Saturday 31 December 2011

Grudi Piercing

Pirsing su trenutni bijes. Sadašnja generacija mladih je lud da se jedan ili drugi oblik body piercing. Grudi je jedan od dijelova tijela koji se mogu proboli i ukrašen atraktivan nakit. Ako planirate da biste dobili prsima piercing učinili, morate prikupiti sve osnovne informacije u vezi s njom. Slijedeći je račun koji vam govori koliko piercing površina prsima je učinio i na koji način možete briga za to. Evo više na tijelu piercing i različite vrste body piercing.
Kako je u grudima Piercing Done?; Postoje dvije metode za napraviti piercing prsima. Prva metoda uključuje jednostavnim mrena piercing koja putuje pod kožu sloj između kože i mišićnog sloja. Druga metoda je proces naziva kožni sidrenje gdje je nakit ili dermalne sidro je smješten u rupu napravio u kožu sloj do mišićnog sloja. This nakit je metalni foot čija je funkcija da se usidreno u kožu. Dakle, obje su microdermal prsa piercing i kožna prsima piercing su moguće.
U obje metode prsima piercing, postoji više ili manje standardne metoda koja slijedi. Ona počinje s čišćenjem dio prsa gdje želite imati piercing. Za čišćenje se obavlja sa komercijalnim čišćenje agent sadrži alkohol. Piercing profesionalni također može iskoristiti 70% alkohola rješenje jer djeluje kao sredstvo za sterilizaciju. Ako je potrebno, kose prisutan na tom području prsnog koša može biti uklonjena. Točno mjesto piercinga označeni su kirurški olovkom. Kirurški igla se uzima i sterilizirana sa 70% alkohola. Tada je umetnuta u jednu od oznaka i izveo preko drugog. Odmah nakita, što želite nositi tu, umetnuta kroz piercinga. Alternativno, nakit može biti priložen uz svoje sidro za umetanje igle i izravno se ići unutra i dobiti usidren uz iglu. Uz umetanje nakita, prsa piercinga je učinjeno. To treba poduzeti pravilnu njegu. Neki prijedlozi su dati ispod.
Kako da se brinu za Komoda Piercing?, Pod istim uvjetima svim drugim pirsing, duboka prsa piercing uključuje neki rizik pirsing, i tako treba dobro nakon njega. Ostaje crvene, natečene i tender u prvih par tjedana. Morate voditi brigu o tome na dnevnoj bazi barem do rane liječi ispravno. Ako se lijevo nečist, to može dobiti okužen. Nemojte ga dirati nepotrebno, sigurno ne s neopranim prstima. Uvijek operite ruke uz dobre kvalitete antiseptik sapuna prije diranja grudi piercing i područje koje ga okružuju. Operite ga jednom s otopinom zajedničke soli i vode. Da bi ovo rješenje, uzmite čašu vode i dodajte žličicu kuhinjske soli, po mogućnosti ne-iodized. Izmiješati sastojke dobro napraviti rješenje.
Uzmi loptu pamuka, zamoči ga u ovo rješenje i to izvedem. Stavite loptu pamuk preko grudi piercing, iscijediti ga kap rješenje na njemu. Ponovite ove korake do prsa piercing skroz mokar. Dopusti da se sušiti zrakom. Slane vode čisti prsa piercinga, te sprječava infekcije uzrokuje bakterija. Nemojte nad čistiti prsa piercing kao što svibanj ometati svojim ljekovitim i ne daju povoda novi set problema. Jedna važna stvar koju možete učiniti kako bi ubrzao proces ozdravljenja prsa piercing je slijediti zdravu prehranu. Intake svih potrebnih sastojke u potrebne količine će pojačati funkcioniranje imunološkog sustava vašeg tijela.
U slučaju bilo kakvih komplikacija poput jakih bolova, upala, prisutnost gnoja, morate otići do liječnika za potrebne medicinske pomoći. Vi svibanj ili svibanj ne imati uzeti nakit za rješavanje negativne učinke pirsing. To ovisi o ozbiljnost problema. Međutim, ako sve čini dobro s prsima piercing, ti bi uživati ​​uvažavanje i pozornosti donosi Vam.

No comments:

Post a Comment