Monday 12 December 2011

Njega kose za žene

Lijepa kosa je svake žene prized posjed i svoje srce želju. Ukoliko ste prirodno obdareni lijepim brave kao Rapunzel, morate slijediti neke savjete kako bi im lijep zauvijek. Jedan od najvećih zabluda među ženama je da su samo određene vrste boja kose ili frizura izgleda raskošnih, što je neistinito. Mark moje riječi, zdrava izgleda, sjajnu kosu može privući sve one zavidne poglede od drugih! Pa što se različite tehnike za njegu kose za žene? Neka nas pogledajte na to u detalje.
Pravilno njegu kose za žene
Čak i kada trendova i stilova su se promijenile, stari način ulje, šampon i regenerator nije zastario. Nužno je slijediti ovu rutinu ako žude za zdrave i lijepe kose. Ovo su savjeti koje treba slijediti.
Podmazivanje, podmazivanje kose je vrlo korisna za držati kosu mekom, sjajnom i zdravom. Možete odabrati bilo ulja poput kokosovog ulja, jojobe, maslinovo ulje, itd. prema Vašoj želji. Podmazivanje kosu jednom ili dva puta tjedno je vrlo korisno imati zdravu kosu.
Toplina ulje dok se ne is mlakom, napraviti particije u kosi onoliko koliko možete. ; Dip prste u ulje i masaža na kožu. Ne nanositi previše ulja izravno na kosu, a ne primjenjuju se na kožu. ; Nastavak masažu u trajanju od 10 - 15 minuta i držati ga u trajanju od 30 - 45 minuta. Zatim ga isprati s šampon i regenerator. , Šamponiranje, Bitno je da znate vaš tipu kose ispravno prije korištenja šampona. Kosa može biti od različitih vrsta kao suhu kosu, masnu kosu, kosu i grubo styled i obrađeni kosu. Slijedi kose kod žena koriste šampon. , Ako imate suhu kosu, te bi trebao koristiti blagi šampon koji sadrži ublažavajući mlijeko ili tragova ulja. , Masne kose njegu uključuje uporabu šampon sadrži samo cleansing agenti i bez tragova ulja. ; Za grubo kose, možete iskoristiti blagim šamponom sadrži proteina i omekšivač. ; Ako vam je kosa su styled, ravnanje ili obrađeni, trebali biste koristiti samo one proizvode preporučio vaš stilista. Šamponi sadrži dodatni proteina bi trebao biti željena. , Jedan od najvažnijih savjeta na kosu skrb za žene je da nikada ne bi trebao probati i eksperimentirati s različitim proizvodima kose jer može dovesti do brzo oštetiti. , Također, to je poželjno da koristite tekućine šampon ili kremu nego kolač sapun. Ako želite koristiti potonje, bitno je da ga rastopiti prije upotrebe. , Uređaj, korištenje redovne uređaj je također bitan nakon ulja i šamponiranje kosu za oštećene kose. Preporučuje se koriste slične brand uređaj kao kod šampon za bolje rezultate. Trebate zapamtiti da različite vrste kose uređaji su dostupni na tržištu i možete koristiti one koje najbolje odgovara Vašim kosu. Protein bogate klimatizatori treba koristiti za suhu njegu kose.
Savjeti za Njega kose za žene
Sljedeće su neke važne prirodnih češljanje savjete koje treba slijediti. ; U većini slučajeva, nije neophodno operite kosu svakodnevice. Trebate samo oprati kosu svakodnevnog ako imate frizuru da treba redovno održavati. For vezali, vezan dolje ili konjski rep frizura, to je u redu ako se oprati kosu jednom ili dvaput tjedno. ; Nakon cisenja deterdzentom, operite kosu temeljito i odmah. If šampon je lijevo za dugo, to može dovesti do sušenja kosu. , To je poželjno na suhu kosu, naravno uz pomoć ručnik, a ne ide na kosu. , Jedan od najvažnijih vrh njegu kose kod žena je da mokru kosu ne bi trebalo biti untangled ili češljana jer može dovesti do pucanja kose. Možete razmrsiti mokre kose prstima ili koristite češalj sa široko razmaknutim zubima. ; Ako vam je kosa su neposlušnu and zaplet puno nakon češljanja, možete četke i češalj ih prije pranja kose. ; Proizvodi poput kose pjenu treba koristiti za neposlušnu kosu ili grube dlake na redovnoj osnovi. , Na kraju, šišanje i styling kose kod žena od pouzdanog stilist je potrebno kako bi se zdravu kosu. ; To su neke savjete o njegu kose za žene. Kao zaključnom bilješku, treba zapamtiti da vlasništvo zdrave prehrane također igra važnu ulogu u održavanju zdrave kose. Stoga trebali ste uravnotežen i hranjiv dijeta s visokim proteinima. Srecno.

No comments:

Post a Comment