nail Art ideje, možete početi primjenom lak za nokte imati pozadini spreman. Imaju različite boje za bazu i vrh noktiju. Ukoliko ne želite imati izvedbeni projekt onda jednostavno možete imati poliranje noktiju svjetlucavo. Odaberite dvije kontrastne nijanse u tim i koristiti ih da bi začinio svoj nokte. Možete koristiti neutralne boje noktiju polish da ima podlogu za dizajne. Za stvaranje moderan komad ako možete lijepo spojiti dva boje. Također možete imati bazu u hladu monotonija s najmračnijim dijelom počevši od vrha i čineći je mekom prema bazi. Također možete odabrati da imaju noktiju bazu slikano u breskve ili svijetlo ružičaste boje, kao i za osnovne francuska manikura i dodati jeftin boja za vrh, počevši od svoje osmijeh linije. Nošenje grimiznim odijelo? Primjenjuju se samo ljubičaste nokte nokat na savjetima i dobiti spremni u potrazi sa savršenim francuskim nail art.
Također možete odabrati da ima roza i bijelim noktima s finim umjetničkog djela. To znači da će zadržati boju pozadine ružičasta i bijela na baze i vrha odnosno, i samo dodajte cvijet, srce, vino, itd. Vi samo možete imati nekoliko slučajnih udaraca dati trendovski dodir za vaše nokte. Pokušajte koristiti francuska manikura matrice nail art, koji dolaze u različitim nacrtima. To su najbolje za one koji nisu dobri u slikarstvu i da oni navedeni dizajna. Freehand nail art dizajna može povezati s embellishments kako bi im funky. Ako ste nosio prugasta košulja, samo dodajte trake slične boje na nokte savjet.
Zatim, možete igrati do obojene nokte sa nekim lijepim noktiju dizajna. Idi na jednostavan dizajn noktiju umjetnosti kao što su cvijeće, linije, točke ili dođite grafike. Možete imati To su baš za nokte savjet ili noktiju baza i oboje. Jedan od najboljih francuska manikura na noktima ideja je da se početak pomicanje ispis s uglu baze i proširiti ga malo iznad savjet ili ga početi od uglu nokta vrha i proširiti ga nešto više od noktiju baze.
Izbjegavajte vlasništvo podebljano dizajne ili guste potezima. Držite umjetnost Čavle pribijajte kao delikatna moguće dati da doista feminine na svoj izgled noktiju. Također možete se odlučiti za nokat piercinga dodati do francuska manikura noktiju umjetnosti. Kada gospodar tanke potezima možete eksperimentirati puno s bojama i dizajnom da su najbolje francuske umjetnosti manikuru noktiju for uljepšavanja noktima.

No comments:

Post a Comment