Friday 16 December 2011

Corian vs Granit countertops

Kuhinja countertops je jedna od najvidljivijih dio kuhinje. Dakle, kada ste instalirate countertops u vašem novi dom ili planirate za kuhinju pregradnja, želite dati im atraktivan izgled. Koji bi unaprijediti ljepotu kuhinje. Postoji mnogo izbora na raspolaganju, kada je riječ o odabiru kuhinje countertops materijala. Među njima, Corian i granita su dva od najpopularnijih opcije, kao oba imaju visoku trajnost. Obojica su mnoge druge izuzetne kvalitete, a istovremeno su vrlo skupe. Dakle, morate usporediti Corian vs granite countertops, a potom konačnu odluku.
Corian vs Granit countertops - Materijali; Materijal koji se koristi za izradu countertops je Corian mineralni spoj i plastike ili akril polimer. Polimer prvi se grije da ga rastopiti, a zatim je mineral mješoviti i oblikovan u countertop ploče. Granit, s druge pak strane, je prirodno pojavljuje kamenog materijala. To je oblik eruptivnih stijena i nalazi se u obliku velike ploče koje su izrezati u obliku kuhinja countertop.
Corian vs Granit countertops - Cijene, obje Corian, kao i granita su skupi materijali, ali granit je malo skuplji u odnosu na Corian. Cijena raspon Corian countertops može varirati između 40 $ i $ 100 za svaki kvadratni podnožju materijala. Dok se procjenjuje cijena jednog trga pješice od granita countertops će biti oko $ 50 do $ 200. Ako želite najmanje šavova na granit countertop, tada će cijena ići čak i više od toga.
Corian vs granit countertops - obrascu, Jedinstvenost od granita leži u činjenici, da je uzorke i boje ne postoje dvije ploče od granita su iste. Osim toga, uzorci su zaista izvanredne, kao i svi oni su izrađeni po prirodi. Možete kombinirati dvije ili više ploče različitih boja i obrasce za stvaranje dizajna vlastitog. Boje na raspolaganju za granit countertops ograničena koje uključuju krem, crni, crveni, zeleni, itd. Corian countertops su dostupni u veliku raznolikost boja i uzoraka. Možete dobiti jedne obojene ploče, kao i više obojene ploče. Vi ćete biti u mogućnosti da biste dobili bilo koji broj pločama iste boje i dizajna.
Corian vs Granit countertops - Njega i održavanje, kao granit je od prirodnog kamena, njegova površina je porozna koje treba naročitu brigu i održavanje. Njegova površina treba biti zapečaćena se redovito, inače voda će ući u sitne pore i uzrokovati rast bakterija. To bi trebao biti očišćen s kamenim čistiji samo. Vi ne možete koristiti ocat, kiseline ili izbjeljuje na kamen, kao i njegova površina bi dobiti oštećena. Površina je glatka i Corian neporozni. Tako da ne morati koristiti bilo koji lov t. zaštititi površinu. Lakše je čisto i sve komercijalne proizvode za čišćenje mogu se koristiti na njega. Međutim, sredstva za čišćenje nisu pogodna za Corian površine, kao i oni uzrokuju ogrebotine. Saznajte više članaka o kuhinji čišćenje.
Corian vs Granit countertops - Usporedba
Konačno, njegovo vrijeme istaknuti ključne točke razlika između Corian countertops vs granit countertops. Oni su kako slijedi:; Corian je čovjek napravio materijala, ali granit je od prirodnog kamena. ; Corian je na raspolaganju u većim vrste boja i dizajna, u odnosu na granita. ; Granita counter je puno skuplji od Corian counter. ; Corian countertops imaju tendenciju da se vrlo lako ogrebotine, dok je granit je gotovo nemoguće ispočetka. Ti ne možete staviti hot pans i drugih pribor Corian countertops on, ali toplina ne uzrokuje štete granita countertops. ; Pročitajte više na:; kuhinja countertops: Instaliranje i popravka Corian Countertop, Corian countertops pro i kontra, Granit countertops instalacije, od ovaj članak na Corian vs granite countertops, jedna stvar je jasno da obje materijali imaju svoje udio u prednosti i nedostaci. Stoga, ako želite klasična izgled za svoj kuhinje, onda morate odlučiti za granit countertops. Za više trendy izgleda, gdje želite da se boje i dizajn countertop bi se slagala s ostatkom kuhinje dizajna, Corian countertops tada je očigledan izbor. Osim toga, budžet je još jedan čimbenik koji treba uzeti u obzir. Kada se proračun je nizak, Corian countertops je bolji izbor.

No comments:

Post a Comment