Friday 9 December 2011

Njega kose Savjeti

Njega kose je jedan od važni i neizostavni dio ljepote režima. Najviše od nas imaju tendenciju da potrošiti mnogo novca na kose njegu i kose tretmani, on svibanj ne rade uopće. Dok smo potrošiti bogatstvo za taj proizvod, osnove njegu kose su često zaboravljene. Iako, pravi za njegu kose za pojedinca ovisi o tipu svoje kose, postoje neke osnove, koji se može pomoći u održavanju zdrave kose. Ovdje su neke od osnovnih proizvoda za njegu kose savjete, koje mogu biti korisne za postizanje lijepe kose.
Osnovni Savjeti za njegu kose
Sljedeće su neke od osnove njegu kose koji se mogu pratiti svi, bez obzira na tipu kose. Dok mnogi su svjesni većina tih osnova, mi imaju tendenciju da ih zaboraviti, čime se utire način za oštećenja kose. , Jedan od zlatnih pravila njegu kose je da se uzdrže od preko prerada kose. Drugim rijecima, smanjiti uporabu puhati sušači, brenšere, sušilo za izravnavanje, stan Okovi, itd. Korištenje oštre kemikalija na kosu mora također treba izbjegavati. Proizvodi njegu kose treba biti izabrani po tipu vaše kose. , Temeljito wet the kosu prije šamponiranje i šampon i regenerator mora biti prilagođen za kosu tipa, koji također u vrlo malim iznosima. Pokušajte napraviti zadnje ispiranje s hladnom vodom. , Ručnik za sušenje kose je bolje nego koristeći fenom. Koristite široko zubima češalj na mokru kosu. Podrezivanje dlaka svaka dva mjeseca je također rekao da biti dobar za uzgoj zdrave kose. , Kao u slučaju toplinske proizvode, kao što je, puhati sušači i željezo stan, pretjerano suncu može također oštetiti kosu. Zato izbjegavajte pretjerano izlaganje od kose na opora suncu. Čak i klorirane vode može biti štetan za kosu. Stoga, nositi kapu, dok je plivanje u klorirane vode. , Jedan od važnih savjeta za njegu kose je s obzirom na prehrani i prehranu. Slijedite uravnotežena dijeta, smanjiti masne stvari i konzumirati puno svježeg povrća i voća. , Potrošnja vode je također jednako važno kao i koliko njegu kose je u pitanju. Pijte najmanje osamdeset-deset čaša vode dnevno. Neadekvatna sna i stres mogu utjecati na zdravlje dlake. ; Navedene su neke od osnovnih savjeta za njegu kose za muškarce i žene. Međutim, žene moraju biti oprezni što se tiče kose tiče, jer oni imaju tendenciju da drže duže kose. Osim toga, hormonska promjene povezane s menstruacija, trudnoća, menopauza, itd., također mogu utjecati na njihov rast kose. Tako, poduzeti pravilnu njegu vaše kose, imati uravnoteženu prehranu, usvojiti vježbe režima, izbjegavati pušenje i konzumiranje alkohola, imaju adekvatne spavati i tukli stres. Čak i dugo za njegu kose savjeti su gotovo slični. U slučaju duge kose, morate poduzeti posebne njege. Takve osobe moraju smanjiti njihov kosu jednom u svakom dva mjesec. Pazite da ne pletenica kose čvrsto tako da ne uzrokuje lom. Umjesto da kose četkom, koristiti širok-češalj teethed za takvu kosu. Priuštite kosu nježno dok detangling i češljanje.
Rast kose Savjeti
Rast kose mogu utjecati različiti faktori, poput, zdravlje, hormonalne promjene, za njegu kose, unos lijekova, itd. Činjenica je da ne možete ubrzati stopa rasta dlačica (razlikuje se od jedne osobe na drugu), ali, možete podržati rasta brade, ne hindering. To zahtijeva odgovarajuću rutinu njegu kose, kao i po određenom tipu kose. Sve gore navedene savjete, rekao je za njegu kose može dokazati koristan u tom zadatku. Osim toga, postoje razne home lijekova i dodataka koji su, rekao je biti dobar za rast kose. Sljedeće su neke od prirodnih savjeta za njegu kose koji može biti izraditi tvoj kosa zdrava. Aloe vera je jedan od najpopularnijih home pravni lijek za razne probleme hair. Primjena gela Aloe na kožu i kosu Vera kako bi se spriječilo peruti i uši. Ulje za masažu također je rekao da se na snazi ​​u izradi kosu dobro održavana. Vi svibanj koristiti mlaku maslinovo ulje ili kokosovo ulje za tu svrhu. Nanesite ulje i isprati nakon jednog ili dva sata. Ako imate perut, tada, ići za parenja vlasište i kosu, prije shampooing i kondicioniranje. To je, posebno, dobar za osobe s suhu kosu. U slučaju masnu kosu, primjena limunovog soka je pronašao da se učinkovite. Vi svibanj također dodati bjelanjak u sok od limuna. Kana je učinkovit alternativa kemijskim boja kose. Čak gooseberries, hibiskus cvijet (pet-petaled), senf ulje, piskavica sjemenke, bosiljak lišće, itd. koriste se za njezi kose. Pročitajte više na masnu njegu kose i prirodni rast kose lijekova.
Spomenuti njegu kose savjete su neke od osnovnih smjernica glede njegu kose. Osim uzimajući pravilnu njegu kose, morate imati dobro uravnoteženu prehranu i pravilan način života, kako zadržati svoju kosu dobro održavana i zdrava.

No comments:

Post a Comment