Monday 12 December 2011

Čišćenje žbuku između pločica

Žbuka je neka vrsta žbuke koja se uobičajeno koristi pri instalaciji pločice te ih brtvljenje. Također se koristi za popuniti pukotine formiraju na pločice i dajte im novi izgled. Uz broj pločica injektiranje boja dostupnih na tržištu, popravak oštećenih pločica je postao jednostavan proces. Vi samo trebate odabrati injektiranje podudaranja s bojom pločica i koristiti ga popuniti pukotine. No, to injektiranje često zanemaruje, a ne čisti pravilno. Iako se dobiva čisti tijekom crijep čišćenje vježbe, bez posebna pažnja posvećuje se talog čišćenje. Da, talog čišćenje je definitivno važan posao za održavanje izgled vaše pločice. Dirty i potamne žbuka je dovoljno da ružan izgled pločice. Dakle ovdje su neke jednostavne načine za čišćenje talog između pločica i daje novi pogled na popločanim površinama.
Načini čišćenja injektiranje između pločica
Soda za pečenje, a to je jednostavan način za čišćenje talog između pločica na podu ili zidu, kao što je pečenje soda je nešto lako dostupni kod kuće. Započnite čišćenja poda mokrom krpom ili grimase. Uvjerite se da je mokra dovoljno, tako da se ne suše narednih 20 minuta. Isključite obožavatelji i klima uređaj. Sada dovoljno posuti soda za pečenje više i širom talog linije. Provjerite jesu li svi talog linije koje treba čistiti su pokriveni. Sada, pričekajte 10 minuta. Uzmi kist stari zub s teškim čekinja i početi trljanje s malim pritiskom na talog. Možete koristiti više tijesto od sode bikarbone i vode, dok za čišćenje četkom. Provjerite jeste li trljati cijelo područje. Isprati sa hladnom vodom i check out. Pročitajte više o čišćenje talog peroksidom i soda za pečenje.
Ocat, octa je još najbolje sastojke koji se mogu koristiti za čišćenje that prljave talog. Uzmi octa i vode u jednakim količinama i dobro izmiješati. Ulijte to na talog linije i ostaviti 10 minuta. Uzmi staru četkicu za zube i početi trljanje temeljito. Također možete koristiti nerazrijeđeno ocat, a trljanje pločice. Završiti čišćenje sa starim vodom. Pročitajte više na čišćenje kupaonice.
Kat Cleaner; Podni za čišćenje rješenje je najbolje za čišćenje injektiranje između pločica. Možete ga koristiti kao po uputama za uporabu s obzirom na bocu ili može. Obično trebate sprej ili ga preliti na podu izravno ili razrjeđivanje sa vodom. Uvjerite se da pokriva talog linije biti očišćen. Ostavite ga za navedene trajanju i protrljati grout koristeći četkicu za zube ili pročišćavati. Oprati s vodom. Provjerite da li ste stavili na rukavice, kao i komercijalne čišćenje može uzrokovati iritaciju kože. Možete provjeriti razne marke proizvoda za čišćenje kako bi pronašli najbolje rješenje.
Domaći Cleaner, Evo domaće injektiranje čistač koje možete koristiti. Uzeti 1 šalicu pečenje soda, 1 / 2 šalice amonijaka, trećina šalice bijelog octa i 9 šalice vode u plastičnu kantu. Izmiješati dobro i sprej na žbuku koristeći sprej bocu. Pričekajte 10 minuta i obrišite vlažnom krpom. Pobrinite se da se nikada ne kombiniraju amonijak i izbjeljivač.
Sok od limuna, Za sve one teške za injektiranje mrlje, možete probati prirodni lijek. Istisnite malo limuna i pokriti talog linije s ovim sokom. Ostaviti 15 minuta. Također možete utrljati svježe pokošene limuna na talog. Sada utrljati talog pomoću četkice za zube i isprati vodom.
Pročitajte više na:; čišćenje kupaonice za injektiranje; Crijep Kako očistiti talog; Osim ovih talog čišćenje savjete, vrlo tvrdokorne mrlje mogu se ukloniti pomoću kisika bjelilo. To je učinkovit za injektiranje čišći i ne utječe na boju. Trebate se prijaviti ovo s toplom vodom i pročišćavati, ako je potrebno prije pranja off. Ostale vrste bjelilo kao što su klor bjelilo može dovesti do promjene boje i stoga treba izbjegavati. Također možete razmotriti čišćenje, parni, za injektiranje između pločice 2-3 puta godišnje iznajmiti parni čistač. Čišćenjem injektiranje između pločica redovito, možete zadržati popločanim površinama čist, sjajan i velik obličje. Završi proces čišćenja s injektiranje sealer za zaštitu talog.

No comments:

Post a Comment