Tuesday 20 December 2011

Prirodni Face Maske

Kako opuštanje korisnost primjene masku za lice, a zatim zatvaranje oči za neko vrijeme! Nakon što opere lice, dobivate vidljiv sjaj i sjaj na vašoj koži. Štoviše, kada je proizvod sasvim prirodno, je nježan na vašoj koži. Prije nego što primijeniti bilo lice maske, trebali biste znati vaš tip kože. Sastojci variraju ovisno o vrsti kože imate. Prirodni lice maske dati najboljih lijekova za kožu probleme. Oni su čisti, bez dodanog kemikalija.
Umjesto trošenja oodles o kemijskoj kozmetika, možete provesti neko vrijeme pripremiti domaće lica masku za sebe. Oni se sastoje svih prirodnih proizvoda poput voća, povrća, žitarica, itd koji uzvratiti kompletnu njegu kože, bez uzrokovanja bilo oštećenja na vašoj koži. Pa pročitajte ovaj članak i dobiti nekoliko prirodnih receptima lice masku za sebe. Nabavite neki više savjeta o tome kako napraviti lice masku kod kuće.
Prirodni Face Maske za masnu kožu
Koža dobiva masnu tekstura zbog nad proizvodnjom sebum, ulja i znoj. Prirodni lice maske za masnu kožu treba sadržavati sastojke koji može kontrolirati masnu izgled, zadržavši prirodnu vlažnost kože. Check out ovih prirodnih lice maske za masnu kožu. Znati više o maske za masnu kožu.
Limun i brašno Pack, morate mješavine jednakih količina prirodnog jogurta i brašno. Napravite glatko tijesto, a zatim dodati 1 žličica limunovog soka. Primijeni ovaj maska ​​cijelo lice i vrat. Pustiti da se osuši 15 minuta i zatim isprati hladnom vodom.
Apple i Med Pack; Škripa jednoj jabuci i napraviti tijesto ga u mikser. Dodati 1 meda TSP i dobro smiješati. To lice maska ​​je vrlo korisno za masnu kožu, kao što dodaje prirodni sjaj na lice.
Glina i Banana Pack; U ovom omot, trebate 2 tsps bilo zelene gline, bijela gline ili mineralnih gline. Smash zrele banane. Mix med, banana tijesto i gline s ruža vode. Pomiješajte dobro i prilagoditi debljine s ružinom vodicom. Nanesite glatko tijesto kružnim pokretima cijelo lice i vrat. Ostavite 15-20 minuta i isprati s hladnom vodom.
Prirodni lica maske za suhu kožu
Suha koža je sklona dehidraciji i hrapavosti zbog nedostatka prirodne vlage. Constant hidratantni je potreban za suhu kožu, ga zadržati mekom i podatnom. Ekstremni dryness također mogu ispucati kože. Prirodni lice maske sadrže eteričnih ulja i hidratantnim sastojcima pomoći u prevladavanju suhu kožu probleme mnogo mjeri. Saznajte savjete ovdje. Pročitajte više o hidratantnu lice maske.
Med i avokada Pack, u ovom maskom trebate spoj 3 tsps meda s 3 tsps avokada mesa. Mix jedna bjelanjak na tijesto. Pomiješajte sadržaja i pokriti svoje lice i vrat s ovim masku. Jednom ima sušen, isperite hladnom vodom i zatim splash hladnog mlijeka cijelom vaše lice. Pročitajte više o med maskom.
Mint i Jogurt Pack; Mix 1 tsp jogurta s 1 prahu TSP metvice. Dodajte nekoliko kapi kamilice ulja ili ružmarina ulje u smjesu. Napraviti glatko tijesto od njega i primijeniti na cijelo lice i vrat. Prije ispiranje, masaža ti lice s nekoliko kapi vitamina E ulje i oprati mlakom vodom.
Badema i avokada Pack; Zalijepi 4 bademi s avokadom mesom ili kože. Napravite glatko tijesto i dodajte nekoliko kapi kokosovog ulja. Masaža vam lice s ovaj omot, nježno, za neko a zatim primijenite masku. Neka ga suho za neko vrijeme i isperite mlakom vodom.
Prirodne maske za lice za osjetljivu kožu
Trebate biti vrlo oprezni prije odabira sastojaka za osjetljivu kožu. Vaša koža može alergijske prema određenim organske proizvode kao dobro. Osjetljiva koža je sklona acne, pimples, osip, svrbež, itd. Ovdje su neke prirodne maske za lice za akne i prištiće, uz kombinaciju sastojaka koji neće naštetiti vašoj koži. Pročitajte više o lica za osjetljivu kožu i masku za akne.
Krastavac i bjelanjak Pack; Mix 3 tsps krastavca sok sa 1 bjelanjkom. Primijeni ovo sve po licu i pustite da suha. Isperite mlakom vodom. Krastavac je izvrsna za umirujuće osjetljivu kožu. Također možda željeli pročitati više o krastavca maskom.
Sandalovina i Rose Voda Pack; Uzmi 2tsps čistog sandalovina prah i pomiješati ga s ruža vode. Dodati nekoliko kapi ružinog ulja na smjesu za vlaži vašu kožu. Također možete simpatija ružinih latica i pomiješati u smjesu. Primijeni cijelo lice za 20 minuta i zatim isperite s ledenim hladnom vodom. Dobiti neke dodatne savjete o sandalovina i ruža tijesto vode paket.
Kurkuma i jojobe Pack; Kurkuma tijesto je antiseptik i je korišten od uzrasta kao prirodni lijek za osjetljivu kožu probleme. Možete dodati jojobe ili maslinovo ulje u tijesto i primijenite cijelo lice kao maska. Pustiti da se osuši za nekoliko minuta i isperite hladnom vodom. Pročitajte više na domaćim lice maske.
Ne smijete dobiti zbunjen with obilja lice omot dostupni na tržištu. Odaberite bilo ovih prirodnih lice maske i primijeniti redovito na vašoj koži i osjetiti razliku roku nekoliko dana. Dnevni prirodna njega kože regimen je najbolji način da ugađati vašu kožu.

No comments:

Post a Comment