Monday 19 December 2011

Industrijska Piercing Cijene

Kao što tetovaža i piercinga postati veliki dio našeg društva i kulture, to ¡ť s ne čudi mladi eksperimentiraju sa svojim izgledom. Sada više nego ikad, što bi vidjeti barem šačica ljudi hodaju ulicom s raznim pirsing na lice i različite dijelove njihovih tijela. Još jedan uvod na ovu se neprestano razvijaju i modificiranje znači da tijelo modifikacija je industrijska piercinga. Ovo je piercing gdje su dvije rupe probušene na bilo koji dio tijela, a zatim spojen s jedan komad nakita. Ukoliko razmišljate o uzimajući jedan za sebe, morate znati da je industrijska piercinga cijene mogu varirati ovisno o tome koji dio tijela ga želite na i nakit koristi.
Što čini industrijske piercing fascinantna i pomalo zbunjujuće za neke je zato što nije dobio ime po dijelu tijela nakit prolazi kroz. Nismo rođeni s industrijskim dijelovima, tako očito pojma Možda će zvučati čudno, ako ga niste čuli. Pa zašto ne samo da ga jasnije? Kao što je spomenuto, jedan komad industrijski piercing nakit pridružio preko dva (ponekad i više) rupe probušene preko kože. Najčešći mjesta da biste dobili industrijski piercinga bi uši, usne, jezik, pupak, nosa, uha kavez, i drugdje. Mogli biste odabrati ravno, spirale, cik-cak hoops i / ili barbells ili bilo koje druge vrste industrijskih piercing nakit. I ovisno na kojem tijelo nakit shop posjećujete, cijene industrijskih proizvoda piercing će se razlikovati.
Koliko Industrial piercing trošak?
Mnogi profesionalni piercers će imati različite cijene industrijskih piercinga. Sada to ne znači da skuplje piercing, to bolje, ili obratno. Također, zajedno sa prodornim troškove, neki od njih svibanj također dodati troškove industrijski piercing nepromjenljiv. This piercing je vrlo rizično, ako je učinjeno na određenim dijelovima tijela, kao što svi znamo da brigu o novo probušene rupe je vrlo bitno. No, ono što smo skloni zaboraviti da siromašni skrbi može dovesti do infekcije. Sada kada ste grubu ideju što to piercinga je sve o, pogledajmo koliko bi industrijski piercinga trošak.
Raščlamba industrijski piercing cijena će uključivati ​​piercing (očito), nakit (Ako ne kupiti jedan na svoju vlastitu), igle, šilo vrijeme, itd. Sada jedna mala, ne previše elaborirati industrijski piercing (uho ili usna) , će vas koštati bilo gdje između US $ 50 na US $ 75. I opet, neka me podsjetiti vas, u rasponu cijena može varirati u skladu s gdje ste uzimajući piercing iz. Neke od industrijskog piercing cijene također mogu biti oko US $ 40 kao dobro. Odluka počiva u tvojim rukama, desno od uzimajući piercing na prvo mjesto, šilo, tijelo nakit shop, pregovara industrijski piercing cijena, dok zapravo sjedi u stolici i uzimajući u nakit i sluh pojedinosti o industrijskoj piercing skrbi .
Uho Cage - SAD $ 60 do US $ 75
Nosni hrbat - US $ 40 do US $ 60
Kroz uha - US $ 40 do US $ 50
Dvaput Usne - US $ 50 do US $ 65
Kroz jezika - US $ 40 do US $ 50
Naval / pupak - US $ 40 na US $ 50
Industrijski prodorne iscjeljivanje proces je otprilike oko 6 mjeseci godišnje, ovisno o njegovoj lokaciji. Tako da, ako bi željeli pregledati za industrijsku piercing cijene u vašem području, JA će predlagati uzimajući telefonskom imeniku van i zove različitih tetoviranje i piercing trgovine. Možete tražiti točno (dio tijela) cijene industrijskih proizvoda piercing i usporedite. Koji god one osjećaju pristupačne vama, ići dolje na mjesto i to provjeriti (prije nego što napravite konačnu odluku). If shop čini redu da vam je higijenski i sigurno, što onda čekate?

No comments:

Post a Comment