Wednesday 28 December 2011

Kupaonica oplate

Možda biti obzirom razne opcije dok renoviranje vaše kupaonice. Dok podne pločice, zidne pločice i zidne boje su puno zajedničkih elemenata, svakako bi željeli dodati jedinstven element na ovo područje. Kupatilo oplata je jedan takav izbor da možete odabrati kako bi se područje mnogo ljepši. Kupaonica obloga je dobra alternativa za zid bojom ili zidne pločice. Ako idete izabrati obloga za zid, vi ste sigurni da ste dobili zadivljen širok raspon raznolikost i dizajna dostupan u tim. Možete imati površinu slično prirodnog kamena, mozaik ili bilo koje druge vrste po Vašem izboru uz jednostavan za instalaciju zid ploče. Evo više o kupaonicu oplate, kako ćete to učiniti i što su opcije na raspolaganju.
Odabir Kupaonica vijeća
Dok idete kupiti zidni paneli za kupaonicu, evo nekoliko stvari koje morate uzeti u obzir. Prvo, morate ići za vodootporan obloga zidu toaleta. , Oni su posebno dizajnirani da se koristi oko pare i vode. Dakle, ovo će osigurati da vaš ploče će ostati neoštećeni zbog vode iz tuša i pare. Također, možete ih očistiti s vodom da zadrži svoj izgled. Sjeti se da je zid paneli su više izdržljiv u usporedbi s bojom ili tapetama. Štoviše, instalaciju tih panela lakši zadatak u odnosu na taj ugradnje pločica. Pri odabiru ploče, odaberite one s učinkom pločica, mozaik efekt, efekt drvo ili učinak prirodnog kamena kao što su mramor ili granit.
Instaliranje Kupaonica Wall Paneli
Pitate kako panela zida? Ovdje su neke jednostavna koraka slijediti za najbolje oblaganje kupaonicu zid. Nakon što kupiti oplata za kupaonice, također trebate imati trim komada podudaranje s ploče za pokrivanje ploče šavova i zidne obloge. Sada da imate zidni paneli i trim, neka's vidjeti kako ih instalirati.
Korak 1; Prije početka instaliranja oblaganje zida kupaonice, pobrinite se da uklonite sve zidne zavjese, police, čvora kao ručnik, sapun, četkica za zube držači, itd. To će osigurati lako i brzo postavljanje. Također uklonite tuš zavjese, prozor zavjese ili sjenila prije početka rada.
Korak 2; Započnite uklanjanjem list rock, tako da možete imati savršen površina spremna za instaliranje ploče. Izmjerite visinu i širinu zida. For uneven, slanted or angled surfaces, measure the dimensions separately. Izrežite ploče u skladu s tim uklopiti u dijelove pomoću tablice vidio.
Korak 3; Sada priključite ploče pomoću drvenih vijaka uz okvir zajednice. Također, sigurno na vrhu i dnu rubova ploče. Možete dodatno koristiti male nokte osigurati ploči u kutovima i preklapanje područja. Završiti sa zidom ukrasi na dnu i vrhu panela. Korištenje trim širi na vrhu i uski trim na dnu je dobra ideja. Možete imati jedan običan ili dizajner trim odgovara dobro djelovanje zidnog panela za najbolje zidne dekoracije.
Pročitajte više na zidu ploče u člancima:; Drvo obloga za zidove, čvorast Pine obloga; Ukrasna Wall Paneli, kupaonice oplate je definitivno odlična ideja da možete se odlučiti za vrijeme kupaonicu pregradnja. Različiti oplata dizajni su sigurno dotjerati cijeli kupaonicu i pretvoriti ga u elegantan obličje područje. Lijepo complimenting kupaonicu dekor, možete imati savršen paket spreman za opuštajuća kupka.

No comments:

Post a Comment