Friday 23 December 2011

Izradu ponude na kući - savjeti

Ah! Hirovima i burne put jedan je da se pri kupnji kuće je samo izvan potencijal riječi. To je samo nemoguće. Ja mogu reći to vidio moj brat stvarno lud ići trčanje stupa na post, uzimajući stvari u red za kupnju kuće. Ipak, to nije ništa kratko je noćna mora za kupnju kuće. Međutim, ako imate neki zgodan savjete u vašem mače prije nego riskirati, dobro putu za svoj san doma mogli dobiti TAD lakše! To je, naravno, nakon što podmiriti na kuću. Dovođenje vam onda, sve o izradi ponude na kuću, savjete i druge gnjidama gritties.
Savjet # 1, previše interesa za imovinu, a što nudimo je vrlo česta pogreška što se događa s domaćim kupcima. Morate igrati igru ​​dobro od riječi ići i izražavanje puno interesa u nekretnine će ga plijen za vas. Kako? Pa, prije nego što stavite preko pregovora, ti bi sebe stavio u težak položaj jer tada agenta može citirati cijeni više nego što želite. Dakle, djelovati kao da imate druge ribe u ribnjak i da imovina nije samo jedan. Pročitajte više o prvi put home kupovina savjete.
Savjet # 2, u slučaju da ste prebiraše over stvaranje niske ponude na kući, možda možete ići naprijed s tim, ali ne očekuju da će prodavatelj biti zanesen tom ponudom. To je do prodavaču napraviti izbor. Čak i uz atraktivne ponude, prodavatelj može predložiti promjene u cijeni, ili čak datum stanarskog ugovora nepredviđene. Treba biti jako oprezan o tome. Kupac može prihvatiti ove promjene ili napraviti counter ponudu. Sve ove stvari treba zapisati i dokumentirati. If nekretnine agent kaže da je ponuda preniska da treba poduzeti kako bi prodavatelja, dobro je da ga zna da je to učiniti po zakonu, čak i ako je ponuda mala. Ovo je način kako možete doći blizu negdje na ono što želite platiti u odnosu na nekretnine pregovora.
Savjet # 3; Sjeti se kum pravilo? Osoba ispred vas ne bi trebali dobiti ni blagi nagovještaj o tome što se događa u vašem umu. Nikada ne dopustite da real estate agent ili prodavatelj znati što je najviša cijena koju su spremni platiti. Samo ga zadržati za sebe. Nemojte pasti za agenta trik ako on pita što je maksimum koji možete platiti. Samo recite njemu ili njoj iznos koji mogu platiti i treba učiniti s njom. To je jedan od kardinala aspekata o izradi ponude na kuću i savjete vezane uz to.
Savjet # 4, imaju brojne ponude na ruku. To je zbog toga investitori bi ponude bez pogled na svojstva u cjevovod. Štoviše, oni dići ponuditi manje nego molba cijenu i uključuju inspekcije klauzulu previše. To je olakšati prateći iz nositi ako potrebu biti u procesu za izradu ponuditi na kućnoj. Pročitajte više o prvi put kući kupac pomoć.
Savjet # 5, izbjegavajte biti u žurbi nakon što ugovor riješen. Idite putem ugovora pažljivo i onda podmirenje posao. Ako nešto nejasno, govoriti bilo real estate agent ili prodavatelj prije nego što odlučite kupiti kuću. Ako ste potpuno pozitivni, tek onda početi escrow i potpisati predugovor. Ovo je imati na umu kada je u pitanju stvaranje ponude na kuću i savjeti za taj događaj.
Savjet # 6; Ako želite provjerite da ponuda se mjere prodavatelja, postoji jednostavan način out. Jednostavno se prijavite ponudu i dati agentu da prijeđe na prodavatelja. Imati rezervnu, mjesto kopiju u mail kutiju (slovo kutija) od prodavatelja. Možete čak i e-pošaljite ga na njega. Ako ste sretni, a vlasništvo je vlasnik okupirana, ova metoda stvarno dobro radi. To se može opciju, više tako, dok izradu ponude na kući bez realtor.
Pročitajte više na:; Kuća Savjeti pri kupnji, kako kupiti kuću, Posljednje, ali ne najmanje važno, uključuju i neke nepredviđene tako da možete vratiti iz posla i uvijek ići za punu i temeljitu stručni nadzor imovine! Ovo je mora zapamtiti kada se razmišlja o izradi ponudu na kuću i savjete biti uspješni u tome! Inače vam svibanj imati loše iskustvo o tome kako 'nekretnine ugriza'!
Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment