Friday 9 December 2011

Užaren kože

Scarlett Johansson, Halle Berry, Katherine Heigl, Sushmita Sen, Aishwarya Rai i voli sigurno imaju jednu zajedničku stvar, ako ništa drugo. Bilo pogodaka? Pa, to je jednostavno! Njihov ten i boju kože! Ja uvijek zavisti kože tonove ovih slavnih i priželjkivanje JA imao užaren kože poput njihov. Ja ne znam što ti i voli ih, ali sam dobio nekoliko hunches o njihovim užaren kože tajne po istraživanju na njemu i zajedničkog znanja o njegu kože. Želite znati što sam pronašao o tome kako da biste dobili besprijekorna, užaren kože?
Užaren kože Savjeti
Vode, pročišćavanje, užaren, jasno kože odražava činjenicu da postoje minimalni nečistoća unutar vašeg tijela. Nečistoće su uglavnom toksina i otpadnih tvari. Dakle, jedan od najvažnijih koraka za jasan besprijekornu kožu je piti hrpe vode. Voda, kao i većina od nas znaju, čistimo sve nečistoće i toksina iz tijela. Pročitajte više o njegu kože rutinu.
Trljati Off; Exfoliating kožu redovito (mislim trebam to reći?) je bitna za flaunting jasno kože. Kože piling pomaže dobili osloboditi od mrtvih stanica kože i daje način za nove zamijeniti ih. Osim toga, briše iz bilo prašine ili sličnih tvari koje mogu dokazati štetno za kožu. Piling, stoga je ključ.
Piling daleko da slave, Papaya je čudo voća i je fantastičan za svoju kožu. Jedite ga ili ga izrezati i lagano utrljati kore na lice ili ga držati na vaše lice. Maslinovo ulje, kurkuma, limunov sok, ocat, med i biljna ulja su nekoliko drugih prirodne kože njegu stavke iz kuhinja koja može doprinijeti da ima besprijekornu kožu. Tijekom vremena ne bi li napredak u vašoj koži ton! Ovo je jedan od najboljih home lijekova užaren kože, ne isprobati.
Moisturize i Shine; Gotovo svi stručnjaci njegu kože u svijetu, mislim, mora da je bio umoran govori o vlaži kožu zdravog, užaren kože. No, čak iako je to ne-brainer i neki pripadnici starije generacije mogu osjećati drugačije, dobar hidratantnu kremu čini vaš dan i čuva vašu kožu u dobrom stanju. Postoji caboodle sjajnog kože proizvoda na tržištu, pa ići za pouzdan i vjerodostojne kože moisturizer. Ovo odnosi dečki kao dobro! Mislim dečki previše, trebaju biti dobro njegovan, zar ne? Stoga će jasno kože će sigurno dodati u arsenal! Više o, užaren kože savjete, glatku kožu savjeti, Tummy Priče, brigu o tome što jedete, i ono što bi se izbjeglo je još tajna zdrav, užaren kože. Užaren kože i prehrane imaju blisku vezu. Držite previše masna i pikantnih stvari na zaljev. No, to ne znači da ne biste trebali imati masti i ulja. Umjerena količina masti i ulja je bitan za dobivanje prijeko potrebno mladih očuvanje antioksidansa i anti-upalne zaštite. Dobar iznos od Protu-Aging omega-3 masnih kiselina je super za kožu. Istovremeno držati udaljenost od šećera i visoki glikemijski ugljikohidrata. Isto tako, su velikodušni helpings proteina, prava vrsta, naravno. Pročitajte više o dnevnim savjeta za njegu kože.
Get Up, Get Going; Ovo je još jedan čimbenik koji je stvarno vožnji mlin, ali kad god se radi o zdravlju i ljepoti, vježbe ne može se zanemariti. Isto tako vježbanje je imperativ za uzimajući da je zavidan sjaj na vašoj koži. Vježbanje dobiva svoj sustav naplaćuje se i poboljšava cirkulaciju krvi, pomaganje u poboljšanju zdravlja i izgled vaše kože.
Jeste li ga čine, samo pravo iznos šminka, je još jedan način dobivanja užaren kože. Iako, ako već imate dobar ten i kožu, teško bi trebao šminka. Ali, da, lagani i prirodni izgled šminka će poboljšati svoj izgled dramatično.
Uzimajući pravilan odmor previše, jedan je od čimbenika koji utječu na zdravlje vaše kože. Stoga, ne zaboravite uzeti pravilan odmor i nikad kompromis na njemu! Pročitajte više na zdravu kožu savjete.
Posljednje, ali ne i najmanje važno, nikada ne zaboravi biti sretan iznutra! Sreća će se odraziti i sigurno će imati užaren kože! Take care!

No comments:

Post a Comment