Saturday 24 December 2011

Emo frizura

Emo definira kontrakulture koja se razvila iz emocore, popularno poznat kao emo glazbu. 'Emo' je kratica za emocionalni, nacrtan klasi duboko ukorijenjena emocionalna i angst-voziti ljudi, inspiriran duboko by emo umjetnosti. Emo frizura nastala je iz benda rock glazbe, koji je nastupao u Washingtonu DC 1980-ih, poznat kao 'zagrljaj' i 'Rites of Spring'. Svojim tekstovima su izraz njihove samouprave konfesija i snažne osobne emocije, koji je stvorio pod-žanr u punk rock glazbe. Tipičan stil usvojio ih postupno mijenja modni trend mladih.
Što je emo stila?
Prevladavajuću boju emo stil je crno, s prikazom androgin i tamnu stranu ljudskog bića. Ta kultura ima neke sličnosti s goth izgled. Ljudi su počeli usvajanje potpuni makeover emo stil i flaunted emo stil odjeće. The typical emo get up popularnog pjevača Avril Lavigne, postao stil izjavu o mladim djevojkama. Today oba spola koliko su inspirirani emo šminka i frizura emo. Iako, crna je istaknuti boju, tinejdžeri sadašnje generacije su eksperimentiranje njihova izgleda sa svijetlim i drečeći boje poput narančaste, roza, zelena i žuta. The sljedeći segment će vam dati neke savjete emo o najnovijim frizura stilu. Uz popularne emo frizurama, možda ćete biti nestrpljiv da check out ove emo šminka savjete kako bi stekli savršen emo izgled.
Emo frizura za dugu kosu
Emo slijedi uniseks frizura kvocijent. Osnovni pristup frizura je uistinu isti za dječake i djevojčice. Dugo emo frizura iako dobro izgledati na djevojkama mnogo više nego dječaka. This frizuru ima nejednak presijeca na rub i opadanje kose s jedne strane s bangs. Na vrhu ima neredu cut da se pojavljuje kao klaster vezan na vrhu glave. Kosa treba dovršiti ravnanje s oštrom i sjeckani završava. Duga resa over čelu je također jedna od značajki emo frizura. Neujednačena reže istaknuta svijetle boje, dati ultra emo izgled.
Nakon što ste dobili frizuru, morate odabrati pravu boju za vijesti. Boja vaše kose potpuno crna, spoj nijanse sive ili bijele. To je idealno emo izgled. Za pogledati večeru Sassy, ​​odlučiti za nijanse narančaste, roza, žuta, plava i ljubičasta. Označite dio i držati ga ravno. Je obično šiške padaju zatvaranja jednog oka i dodiruje vrat. Postoje posebne hair ravnanje ukosnice za to, da dopustiti kosa ostane ravna za dugo vremena.
Emo frizura za kratku kosu
Slatka emo frizura u kratkom kosa izgleda dobro na djevojke, kao i dječaci. Kratki emo frizura za djevojke najviše su utjecali na teens. Oni su karakteriziraju slučajnim splurges i asimetrična rezova. Kratki emo cuts za dječake uzeti u obliku trnja ravno iznad glave, koje su učinili s gelovima i ispravljanje losiona. Kratke frizure pokriva jedan dio lica, dati visokih izgled. Ona odražava skrivene emocije i osjećaji. Rez nikada nije glatka i uvijek završava s hrapav kraja. Tu je čuperak kao oblik over glave, a ostatak kose particijama za što neujednačena reza.
Muškarci vole ošišan izgled s šiljcima. Uglađen shags, razdvojeni s jedne strane i izrezati blizu glave je čest emo frizuru. Slično kao i dugu kosu, možete kvačilo igle u svom kratkom emo kosu kako osigurati pomake u položaju. Odaberite slučajnim boja po crnom baza za pravo vrste emo izgled. Ako odaberete osnovna boja je bijela, zatim ističe crveni, plavi ili zeleni će izgledati šik. Emo frizure su vrsta slomljena i grubo hair updo.
Savršen emo šminka je neizbježan nadopuniti emo frizura. Mnogo neprirodan emo kulturi, još uvijek vladajuća srca milijuna zbog različita aspekta i okus.

No comments:

Post a Comment