Wednesday 7 December 2011

Domaći Silver Cleaner

Oko 2 šalice kipuće vode, pravokutni komad aluminijske folije, 2 žlice pečenje soda i jednu žličica svaki zajedničkih tablice soli. To je sve što vam treba za čišćenje srebrnog nakita unutar zidova svoje kuće u pitanje od 10 do 15 minuta i pola sata u slučaju veće komade srebra. This dame i gospodo dogoditi da bude jedan od mnogih domaće srebro čistača da možete lako napraviti kod kuće i shell out blizini ništa at svi. Bez obzira što radite, srebro će matiranje s vremenom i stoga morate biti prilično oprezni u način vas pohraniti vaše srebro. On je rekao da ako brišete you srebro čiste prije nego što je čuvanje daleko, onda je zamotajte u nekim toaletni papir, a zatim ga držati u kutiji komad krede ili ugljen u njoj, onda smanjiti šanse svoje srebrne tarnishing, ako ne u potpunosti eliminirati. Ali, ako vaš brinite u trenutku je kako ukloniti zamagliti od srebrom, onda ovdje su nekoliko vrijeme testirao i učinkovite domaće srebro čistije recepte koje možete koristite na vašem pocrnio dragocjeno bita.
Domaći Silver Čistač Recepti
Možete koristiti sve takvih rješenja koristiti srebrni nakit, srebrnjaka i veći srebrnjaka posuđe poput srebro statue i pribor. Evo nekoliko jednostavnih odgovora na Vaše pitanje o tome kako čisto srebro kod kuće.
Čišćenje Silver s Ocat; Take 2 šalice bijelog octa i mix 2 teaspoonfuls soli i ½ šalicu brašna u nju. Miješati dok ne dobijete glatku tijesto i zatim kolač your potamne srebro komada s ovom melem. Neka zalijepiti boravak na komada za 20 minuta maksimalne i zatim uranjati svoje srebrne stavke u kadi tople vode i operite zalijepiti daleko. Nakon toga nježno suho vaš srebra s vrlo mekana, suhi ručnik i poliranje ih čist. To srebro nakit čišći također radi čuda na svojim pocrnio mesing i bakar stavke.
Čišćenje Silver s amonijakom, Da bi se ovaj fini domaći čistač nakit srebro, izmiješati ¼ šalice vrijednosti amonijaka i 1 šalicu vruće vode. Sada zamoči kist s vrlo mekana čekinja u ovo rješenje i pročišćavati sve vaše srebra nakit lagano s njom. Nakon toga, uranjati vaš nakit u otopinu sama i neka ih ostati tamo za dobar 20 minuta. Isperite s toplom vodom i nakon toga poliranje osušite mekom pamučnom krpom ili ručnikom.
Čišćenje Silver s Tea; Najprije uranjajte sve vaše srebro trinkets u zdjelu punu vrlo vrućeg čaja za 10 minuta. Slijedeća ih izvaditi i pročišćavati ih nježno mekom bristled četkom s nekim pastu na njemu. Nemojte biti previše strogi kao što drzak nakit čišćenje će samo štetu svoje srebrne bita daljnje. Nakon toga, oprati ih s nekim toplom vodom i mazite osušite mekom ručnikom.
Također možete koristiti škroba kaša koji je ostavio iza sebe nakon što kuhati rižu. To je doista fantastičan domaći nakit čistije, gdje samo trebate natapanje srebro stavki u njemu neko vrijeme, a zatim pročišćavati njima neko vrijeme s četkom i isperite u toploj vodi. Neki ljudi izgleda da su pokušali miješanje bičevanje prah i limunov sok smišljati tijesto, caked njihove silverware s njom i isprani toplom vodom i trik radili. No, budući da ja osobno nisam pokušao posljednji, ne znam.
Jedan trik koji čuva vaše srebro trice iz tarnishing ih čuvanje strm with cinober u kutiji. To je oduvijek radio za mene. Ali ako već imate puno plemenitih srebra stavki maligned vlagom zatim pokušajte out ove silverware i srebrnog nakita čišćenje savjete danas. Kao dodatna prednost, te domaće srebro čišćenje su svaki dan blaži, a manje štetni za vaše dragocjeno ruke.

No comments:

Post a Comment