Friday 30 December 2011

Korištenje mobitela u školama

Uočeno je da čelnici obrazovne ustanove postati vrlo strogi u vezi korištenja mobitela u srednjim školama ovih dana. To je započeo sukob između njih i roditelji učenika koji su ga pronaći ispraviti za njihovu djecu na vlastitu mobitela. Međutim, zdrav razum sugerira da stvar bi trebao biti zabranjen samo ako to uzrokuje bilo kakvu neugodnost ili problema. Da bi se to znaju, treba biti svjestan pro i kontra korištenje mobitela u školama. Informacije dići u sljedećem stavku pomoći će nam da razumijemo ovo u bolji način.
Pro i kontra korištenje mobitela u školama
Korištenje mobitela u školama ima mnogo prednosti. Uz pomoć mobitela, studenti mogu biti u kontaktu s roditeljima, rodbini i prijateljima. To se može dokazati da bude vrlo korisno u vrijeme izvanrednog stanja ili kada roditelji žele da znate, ako je njihovo dijete ide dobro ili ne. Uz pomoć mobitela, studenti mogu informirati o svojim roditeljima mijenja programe, ili ako su oni dolaze kući kasno. Više o mobilnim telefonima.
U učionice, mobiteli mogu biti korisni tijekom matematiku i rješavanju problema lekcije, kao što su računala koja mogu omogućiti učenicima da se izračuna brzo i točno. Mobiteli mogu biti korisne za razmjenu poruka stvari koje su učili u učionici prijatelju koji je bio odsutan u školu na taj dan. Mobiteli također mogu biti izvor zabave za studente u svoje slobodno vrijeme u školi. Ćelija telefoni imaju zanimljive igre i pjesme mogu sigurno pomoći studentima dobiti toliko potrebnu rekreaciju iz studija. Mobiteli s Internet objekt može biti korisno za učenike kako bi saznali brzo i precizne informacije o bilo tema razgovora u razredu. To također može poboljšati svoje znanje, kao što bi mogli naučiti ono što se ne spominju u svojim knjigama temu.
Međutim, korištenje mobitela u školama također ima neke nedostatke koji mi svi trebali biti svjesni. Nastavnici mogu imati tvrd vrijeme dok nastava svojih podanika, ako su studenti zakačen na svojim mobitelima za vrijeme žive učionica sjednice. Iako su studenti preporuča isključivanje njihovih mobitela tijekom predavanja, mnogi okrenuti gluha uha do pravila i nastaviti koristiti mobitele. Nastavnici sigurno može osjetiti disrespected i frustriran ako studenti govore na svojim mobitelima u učionicama. Tako, mobiteli, ako se zloupotrijebi mogu poremetiti disciplina, decorum i ozbiljnost u učionici. Najgora stvar o korištenje mobitela u školama je da zbog kršenja pravila od strane nekih učenika, drugi studenti koji su zainteresirane za učenje mogu dobiti lako omesti. To može dovesti do gubitka interesa u istraživanjima i mogu imati negativan utjecaj na akademske napretku te učenike.
Za više članaka na mobitelima, odnose se na:; korištenje mobitela za vrijeme vožnje; Mobiteli u školi, Cell Phones za djecu - pro i kontra, napokon, dolazimo do zaključka, koji koriste mobitel u školama ima i prednosti i nedostaci . Rješenje u tom pogledu bi se osposobiti studente o korištenju mobitela, provođenjem posebne obuke i savjetovanja. Suradnje od strane oba-nastavnika i učenika samo mogu riješiti ovaj spor trajno.

No comments:

Post a Comment